رفتن به مطلب

کالباس و گوشت گربه؟سوسیس کالباس یا مواد مخدر؟


☕Coffee Addicted
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

"سوسیس و کالباس‌ داخلی سالم است" - فرارو!

استفاده از گوشت گربه و آشغال گوشت و دانه باقلا برای تولید سوسیس و کالباس، ابهاماتی است که همیشه ذهن خیلی از مردم را درگیر کرده و هیچ‌وقت پاسخ دقیقی به آن داده نشده است.به گزارش ایسنا، پژمان داوری منزه مدیرعامل شرکت فرآورده‌های گوشتی تهران به پارسینه می‌گوید: در این سال‌ها هر کسی هر طور که دلش خواسته، صنعت سوسیس و کالباس را مورد هجمه قرار داده و رفته و بعد هم نه مستندی ارائه کرده و نه جوابی پس داده!

وی معتقد است که سکوت تولیدکنندگان سوسیس و کالباس در برابر هجمه‌های مداوم علیه این صنعت، دیگر جایز نیست و باید مستقیم با مردم سخن گفت.او می‌گوید: برای روشن شدن ذهن مردم، نه رسانه‌ها تاکنون سراغ کارخانه‌ها آمده‌اند و نه شرکت‌های تولیدی به دنبال دفاع از خود بوده‌اند. در این میان رسانه‌ها نیز تنها به انتشار نظرات متخصصان تغذیه و پزشکانی بسنده کرده‌اند که بیشتر آنها یک‌بار هم یک کارخانه تولید سوسیس و کالباس را از نزدیک ندیده‌اند. حتی کسی هم از شرکت‌های تولیدی نپرسیده که چقدر از مسائل مطرح شده پیرامون سلامتی محصولات گوشتی را قبول دارند.

این در حالی است که وزارت بهداشت، سازمان دامپزشکی و سازمان استاندارد، با حساسیت بالایی از مواد اولیه تا محصول نهایی شرکت‌های دارای مجوزهای قانونی را کنترل می‌کنند.داوری می‌گوید: کارخانه‌های معتبر زیادی در کشور فعالیت دارند اما کسی نمی‌خواهد حرف آنها را بشنود چون همیشه طوری با تولیدکنندگان سوسیس و کالباس رفتار شده که گویی تولیدکننده موادمخدر هستند! اکنون مدیرعامل سولیکو به نمایندگی از سوی شرکت‌های دیگر، در راستای شفاف‌سازی اذهان عمومی درباره صنعت سوسیس و کالباس به پرسش‌های پارسینه پاسخ داده است. پرسش‌هایی که شاید دغدغه خیلی از مصرف‌کنندگان باشد.

ماجرای استفاده از گوشت گربه برای تولید سوسیس و کالباس تا چه اندازه می‌تواند صحت داشته باشد؟
قصد ندارم پرسش را با پرسش جواب بدهم اما شما به من بگویید چند نفر در ایران تا به حال گوشت گربه خورده‌اند یا از آن چشیده‌اند؟ من و همکارانم پیش‌تر به این نتیجه رسیدیم که اگر چنین شایعه‌ای صحت داشته باشد، در خط تولید به روزانه 15 هزار گربه نیاز داریم. اصلا آیا کسی یک سوله پرورش گربه هم در کشور سراغ دارد؟ با اطمینان به شما می‌گویم این شایعه منشاء ایرانی ندارد اما در اینترنت به فارسی ترجمه شده و بعضی‌ها آن را باور کرده‌اند. اگر فرض کنیم کارخانه‌ای هم در ایران وجود داشته باشد که بخواهد از گوشت حرام استفاده کند، چرا باید سراغ گربه برود؟ آیا گوشت گراز بهتر و در دسترس‌تر از گربه نیست؟

چرا پزشکان درباره فسفات مردم را می‌ترسانند؟ آیا باید ترسید؟
این یکی از همان ضربه‌های تکراری و متداولی است که همیشه به صنعت سوسیس و کالباس زده شده است. ترکیبات فسفاته در برخی مواد غذایی مانند گوشت و تخم‌ مرغ به صورت طبیعی وجود دارد. حتی هنگام تولید پنیر، از فسفات با درصدی بسیار بالاتر از فرآورده‌های گوشتی استفاده می‌شود. پس چرا درباره آن کسی هشدار نمی‌دهد و در آنجا خطرناک نیست؟ فسفات موجود در سوسیس و کالباس به اندازه است اما مصرف زیاد این محصولات می‌تواند مانند افراط در خوردن هر چیز دیگری با عوارضی همراه باشد.

