رفتن به مطلب

کدام کارت گرافیک؟

OMP
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

پیشنهاد من GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5

ویرایش شده توسط D҉A҉N҉I҉E҉L҉
لینک به دیدگاه

درود

دوستانیکه میگن بهتره دلیلشون چیه ؟

چون برند Giga هست بهتره ؟

یا چون سری G1 هست بهتره ؟

ببینید بردهای همین مدل های مورد نظر + برد MSI سری GTX 970 GAMING 4G  ضمیمه کردم :

post-9550-0-43664400-1443446954_thumb.jpg

post-9550-0-92464000-1443446959_thumb.jpg

اگر نگاه کنید میبینید که سری MSI و گیگابایت از نظر برد تفاوت چندانی باهم ندارند و مثل مدل رفرنس چهار عدد از رم ها رو در قسمت پشت PCB قرار دادند و از نظر فازبندی هم از نمونه ZOTAC ضعیف تر هستند ، داخل یک تاپیک دیگه دوستان در مورد خرید 960 بحث می کردند که همه می گفتند 960 ارزش هزینه کردن زیاد و خرید سری G1 گیگا رو نداره و ZOTAC بخرید در صورتیکه در اون تاپیک نمونه گیگا خیلی سرتر از ZOTAC بود و البته قیمتش هم بالاتر بود ، اما اینجا به نظر شخص من نمونه ZOTAC با توجه به برد PCB نحوه چینش رم ها و فازبندی قویتر و قیمت پایین تر بهترین انتخاب هست / یا حق

ZOTAC GTX 970 AMP! EXTREME & CORE

GIGABYTE G1 GAMING GTX 970

MSI GTX 970 GAMING 4G

لینک به دیدگاه

درود

دوستانیکه میگن بهتره دلیلشون چیه ؟

چون برند Giga هست بهتره ؟

یا چون سری G1 هست بهتره ؟

ببینید بردهای همین مدل های مورد نظر + برد MSI سری GTX 970 GAMING 4G  ضمیمه کردم :

attachicon.gif01-ZOTAC & Gigabyte.JPG

attachicon.gif02-MSI GTX 970 GAMING 4G.JPG

اگر نگاه کنید میبینید که سری MSI و گیگابایت از نظر برد تفاوت چندانی باهم ندارند و مثل مدل رفرنس چهار عدد از رم ها رو در قسمت پشت PCB قرار دادند و از نظر فازبندی هم از نمونه ZOTAC ضعیف تر هستند ، داخل یک تاپیک دیگه دوستان در مورد خرید 960 بحث می کردند که همه می گفتند 960 ارزش هزینه کردن زیاد و خرید سری G1 گیگا رو نداره و ZOTAC بخرید در صورتیکه در اون تاپیک نمونه گیگا خیلی سرتر از ZOTAC بود و البته قیمتش هم بالاتر بود ، اما اینجا به نظر شخص من نمونه ZOTAC با توجه به برد PCB نحوه چینش رم ها و فازبندی قویتر و قیمت پایین تر بهترین انتخاب هست / یا حق

ZOTAC GTX 970 AMP! EXTREME & CORE

GIGABYTE G1 GAMING GTX 970

MSI GTX 970 GAMING 4G

مدلی که گذاشتید مربوط به اکستریم ادیشن هست که با مدلی که استارتر لینک دادن متفاوت هست!!هر چند بنده میگم زوتاک به دلیل قیمت پایین و مقداری کلاک بالاتر بهتره.

لینک به دیدگاه

از نظر خودم ZOTAC قوی تره.

ولی یکی از دوستام گفت GIGABYTE بهتره.

کدوم قوی تره:| *dry#

لینک به دیدگاه

دوست عزیز گیگا به صورت پیش فرض از همه بیشتر اورکلاک شده (کارخانه) و ام اس ای از همه کمتر بین همه برند ها و تنها چیزی که این 2 تارو بهم نزدیک میکنه اورکلاک دستیه که ام اس ای بین همه (i3d-evga-asus..) اول میشه و گیگا دوم الان شما با یه حساب سر انگشتی میتونی بهترین رو واسه کارایی مورد نظرتون انتخاب کنید. کولینگ هم به ترتیب i3d-giga-msi-asus-evga-zotac

اینا همه تو یوتیوب قابل مشاهده هستن

Sent from my D5503 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز مطمینا زوتاک قویتره قیمتش هم پایین تر ولی چیزی که تو این چند سال به من ثابت شده و دوستان خیلی کم بهش توجه میکننند عمر قطعات هستش

که در زوتک معمولا پایینه و کارشون به گارانتی هم میرسه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مطمینا زوتاک قویتره قیمتش هم پایین تر ولی چیزی که تو این چند سال به من ثابت شده و دوستان خیلی کم بهش توجه میکننند عمر قطعات هستش

که در زوتک معمولا پایینه و کارشون به گارانتی هم میرسه

درود

من الان برد کارت  رو نگاه کردم ، تنها چیزی که به چشم میاد و میتونه با کیفیت یا بی کیفیت باشه ، خازن های الکترولیتی هستند که فقط هشت عدد استفاده شده و بعید میدونم بی کیفیت باشه !

چیپ گرافیک که مربوط به nVidia هست ، مموری ها هم معمولا : Samsung , SK Hynix , Elpida هستند و من نمیدونم روی این کارت ها چه برندی استفاده شده و بهتر هست Review ها رو ببینید .

در مورد کارت های رده پایین و ارزون قیمت مثل :GTX950  و GTX960 واقعا ZOTAC کم کاری کرده و از بعضی لوازم کارت کم کرده تا کارت خیلی ارزون دربیاد اما بحث کیفیت یک چیز دیگه هست ، در مورد کارت های گران تر با توجه به مدار PCB ی که من دیدم از نمونه های گیگا و ام اس آی به نظر من بهتر هست / یا حق

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز چون بنده هر دو کارت رو تست کردم و تجربه دارم شما بهتره GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming  رو بخری

درسته زوتک خیلی کم

نزدیک 2 فرم قویتره ولی اورکلاک گیگابایت هم بیشتره وهم زیبایی کارت بهتره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...