رفتن به مطلب

آنباکسینگ و آموزش نصب کولر DeepCool Gamer Storm Captain 240 روی سوکت 1150

اشتراک گذاری

Recommended Posts

جا میشه دوستان 28 سانتی هم بستن داخل x9 

شما هم اندازه بگیرید  جایی دیدم نوشته بود بالای کیس شما دوتا فنه خوب اگر باشه میشه 24 سانت پس میشه گذاشت اگر به مادربرد گیر نکنه اندازه بگیرید  یا اگر نشه باید بشه خوروند نمیدونم من این کیس رو نداشتم 

ولی کیفیت دیپ کول نسبت به قیمت خیلی خوبه ولی من که انتک دارم دیپ کولم دارم به نظرم انتک خیلی  بهتره واقعا یکی از بهترین خریدام بودش حیف که 12 سانتیه  ولی خیلی جواب داد واسه من

یه نکته دوستان نرم افزاری برا کنترل کولرای دیپ کول نمیشناسید والا  از ما نداشت اینجوری حال نمیکنم باش :D 

این قسمت فک کنم اسپم بشه اگر شد ببخشید  اینم تست معمولی من با 8350 با antec 920 

photo_2016-04-03_15-57-22.jpg

ممنون بابت اطلاعات  @};-  :x

جناب من یک عکس گرفتم ببینین به نظر شما نصب میشه ؟ و اینکه کیس شما مدلش چی هست ؟

لینک عکس : http://8pic.ir/images/tf8juuyrvy0o65bj3uxe.jpg

ویرایش شده توسط ramin00747
لینک به دیدگاه

ممنون بابت اطلاعات  @};-  :x

جناب من یک عکس گرفتم ببینین به نظر شما نصب میشه ؟ و اینکه کیس شما مدلش چی هست ؟

والا من یه کیسم دست سازه یکی هم PERFECT ZENON  که داخلش جا نمیشه  چون فاصله سقف تا مادربرد اندازه ای نیست که رادیاتور بره ولی دوتا فن جا میشه فک کنم کیس شما هم همین جور باشه   اگر اینجوره شما مدل 120 بخر هم ارزون تره هم جامیشه به راحتی تو هر کیسی والا به نظرم من 24  بیشتر به خاطر نما و اختلاف قیمت کمش با 120 ارزش خرید داره مگر نه ادم که همیشه نمیخواد اورکلاک سنگین بکنه به اندازه ای باشه که سایلنت و خنک باشه کافیه

من عکسی ندیدم 

ولی اینجوری من میبینم تو این عکس اشتباه نکنم  به صورت عادی نمیخوره کولر 24 سانتی شما بهتر بود از کیسای دیپ کول یا گرین x3+  میخریدید مگر که تو کیس دست ببرید برای خوروندن که دیگه بستگی به خودتون داره  به نظر میرسه که نمیخوره 

basic-view-case-x4-905p443.jpg

ویرایش شده توسط amin8speed
لینک به دیدگاه

والا من یه کیسم دست سازه یکی هم PERFECT ZENON  که داخلش جا نمیشه  چون فاصله سقف تا مادربرد اندازه ای نیست که رادیاتور بره ولی دوتا فن جا میشه فک کنم کیس شما هم همین جور باشه   اگر اینجوره شما مدل 120 بخر هم ارزون تره هم جامیشه به راحتی تو هر کیسی والا به نظرم من 24  بیشتر به خاطر نما و اختلاف قیمت کمش با 120 ارزش خرید داره مگر نه ادم که همیشه نمیخواد اورکلاک سنگین بکنه به اندازه ای باشه که سایلنت و خنک باشه کافیه

من عکسی ندیدم 

ولی اینجوری من میبینم تو این عکس اشتباه نکنم نمیخوره کولر 24 سانتی شما بهتر بود از کیسای دیپ کول یا گرین x3+  میخریدید

basic-view-case-x4-905p443.jpg

بله منم زیاد اور نمیکنم برای همین هم اول ایر کولر مدل  

http://lioncomputer.ir/product/4630/DeepCool+NeptWin+V2+CPU+Cooler/

تهیه کردم الان حدود چند ماه رو سیستم هست اما دمای سی پی یو بیشتر مواقع بالای 65 (در حالت لود) هست برای همین این دفعه میخوام یک کولر خوب بگیرم 

ویرایش شده توسط ramin00747
لینک به دیدگاه

بله منم زیاد اور نمیکنم برای همین هم اول ایر کولر مدل  

http://lioncomputer.ir/product/4630/DeepCool+NeptWin+V2+CPU+Cooler/

تهیه کردم الان حدود چند ماه رو سیستم هست اما دمای سی پی یو بیشتر مواقع بالای 65 (در حالت لود) هست برای همین این دفعه میخوام یک کولر خوب بگیرم 

من ایر کولر غیر استوک نداشتم و نخواهم گرفت کلا فضای کیس رو میگیره و نمای خوبی از بیرون نداره تازه صدای فن و .... اش هم هست ولی واتر کولر مزیتاش بیشتره همون 120 شما اگر دستتون باز تره antec 920 650 620 950 یا corsair h80 h60 یا کولر مستر 120x  بخرید  اگر دستتون باز تره اگر هم دستتون تنگ تره همین دیپ کولا یا گرین انتخاب خوبی ان واقعا نسبت به قیمت ولی گرین کولراش از نظر من زشت ان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...