مصرف سوسیس و کالباس چندبار در هفته یا ماه مجاز است؟
پاسخ دادن به این پرسش ساده نیست چون روش طبخ و مصرف سوسیس و کالباس بسیار مهم است. این محصولات را می‌توان به صورت آب‌پز، با تفت دادن ملایم، سرخ کردن، بخارپز، آرام‌پز، کبابی، گریلی، پخت در فر و یا راه‌های دیگر سرو کرد که هر کدام تاثیر متفاوتی دارند. همه همکاران در سولیکو مصرف‌کننده محصولاتی هستند که در این کارخانه تولید می‌شود. من خودم در خانه، حداقل یک وعده در طول هفته سوسیس و کالباس مصرف می‌کنم. تازه جدا از تست‌هایی که مجبور هستیم بیشتر روزها در کارخانه انجام دهیم تا از کیفیت محصول مطمئن باشیم.

آیا همه فست‌فودها از سوسیس و کالباس‌های محصول کارخانه‌های معتبر استفاده می‌کنند؟
کارخانه‌ای معتبرتر است که محصولاتش را با کیفیتی بهتر از رقبای خود تولید کند. پس فست‌فودی هم که دارای اعتبار است، مواد اولیه خود را از منابع معتبر تهیه می‌کند. اکنون رقابت تنگاتنگی بین فست‌فودهای برتر کشور ایجاد شده و مالکین آنها نسبت به شهرت خود حساس هستند، اگرچه ممکن است در هر صنفی، افراد بی‌تفاوت هم فعالیت کنند.

چرا مزه سوسیس و بیشتر کالباس خارجی، از ایرانی آن متفاوت است؟
ماجرای مزه، کاملا تابع ذائقه محلی است. چون سوسیس و کالباس اروپایی طعم گوشت را دارد، بنابراین دیده‌ایم که خیلی از توریست‌ها مزه محصولات ایرانی را به راحتی می‌پسندند. به طور کلی، ذائقه ایرانی، مزه سوسیس و کالباس را با ادویه زیاد بیشتر ترجیح می‌دهد اما باید این را هم در نظر داشته باشیم که استفاده از برخی مواد در فرمول محصولات گوشتی که باعث مزه‌های متنوعی می‌شوند، مانندMSG، گوانیلیت یا اینوزینت، بر اساس قانون کشورمان ممنوع است.

ماجرای استفاده از باقالا در کالباس چیست؟
شاید برخی تولیدکنندگان از شباهت ظاهری دانه باقلا و پسته سودجویی ‌کنند اما نباید این‌طور فکر کنیم که همه فعالان صنعت سوسیس و کالباس از باقالی استفاده می‌کنند. این کار خلاف مقررات است چون اگر مصرف‌کننده به فاویسم مبتلا باشد، خوردن آن کالباس برایش خطر جدی ایجاد می‌کند. این را هم باید در نظر داشت که پسته مصرفی صنعت سوسیس و کالباس با آن چیزی که در ظرف آجیل می‌بینیم، متفاوت است. در بازار نوعی پسته وجود دارد که به «پسته قزوینی» معروف است و از آن خلال تهیه می‌کنند. رنگ سبز تیره آن با پسته مجلسی فرق دارد بنابراین هر چیزی که در کالباس شبیه پسته نباشد، لزوما باقلا نیست.

آیا خام خوردن سوسیس برای دستگاه گوارش مشکلی ایجاد می‌کند؟
چون تمام محصولات گوشتی در ایران به صورت پخته و پاستوریزه به دست مشتری می‌رسد، بنابراین ما در کشور چیزی به اسم سوسیس و کالباس خام نداریم و می‌توان آن را بدون نیاز به پختن هم میل کرد.

آیا می‌توان در خانه هم سوسیس و کالباس درست کرد؟
خیلی چیزها در ابتدا با امکانات ساده و پیش پا افتاده تولید شده‌اند و سپس برای بهبود، یکنواختی، سهولت کار، بسته‌بندی و حمل‌ و نقل آنها از امکانات صنعتی بهره گرفته شده است. در اروپا بیشتر قصابی‌ها خودشان تولیدکننده سوسیس و کالباس هستند.سوسیس و کالباس را می‌توان در خانه تولید کرد اما کیفیت و یکنواختی محصولات خانگی همیشه با نوسان همراه است. ما پیش‌تر به طور آزمایشی تهیه سوسیس و کالباس خانگی را به بانوان علاقه‌مند آموزش دادیم و خیلی از آن استقبال شد.

