رفتن به مطلب

لطفا یه کیس فول-تاور خوب تو رنج قیمت 700000 تومان معرفی کنید دوستان مرسی ترجیحا کولر مستر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستای گلم،لطفا هرکی که با کیس فول تاور سرو کار داشته یه کیسی که هم قیافه خوشگلی داشته باشه هم آخرین سایز واتر کولر و کارت گرافیکای طویل رو بتونه ساپورت کنه برام معرفی کنه ممنون میشم خودم نمیتونم انتخاب کنم. :eek: :eek: :eek: :wacko: :wacko: :crying: :crying:

ویرایش شده توسط hi-end
لینک به دیدگاه

کورسیر بگیری بهتره : obsidian 750d

باهاتون موافقم ولی با این بودجه میتونم؟

لینک به دیدگاه

نظرتون در مورد coolermaster stryker چیه؟

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز با این بودجه فقط میتونین Corsair Obsidian Series® 750D Full Tower Case بگیرید انتخاب دیگه ای ندارید.ظاهرشم خیلی ساده هست.

ویرایش شده توسط Intel 
لینک به دیدگاه

درود

http://lioncomputer.ir/product/864/Cooler+Master+HAF-X+Case/

این مدل کیس و بنده داشتم واقعا از هر نظر فوق العادست.

لینک به دیدگاه

بخ نظر من HAF X یکی از بهترین کیس ها تو این قیمت هست

این هم وضعیت نصب کولر تو این کیس

post-11538-0-05103900-1442474901_thumb.jpg

اگه منظرتون از اخرین سایز کولر 360 باشه حداقل باید مدل 780 کورسیر یگیرید

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز با این بوددجه فقط میتونین Corsair Obsidian Series® 750D Full Tower Case بگیرید انتخاب دیگه ای ندارید.ظاهرشم خیلی ساده هست.

ممنون ازتون :x اگه بخوام یکم دیگه بزارم روش نظرتون در مورد  CM STRYKER چیه خودم از این خوشم میاد ولی این کیس کارت گرافیک تا 32 سانت ساپورت میکنه بعدا به مشکل برنمیخورمکه؟

لینک به دیدگاه

درود

دوست گلم به نظرتون haf-x یکم قدیمی نشده منم از این خوشم میومد قبلا ولی الان میخام stryker بگیرم

لینک به دیدگاه

درود

دوست گلم به نظرتون haf-x یکم قدیمی نشده منم از این خوشم میومد قبلا ولی الان میخام stryker بگیرم ولی haf  بازم یکی از بهترینهاست

ویرایش شده توسط hi-end
لینک به دیدگاه

ممنون ازتون :x اگه بخوام یکم دیگه بزارم روش نظرتون در مورد  CM STRYKER چیه خودم از این خوشم میاد ولی این کیس کارت گرافیک تا 32 سانت ساپورت میکنه بعدا به مشکل برنمیخورمکه؟

طبق اطلاعات سایت سازنده توی این کیس گرافیک تا طول 34 سانتی متر جا میشه.

HAF_X.jpg

ویرایش شده توسط Intel 
لینک به دیدگاه

http://lioncomputer.ir/product/4703/Corsair+Obsidian+Series%C2%AE+750D+Full+Tower+Case/

730 تومن هستش

لینک به دیدگاه

post-21342-0-79980100-1442475814_thumb.jpeg

کیفیت کیس بالایی چطوریه stryker؟

ویرایش شده توسط hi-end
لینک به دیدگاه

attachicon.gifec465fb5_4927_99_cooler_master_storm_stryker_full_tower_chassis_review_full.jpeg

کیفیت کیس بالایی چطوریه stryker؟

من الان هاف ایکس دارم البته ماد شده بسیار کیس با کیفیت و جاداری هست ولی بقول شما کمی قدیمی شده بنظرم مشکل اصلیش هم اون فن بزرگ روی درب کیس هست که مانع دیده شده قسمت عمده و اصلی سیستم میشه ! اگر میخواید هاف ایکس بگیرید باید مثل من یه فکری به حال اون قسمت بکنید . عکس کیس من بعد از کمی تغییرات :

26236cb0a24dea841.jpg

کلا کیس های کولر مستر عالی هستند و مدل Stryker هم قائدتا باید با کیفیت باشه .

بنظر من کیس استرایکر چشم شما رو گرفته از من میشنوید اون خریدی رو انجام بدید که دلتون میخواد در غیر این صورت همیشه دلتون پیشش میمونه .

