رفتن به مطلب

----------------------------

citizen9092
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

بنده یکی از این چراغ قوه ها رو تست کردم، حالا مطمئن نیستم همین مدل باشه اما هیچ وقت فکر نمیکردم که یک چراغ قوه انقد نور داشته باشه!. قضیه هم اینه که یه LED خیلی بزرگ داره البته نه اینکه عدسی اون بزرگ باشه. خود LED یا همون بخشی که نور ساطع میکنه اندازه 200 تا LED سفید معمولی هست.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

درود

بنده یکی از این چراغ قوه ها رو تست کردم، حالا مطمئن نیستم همین مدل باشه اما هیچ وقت فکر نمیکردم که یک چراغ قوه انقد نور داشته باشه!. قضیه هم اینه که یه LED خیلی بزرگ داره البته نه اینکه عدسی اون بزرگ باشه. خود LED یا همون بخشی که نور ساطع میکنه اندازه 200 تا LED سفید معمولی هست.

سلام

کاملا درسته قربان!

در این چراغ قوه از LED های شرکت آمریکایی CREE استفاده شده که یکی از بهترین تولید کنندگان انواع LED های حرفه ای در دنیاست!

مدل LED به کا رفته در این چراغ قوه از نوع XM-L2 است!

اما بازهم خیلی از مردم عادی تصور دارند که این مبلغ برای چراغ قوه بسیار زیاده!

در حالی که هر وسیله حرفه ای در هر زمینه بسیار گران قیمت است و این چراغ قوه تازه از ارزانترین چراغ قوه های حرفه ای هست!

لینک به دیدگاه

post-14251-0-73917000-1443032491_thumb.jpg

عجب نوری داره این، حیف که برادرم رفته سربازی وگر نه سر هوا اینو گرفته بودم براش، عشق کوه و غار نوردی داره

لینک به دیدگاه

attachicon.gifpost-9153-0-96600500-14421304381.jpg

عجب نوری داره این، حیف که برادرم رفته سربازی وگر نه سر هوا اینو گرفته بودم براش، عشق کوه و غار نوردی داره

بله واقعا با این اندازه نور بسیار خیره کننده ای داره!

من یکبار ازش تو فرودگاه استفاده کردم و از ابتدای نوز هواپیمای 747 میتونید داخل هر 4 موتور رو کاملا واضح ببنید!

این موضوع برای فنی های پرواز بسیار حیرت آور بود!

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...