اینکه می‌گویند سوسیس و کالباس از آشغال مرغ و گوشت قرمز تولید می‌شود، موثق است؟
آنچه که در استاندارد ملی ایران با عنوان گوشت و اندام غیرمجاز شناخته می‌شود، ضایعات محسوب می‌شود و در کارخانه نمی‌ماند.کارگاه‌های تبدیل ضایعات دامی، تنها مشتری دورریزهای صنعت فرآورده‌های گوشتی هستند و اجزای باقی‌مانده بدن مرغ، مانند پوست و امعاء و احشا را از کارخانه‌ها می‌خرند تا از آن برای تولید پودر استخوان، ژلاتین و کود استفاده کنند. بر همین اساس، کارخانه‌های معتبر هر روز ضایعات دامی استحصال شده در خط تولید را به مراکز مجاز معرفی شده از سوی اداره دامپزشکی می‌فروشند.
همشهری آنلاین

ویرایش شده توسط Lord_Crusader
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

ببینید گربه اینا من هم قبول دارم الکی بود اما گوشت غیر مجاز 100% استفاده میشه، یعنی بخش هایی که باید دور ریخته بشه رو استفاده می کنن. یه بررسی خود اینا از 26 مورد 20 یا 22 مورد حاوی گوشت غیرمجاز بودن.

بدترین چیز هم فست فودهای دست ساز/کارگاهی هست.

اما یه مشکل دیگه غیراستاندارد یا مضر بودنه، برا نمونه نیترات زیادی میزنن که دیر خراب بشه اما 100% اثبات شده نیترات ها سرطان زای مطلق هستن.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

ببینید گربه اینا من هم قبول دارم الکی بود اما گوشت غیر مجاز 100% استفاده میشه، یعنی بخش هایی که باید دور ریخته بشه رو استفاده می کنن. یه بررسی خود اینا از 26 مورد 20 یا 22 مورد حاوی گوشت غیرمجاز بودن.

بدترین چیز هم فست فودهای دست ساز/کارگاهی هست.

اما یه مشکل دیگه غیراستاندارد یا مضر بودنه، برا نمونه نیترات زیادی میزنن که دیر خراب بشه اما 100% اثبات شده نیترات ها سرطان زای مطلق هستن.

پارسال یادمه رفته بودم سوپر مارکت نزدیک خونموندیدم محوصلات جدید واسش آوردن که سر کارگر گفت از اون کالباس های .....(یه خورده مکث کرد منو نگاه کرد)3000تومنی هم الان اوردم اگه می خوای :laughing:

من خندم گرفتم،معلوم نبود گوشت چی داشت میفروخت

فروشنده سوپر مارکت هم گفت نه از اونا دارم :eek:

لینک به دیدگاه
Share on other sites

کلا سوسیس و کالباس ضرر داره -فقط خدا میدونه چه گوشت حیونی به ملت میدن -سگ -گربه-خر ..........

لینک به دیدگاه
Share on other sites

منم به ایشون مدیر منابع گوشتی و نمی دونم چی چی میگم خودت می خوری عزیزم  :D  آره ما خودمون ذغالیم ما رو سیاه نکن 

همین بس بگم که وقتی من یه ناهار یا شام معمولی می خورم هر چقدر هم که بخورم دو بشقاب سه بشقاب یا هر چی بخورم کبابا مرغ نمی دونم قرمه سبزی فوقش تا 3 ساعت معده ام خالی میشه و گشنم میشه ولی لامصب یه باگت سوسیس می خوری یا پیتزا می خورم تا 6 7 ساعت هضم نمیشه فرضا واسه ناهار ساعت 2 خوردم ساعت 8 شب می خوام شام بخورم هنوز آروغی که می زنم بوی سوسیس میده !!!!!!!! چرا ؟ خب این گوشت اون گوشتی که باس باشه نیس !

راجب تفاوت مزه این سوسیس با سوسیس خارجی این که سوسیس یا هات داگ های خارجی از گوشت خوک ساخته میشن اما اینجا .... آره شما راست میگی گوشت گاو !!!!!

لینک به دیدگاه
Share on other sites

نخورید انواع بیماری های میکروبی میگیرید

 

نون خالی  جوش شیرین دار بخورید ضررش کمتره

لینک به دیدگاه
Share on other sites

یکی از دوستان بنده تو سوسیس سازی کار میکنه میگه از هر قسمت گوشت  (پا و روده مرغ ) ,از کشتار گاه خریداری میکنن وبدون اینکه تمیزش کنن , سوسیس تولید میکنن.