قیمتش چند هست این کیس ؟

لینک به دیدگاه

من الان هاف ایکس دارم البته ماد شده بسیار کیس با کیفیت و جاداری هست ولی بقول شما کمی قدیمی شده بنظرم مشکل اصلیش هم اون فن بزرگ روی درب کیس هست که مانع دیده شده قسمت عمده و اصلی سیستم میشه ! اگر میخواید هاف ایکس بگیرید باید مثل من یه فکری به حال اون قسمت بکنید . عکس کیس من بعد از کمی تغییرات :

26236cb0a24dea841.jpg

کلا کیس های کولر مستر عالی هستند و مدل Stryker هم قائدتا باید با کیفیت باشه .

بنظر من کیس استرایکر چشم شما رو گرفته از من میشنوید اون خریدی رو انجام بدید که دلتون میخواد در غیر این صورت همیشه دلتون پیشش میمونه .

قیمتش چند هست این کیس ؟

ممنون دوست خوبم از پاسخ بموقع، کیس شما هم فوقلعاده با فکر ماد شده و زیباست دستتون درد نکنه آره همونطور که گفتید چشممو گرفته واقعان دلم میخاد یدونه داشته باشم چیزی که من توش موندم

ساپورت 32 سانتی گرافیک توسط استرایکر هست یعنی کارت گرافیک داریم از این درازتر باشه؟قیمتشم حدود 720000 تومان هست.

ویرایش شده توسط hi-end
لینک به دیدگاه

ممنون دوست خوبم از پاسخ بموقع، کیس شما هم فوقلعاده با فکر ماد شده و زیباست دستتون درد نکنه آره همونطور که گفتید چشممو گرفته واقعان دلم میخاد یدونه داشته باشم چیزی که من توش موندم

ساپورت 32 سانتی گرافیک توسط استرایکر هست یعنی کارت گرافیک داریم از این درازتر باشه؟قیمتشم حدود 720000 تومان هست.

خواهش میکنم .

ببینید بعید هست در اینده هم گرافیکی به این سایز تولید بشه ! قبلا کارت های AMD طول زیادی داشتن که الان اونها هم سایز متناسبی دارند ولی اصلا نمیشه بطور قطع نظر داد .

در حال حاضر فکر میکنم یکی از طویل ترین کارت ها STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5 هست که حدود 305 mm یا 12 اینچ هست .

بعید میدونم شرکتی با تولید کارتی با سایز نا متعارف فروش خودش رو محدود کنه ! ولی بازم میگم اصلا نمیشه بطور قطع نظر داد .

البته اینم در نظر بگیرید که مثلا الان این کارت ایسوس این سایز هست و مدل EVGA اگر اشتباه نکنم 266mm هستش پس دستتون تو انتخاب باز هست .

سایز کارت ZT-90505-10P GTX 980 Ti AMP! Extreme Edition

این کارت هم یکی از طویل ترین هاست .

4daec0ef0c7dedbe1.jpg

ویرایش شده توسط Monk
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

با این بودجه چند تا گزینه پیش رو دارید. اولیش که دوستان گفتن 750d کورسیر.

مورد دوم کیس NZXT Phantom 630 هستش که امکانات خیلی خوبی داره و جدیده. اما ظاهرش شاید با سلیقه همه جور نباشه قیمتش بستگی به رنگش داره از 725 تا 745 

4hqup2qz2zv7xs8lr361_thumb.jpg

مورد سوم Enermax Thormax GT که با گارانتی عقیق عرضه شده قیمتش با توجه به قیمت جهانیش خیلی خوبه 610 تومن. اما ظاهرش آدمو یاد مجموعه فیلم های استارترک میندازه.

qwrm4y70l5rp6achgvl9_thumb.jpg

در مورد استرایکر خودم نداشتم اما تروپر که رنگ مشکی همین کیسه رو داشتم. کیفیت ساخت و جنس بدنه فوق العاده خوبه اما پایه های کیس پلاستیکی هستن و بعد از چند ماه استفاده ممکنه بشکنه. همونطور که یکی از پایه های کیس من شکست. البته اونم راه داره پایه کیس رو میشه تعویض کرد بجاش پایه فلزی انداخت.

لینک به دیدگاه

به نظر من Enermax Thormax GT بگیر ، که ساپورت خوبی از فن ها مختلف و واتر کولر ها داره ! 

