رفتن به مطلب

نیازمند مشاوره

mephist33
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده راجع به مانیتور امیدوارم جوابم رو بگیرم

بنده با lcd 17 اینج بازی میکنم و یه جوری شدم که رو سایز های دیگه مشکل دارم [emoji5]

حالا سوال اینجاست تو همه بازی ها تنظیمات رزولوشن 1024*1280

اخرینشه این معادل 1080 هست تو سایز های دیگه یا نه؟

البته رو این حالت کیفیت عالیه فقط میخوام روشن بشم

ممنون از وقتی که میزارید

Sent from my D5503 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوست عزیز برای بازی کردن یا داشتن تصویر 1920x1080 شما باید مانیتور خودتون را عوض کنید

تصویری که مانیتور شما داره بالاترین کیفیت مانیتور شما هست

اگر میخوای بدونی که بالاترین کیفیت تصویر در حال حاضر چه میزانی هست همون عددی را که نوشتم ضرب در 4 کن جواب را بدست میاری یعنی همون تصویر 4K که برای اجرای این کیفیت نیازمند تجهیزات کاملا بروز هستید

لینک به دیدگاه

دوستان چطوری میشه فهمید که یک LCD نهایت تا چه رزولوشن رو ساپورت میکنه ؟

من الان یک LCD 22 اینچ سامسونگ دارم که تو 2 حالت فقط اطراف تصویر خط های مشکی نیست یکی 1360x768 یک هم FullHD

اما وقتی روی 1360x768 میزارم تصویر خیلی تیره تر میشه ولی روی FHD رانگ ها کمتر میشن و تصوی روشن تر

میخوام بدونم اصلا این lcd رزولوشن fhd رو ساپورت میکنه یا نه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده راجع به مانیتور امیدوارم جوابم رو بگیرم

بنده با lcd 17 اینج بازی میکنم و یه جوری شدم که رو سایز های دیگه مشکل دارم [emoji5]

حالا سوال اینجاست تو همه بازی ها تنظیمات رزولوشن 1024*1280

اخرینشه این معادل 1080 هست تو سایز های دیگه یا نه؟

البته رو این حالت کیفیت عالیه فقط میخوام روشن بشم

ممنون از وقتی که میزارید

Sent from my D5503 using Tapatalk

من الان یک LCD 22 اینچ سامسونگ دارم که تو 2 حالت فقط اطراف تصویر خط های مشکی نیست یکی 1360x768 یک هم FullHD

اما وقتی روی 1360x768 میزارم تصویر خیلی تیره تر میشه ولی روی FHD رانگ ها کمتر میشن و تصوی روشن تر

دوست عزیز یه چیزی رو دقت کنید برای رزولوشن های بالا مثل 1080 حتما از کابل  DVi  یا HDMI  باید استفاده کنید .

اگر از کابل VGA استفاده کنید کیفیت تصویر به شدت افت پیدا میکنه و رنگ ها کامل نیستند .

در مورد سایز مانیتور هم  شما با هر مانیتوری بازی کنید نسبت به سایز و رزولوشن تا چند مدت اگه به مانیتور دیگه نگاه کنید یه طوری میشید .

ممکن هست 2 مانیتور 1080 با اینچ های متفاوت باشند ولی اگر با یکی بازی کنید با اون یکی طول میکشه بهش عادت کنید .

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

رزولیشن فول اچدی 1080*1920 هست. 

تو این قسمت اگه رزولیشن اینو زده باشه مانیتور فول اچدی هست.

3n8p_capture.jpg

اگه 2048x1556 زده بود مانیتور 2K هست.3840.2160هم 4Kهست

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

رزولیشن فول اچدی 1080*1920 هست. 

تو این قسمت اگه رزولیشن اینو زده باشه مانیتور فول اچدی هست.

3n8p_capture.jpg

اگه 2048x1556 زده بود مانیتور 2K هست.3840.2160هم 4Kهست

دوست عزیز یه چیزی رو دقت کنید برای رزولوشن های بالا مثل 1080 حتما از کابل  DVi  یا HDMI  باید استفاده کنید .

اگر از کابل VGA استفاده کنید کیفیت تصویر به شدت افت پیدا میکنه و رنگ ها کامل نیستند .

در مورد سایز مانیتور هم  شما با هر مانیتوری بازی کنید نسبت به سایز و رزولوشن تا چند مدت اگه به مانیتور دیگه نگاه کنید یه طوری میشید .

ممکن هست 2 مانیتور 1080 با اینچ های متفاوت باشند ولی اگر با یکی بازی کنید با اون یکی طول میکشه بهش عادت کنید .

دوستان اینا رو میدونم که رزولوشن ها چی هستن و چه عدد هایی دارن و ...

سوال من اینه که من الان توی ویندوز زده رزولوشن این lcd رو حالت recomended 1360x768 هست

ولی توی بازی ها وقتی با این رزولوشن میرم رنگ ها حالت غیر عادی داره و مثلا تو بازی مثل GTA V زمین بازی تار هست

ولی تو FHD یکم تصویر سفید تر میشه ولی کیفیت میره بالا قشنگ راحت میشه تشخیص داد

گراف هم با کابل HDMI وصل هست :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز اون رزولیشن 1280:1024 اخر کیفیت مانیتورت هستش اگه بخوای کیفیت بهتری داشته باشی باید مانیتورت رو تعویض کنی و نظر من برای خرید مانیتور از 23 اینچ بالا نرو و تموم 23 اینچ ها کیفیت فول اچ تی دارن موفق باشی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...