 

بعدش میگفت اگه این کار رو نکنن حقوق کارگر در نمیاد.

 

چند روز پیش رفته بودم ارزان کده خرید کنم طرف اومد 1 کیلو سوسیس خرید 1500 تومن :-?

 

خیلی عجیبه اگه با گوشت الاغ درست بشه قیمتش نباید اینقد ارزون باشه.

ویرایش شده توسط Intel 
لینک به دیدگاه
Share on other sites

یکی از دوستان بنده تو سوسیس سازی کار میکنه میگه از هر قسمت گوشت  (پا و روده مرغ ) ,از کشتار گاه خریداری میکنن وبدون اینکه تمیزش کنن , سوسیس تولید میکنن.

 

بعدش میگفت اگه این کار رو نکنن حقوق کارگر در نمیاد.

 

چند روز پیش رفته بودم ارزان کده خرید کنم طرف اومد 1 کیلو سوسیس خرید 1500 تومن :-?

 

خیلی عجیبه اگه با گوشت الاغ درست بشه قیمتش نباید اینقد ارزون باشه.

بله منم این داستان رو از کس دیگه ای شنیدم و به نظر منطقی میاد

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

یکی از دوستان بنده تو سوسیس سازی کار میکنه میگه از هر قسمت گوشت  (پا و روده مرغ ) ,از کشتار گاه خریداری میکنن وبدون اینکه تمیزش کنن , سوسیس تولید میکنن.

 

بعدش میگفت اگه این کار رو نکنن حقوق کارگر در نمیاد.

 

چند روز پیش رفته بودم ارزان کده خرید کنم طرف اومد 1 کیلو سوسیس خرید 1500 تومن :-?

 

خیلی عجیبه اگه با گوشت الاغ درست بشه قیمتش نباید اینقد ارزون باشه.

سوسیس کیلو 1500

؟؟؟

900 گرم آرد شیرینی رو میخریم 4000 تومن

کیسه زباله کیلوئی 5000 تومن

اما سوسیس 1500

لینک به دیدگاه
Share on other sites

اینجا توی کرمانشاه یه مدل همبرگر هست بسته ای هزار تومن روش هم زده 30 درصد گوشت

فرض کنیم اینا گوشت رو با کیلویی 20 هزار تومن تهیه کنن یک کیلو می شه 100 درصد و 500 گرم وزن این بسته همبرگر فرض کنیم همبرگر 100 درصد گوشت باشه پس این بسته باید بشه ده هزار تومن حالا می گیم 30 درصده یعنی سی درصد ده هزار تومن تقریبا می شه 3300 تومن هزینه گوشت یه بسته همبرگر 500 گرمی 30 درصد گوشت. 

سایر مواد از جمله آرد و سایر افزودنی ها رو هم می زاریم 500 تومن بسته بندی و حمل و نقل رو هم می زاریم 500 تومن. جمعا می شه مبلغ 4000 تومن حالا من موندم این محصول از چی درست می شه که بعد از محاسبه سود کارخانه و توزیع کننده و فروشنده جز باز هم به قیمت 1000 تومن فروخته می شه. 

من با دوستام هر ماده ای رو که بگید حساب کردیم حتی از دمپایی کهنه هم درست کنن باز بیشتر از 1000 تومن می شه. 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

اینجا توی کرمانشاه یه مدل همبرگر هست بسته ای هزار تومن روش هم زده 30 درصد گوشت

فرض کنیم اینا گوشت رو با کیلویی 20 هزار تومن تهیه کنن یک کیلو می شه 100 درصد و 500 گرم وزن این بسته همبرگر فرض کنیم همبرگر 100 درصد گوشت باشه پس این بسته باید بشه ده هزار تومن حالا می گیم 30 درصده یعنی سی درصد ده هزار تومن تقریبا می شه 3300 تومن هزینه گوشت یه بسته همبرگر 500 گرمی 30 درصد گوشت. 

سایر مواد از جمله آرد و سایر افزودنی ها رو هم می زاریم 500 تومن بسته بندی و حمل و نقل رو هم می زاریم 500 تومن. جمعا می شه مبلغ 4000 تومن حالا من موندم این محصول از چی درست می شه که بعد از محاسبه سود کارخانه و توزیع کننده و فروشنده جز باز هم به قیمت 1000 تومن فروخته می شه. 