قیافه ش هم که خیلی با عظمت و با ابهت هست  :D

ولی اگه از کیس stryker بیشتر خوشت اومده، شک نکن و اگه من بخوام یه کیس دیگه انتخاب کنم، قطعا اون رو انتخاب میکنم و خوشم میاد که سلیقه خوبی داری  :cool:

لینک به دیدگاه

کیسی که چشمتون رو گرفته بگیرید بعداً اگر به یه مشکلات جزئی هم برخورد کنید

بخاطر علاقتون به کیس ازش چشم پوشی می کنید...

لینک به دیدگاه

تا اول آبان کولر مستر مدل مستر کیس پرو میاد خیلی عالی هست بیشتر از 700 هم قیمت نداره.

من جای شما بودم صبر میکردم.

خودم در فکر خریدش هستم.

لینک به دیدگاه

دوستم کولر مستر استرایکر داره.با اینکه کیس اون مثل مال من فول تاور هست ولی به جرات میتونم بگم که کیس من جادارتر از اونه

ویرایش شده توسط farid23
لینک به دیدگاه

استرایکر فوق العاده است از همه جهت فقط به خاطر رنگ سفیدش من تو خریدش به شک افتادم و همچنین افزایش قیمت کاذبی که چند روز هست پیدا کرده.اگر بشه رنگشو مشکی کرد بازم می خرمش.

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم .

ببینید بعید هست در اینده هم گرافیکی به این سایز تولید بشه ! قبلا کارت های AMD طول زیادی داشتن که الان اونها هم سایز متناسبی دارند ولی اصلا نمیشه بطور قطع نظر داد .

در حال حاضر فکر میکنم یکی از طویل ترین کارت ها STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5 هست که حدود 305 mm یا 12 اینچ هست .

بعید میدونم شرکتی با تولید کارتی با سایز نا متعارف فروش خودش رو محدود کنه ! ولی بازم میگم اصلا نمیشه بطور قطع نظر داد .

البته اینم در نظر بگیرید که مثلا الان این کارت ایسوس این سایز هست و مدل EVGA اگر اشتباه نکنم 266mm هستش پس دستتون تو انتخاب باز هست .

سایز کارت ZT-90505-10P GTX 980 Ti AMP! Extreme Edition

این کارت هم یکی از طویل ترین هاست .

4daec0ef0c7dedbe1.jpg

مرسی

لینک به دیدگاه

درود

با این بودجه چند تا گزینه پیش رو دارید. اولیش که دوستان گفتن 750d کورسیر.

مورد دوم کیس NZXT Phantom 630 هستش که امکانات خیلی خوبی داره و جدیده. اما ظاهرش شاید با سلیقه همه جور نباشه قیمتش بستگی به رنگش داره از 725 تا 745 

4hqup2qz2zv7xs8lr361_thumb.jpg

مورد سوم Enermax Thormax GT که با گارانتی عقیق عرضه شده قیمتش با توجه به قیمت جهانیش خیلی خوبه 610 تومن. اما ظاهرش آدمو یاد مجموعه فیلم های استارترک میندازه.

qwrm4y70l5rp6achgvl9_thumb.jpg

در مورد استرایکر خودم نداشتم اما تروپر که رنگ مشکی همین کیسه رو داشتم. کیفیت ساخت و جنس بدنه فوق العاده خوبه اما پایه های کیس پلاستیکی هستن و بعد از چند ماه استفاده ممکنه بشکنه. همونطور که یکی از پایه های کیس من شکست. البته اونم راه داره پایه کیس رو میشه تعویض کرد بجاش پایه فلزی انداخت.

با این اوصاف باید دوباره گزینه هایی که گفتین رو هم نظری بهشون داشته باشم آره اونایی که شما بزرگوار گفتین هم عالین. phantom هم دیوونه کنندس قیافش خیلی فضایی :clapping:

ویرایش شده توسط hi-end
لینک به دیدگاه

به نظر من Enermax Thormax GT بگیر ، که ساپورت خوبی از فن ها مختلف و واتر کولر ها داره ! 

قیافه ش هم که خیلی با عظمت و با ابهت هست  :D

ولی اگه از کیس stryker بیشتر خوشت اومده، شک نکن و اگه من بخوام یه کیس دیگه انتخاب کنم، قطعا اون رو انتخاب میکنم و خوشم میاد که سلیقه خوبی داری  :cool:

دمت گرم داش لطف داری :D

ویرایش شده توسط hi-end
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...