من با دوستام هر ماده ای رو که بگید حساب کردیم حتی از دمپایی کهنه هم درست کنن باز بیشتر از 1000 تومن می شه. 

:laughing:  :D  :laughing:

یعنی از دمپایی هم بدتره !! خدا بخیر کنه ... من یه بار سوسیس گرفتم از این قرمز ها  :D  یه دونه رو خام خوردم، لعنتی از حلقت پایین نمیرفت ! مزه نون خشک و ... میداد و هرچقدر تلاش کردم نتوستم قورتش بدم ! یعنی اگر پوست گوجه بود، سه بار باید تجزیه میشد :laughing:

لینک به دیدگاه
Share on other sites

اینجا توی کرمانشاه یه مدل همبرگر هست بسته ای هزار تومن روش هم زده 30 درصد گوشت

فرض کنیم اینا گوشت رو با کیلویی 20 هزار تومن تهیه کنن یک کیلو می شه 100 درصد و 500 گرم وزن این بسته همبرگر فرض کنیم همبرگر 100 درصد گوشت باشه پس این بسته باید بشه ده هزار تومن حالا می گیم 30 درصده یعنی سی درصد ده هزار تومن تقریبا می شه 3300 تومن هزینه گوشت یه بسته همبرگر 500 گرمی 30 درصد گوشت. 

سایر مواد از جمله آرد و سایر افزودنی ها رو هم می زاریم 500 تومن بسته بندی و حمل و نقل رو هم می زاریم 500 تومن. جمعا می شه مبلغ 4000 تومن حالا من موندم این محصول از چی درست می شه که بعد از محاسبه سود کارخانه و توزیع کننده و فروشنده جز باز هم به قیمت 1000 تومن فروخته می شه. 

من با دوستام هر ماده ای رو که بگید حساب کردیم حتی از دمپایی کهنه هم درست کنن باز بیشتر از 1000 تومن می شه. 

بله دوست برادرم که حسابدار یکی از کارخانه های تولیدی بود در مورد ات و آشغال مرغ یا حیوانات دیگه گفته بود من الان حدود 8 سال هست اصلا ازین چیزا نخوردم همش فلافل خوردم که انصافا خیلی هم خوشمزه تره!

در مورد جملات اون مسئول عزیز که گفته کارخانه ها سکوت کردند خب معلومه حرف حق درسته و جواب نداره چون از کارمندای خودشون میان و میگن که اصلا محصولات بی کیفیت و آشغال هست.

خلاصه الان که خداروشکر مردم متوجه شدن که این چیزا واقعا ضرر داره مصرف نمیکنن یا خیلی کم.

اگه در مورد خودرو هم همینجور ادامه بدن خودرو هم میشه مثل فراورده های گوشتی و میمونه رو دست کارخانه دارها و مجبور میشن که کیفیت رو ببرن بالا یا به زمین بخورن و ورشکسته شن.

ویرایش شده توسط omids12
لینک به دیدگاه
Share on other sites

یکی از نشانه های پیشرفت هر کشوری توجه به رژیم غذایی هستش خداروشکر شما دوستان و دوستای من همشون اینطورین

من الان 8 ساله سوسیس کالباس نخوردم فقط این وسط 2 بار خوردم اونم مورد اضطراری بوده وگرنه لب به این ات اشغالا نمیزنم 

نوشابه هم همینطورنخوردنش احساس خیلی خوبی به ادم دست میده

قضیه خوردن  سوسیس کالباسا مثل قبول حرف از دهن اینو اون میمونه

ما ندیدیم چطوری و از چه چیزی  این محصول ارزون وبه ظاهر مناسب تهیه شده پس بنظرم نباید مصرفش کنییم

ویرایش شده توسط dmcmasoud
لینک به دیدگاه
Share on other sites

یکی از نشانه های پیشرفت هر کشوری توجه به رژیم غذایی هستش خداروشکر شما دوستان و دوستای من همشون اینطورین

من الان 8 ساله سوسیس کالباس نخوردم فقط این وسط 2 بار خوردم اونم مورد اضطراری بوده وگرنه لب به این ات اشغالا نمیزنم 

نوشابه هم همینطورنخوردنش احساس خیلی خوبی به ادم دست میده

قضیه خوردن  سوسیس کالباسا مثل قبول حرف از دهن اینو اون میمونه

ما ندیدیم چطوری و از چه چیزی  این محصول ارزون وبه ظاهر مناسب تهیه شده پس بنظرم نباید مصرفش کنییم

الان تو روسیه تو مدارسشون ناهار سوسیس میدن اما تو مدرسه ایران شیر میدین کدوم کشور پیشرفته تر هست؟ :D

اینو تو یه کلیپ دیدم که ناهار مداراس کشورهای مختلف رو نشون میداد

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

آشغال گوشت که عالیه.اگه گوشت گربه و الاغ هم باشه بازم خوبه :) . همه کارخانجات سوسیس و کالباس و غذاهای نیمه آماده دستگاه تهیه پودر استخون دارن . بیشتر مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس و همبرگر و کباب لقمه و ... نون خشک و پودر استخوانه . أمعاء واحشاء و دل و روده هم بدون تمیز کردن میریزن تو دستگاه! دیدم که می گم . حالا به این آت و آشغالا سدیم بنزوات و ترکیبات شیمیایی مضر دیگه هم اضافه کنید.

فقط بحث سوسیس کالباس نیستش. 

تن ماهی جیوه داره

آب معدنی که اصلا آب معدنی نیست. ضمن اینکه نیتراتش بیش از حدِ مجازه همونطور که ن.ا.ت.و در افغانستان بعد از آزمایش آب معدنی هایی که از ایران وارد شده بود بخاطر نیترات زیاد پس فرستاد.

مرغ که کلا هورمونه.

لبنیات روغن پالم.

گوشت چرخ کرده های آماده رنگ شدن. حتی اونایی که از فروشگاه های معتبر خریداری می شه رنگ خوراکی بهشون می زنن که قرمز تر بشن.سعی کنید گوشت بسته بندی شده نخرید مخصوصاً فروش فوق العاده.

بیشتر میوه های ارگانیک , ارگانیک نیستن فقط به قیمت بیشتر فروخته می شه.

رب گوجه که سال هاست قاطیش کدو و آرد می ریزن.

آب لیمو که چیزی نگم بهتره.

به کل مواد غذایی که مصرف می کنیم و هوایی که تنفس می کنیم برای سلامتی بسیار مضر هستن. این سونامی سرطان و بیماری های دیگه تصادفی بوجود نیومده. 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

الان تو روسیه تو مدارسشون ناهار سوسیس میدن اما تو مدرسه ایران شیر میدین کدوم کشور پیشرفته تر هست؟ :D

اینو تو یه کلیپ دیدم که ناهار مداراس کشورهای مختلف رو نشون میداد

متاسفانه شیر ایران هم بی ایراد نیست پالم موجود در شیرهای تولیدی ایران سرطان زاست....

سوسیس روسیه مفیدتر از شیر ایرانه :)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

متاسفانه شیر ایران هم بی ایراد نیست پالم موجود در شیرهای تولیدی ایران سرطان زاست....

سوسیس روسیه مفیدتر از شیر ایرانه :)

تا حالا اینقدر قانع نشده بودم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به نظرم ایران پیشرفت تره چون طرف زجر کش میکنن جوریی که خودشم نمی فهمه

لینک به دیدگاه
Share on other sites

ای کاش می شد یه آزمایشگاه خونگی اختراع کرد فروخت به مردم خودشون هر چی می خرن برن آزمایش کنن ببینن چی توش هست!!....البته قطعا مخترع چنین دستگاهی رو آویزون می کردن...! :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

واسه اینکه حسابی حالتون رو جا بیاره.

شما تو گاگول سرچ کنید خمیر مرغ.

بعدش به عمق فاجعه پی میبرید.

 

من 3 ماه بابت کارآموزی  تو کارخونه رباط بودم ... تو قسمت خمیر مرغش حتی پوست مرغ رو هم نمیریزن 

2 تا سالن بزرگ هست که فقط مرغ رو خورد و بدون استخون میکنن فقط مرغ رو نمیشستن که یخورده بابت این میشد ایراد گرفت

ولی بعدا یه خبر از بی بی سی دیدم که نوشته بود شستن مرغ باعث پخش باکتری میشه

خلاصش اینه که همشون هم مثه هم نیستن و خوبم بینشون هست ولی انگشت شمار و محصولاتشون هم نسبتاً گرون

http://www.bbc.com/persian/science/2014/06/140620_9988776655_washing_chicken

اینم لینک از شبکه  خبر : http://www.irinn.ir/news/55619/%D8%AE%D8%B7%D8%B1-%D9%85%D8%B1%DA%AF%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%B3%D8%AA%D8%B4%D9%88%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81!

ویرایش شده توسط Sha-hab
لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...