رفتن به مطلب

سوال در مورد گرافیک مجتمع sky lake

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشین ، من میخوام یه سیستم ببندم فقط میخوام فعلا ، تا پولم بیشتر بشه و البته بازی های dx 12 میاد کارت گرافیک نگیرم؛ حالا میخوام بدونم گرافیک مجتمع اسکای لیک در عمل در چه حدی هست ، در این حد هست که یکم فیلم ببینم و یکم pes بازی کنم باهاش تا گرافیک بگیرم بعدا؟؟؟

(مانیتور هم فول اچدی در نظر بگیرین)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان خسته نباشین ، من میخوام یه سیستم ببندم فقط میخوام فعلا ، تا پولم بیشتر بشه و البته بازی های dx 12 میاد کارت گرافیک نگیرم؛ حالا میخوام بدونم گرافیک مجتمع اسکای لیک در عمل در چه حدی هست ، در این حد هست که یکم فیلم ببینم و یکم pes بازی کنم باهاش تا گرافیک بگیرم بعدا؟؟؟

سلام عزیز 

گرافیک های داخلی پردازنده ها توان انچنانی ندارند و فقط در حد چند فیلم و وب گردی و چت کردن و ... طراحی شده اند و برای در واقع این هستند که کار کاربر رو راه بندازند پس توقع زیادی بجز همین چند نکته ای که خدمتتون عرض کردم رو از گرافیک داخلی پردازنده نداشته باشید . 

لینک به دیدگاه

درود

به شخصه اسکای لیک نداشتم

اما با توجه به قدرتشون فک میکنم برای پیس و فیلم کاملا ج بده

البته پیس رو روی تنظیمات پایین

ویرایش شده توسط Armin Zol
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

گرافیک مجتمع این نسل نسبت به نسل قبل 50 درصد قویتر شده.

گرافیک مجتمع این نسل قادر تمام بازی های روز رو روان با تنضیمات گرافیک پایین اجرا کنه و گمان میکنم PES 2016 روبتونید با گرافیک بالا و رزولیشن 1600*900 بازی کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

گرافیک مجتمع این نسل نسبت به نسل قبل 50 درصد قویتر شده.

گرافیک مجتمع این نسل قادر تمام بازی های روز رو روان با تنضیمات گرافیک پایین اجرا کنه و گمان میکنم PES 2016 روبتونید با گرافیک بالا و رزولیشن 1600*900 بازی کنید.

سلام و عرض ادب 

اگر هم بتونه اجرا کنه 

اولا که باعث بالا رفتن دمای سیپیو میشه زیاد و اینکه کیفیت مطلوب و فریم مطلوبی رو بهشون نمیده برای همین گفتم توقع زیادی نداشته باشن .;)

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

شما چطوری میگید بدرد نمیخوره؟

در حد خودش خوبه دیگه اینقدر پرتوقع نباشید. [-(

من الان دارم با گرافیک آنبرد مدمکس رو با تنظیمات نرمال و تکسچر ( high ! ) میانگین 25 35 فریم بازی میکنم. ( البته گاهی اوقات تا 20 هم میره )

که میشه در حدی بازیش کرد خوبه فعلا.

البته بستگی به توقع هم داره که بعضیها میگن زیر 60 برامون افت داره انگار جام جهانیه! :|

-------

بعدم گرافیک نسل جدید که دو برابر قویتره! که راحتر میشه بازی کرد

ویرایش شده توسط Man V To
لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب 

اگر هم بتونه اجرا کنه 

اولا که باعث بالا رفتن دمای سیپیو میشه زیاد و اینکه کیفیت مطلوب و فریم مطلوبی رو بهشون نمیده برای همین گفتم توقع زیادی نداشته باشن . ;)

دوست عزیز من خودم از گرافیک مجتمع استفاده نمییکنم ولی دوستانی دارم 2 ساله دارن با هیمن گرافیک مجتمع  فیلم میبینند , ,وبگردی میکنند , وبازی هایی مثل15 Pes رو با گرافیک مدیوم بازی میکنند,هیچ مشکلی ندارن.

gtav.png

bioshock-infinite.png

ویرایش شده توسط D҉A҉N҉I҉E҉L҉
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من خودم از گرافیک مجتمع استفاده نمییکنم ولی دوستانی دارم 2 ساله دارن با هیمن گرافیک مجتمع  فیلم میبینند , ,وبگردی میکنند , وبازی هایی مثل15 Pes رو با گرافیک مدیوم بازی میکنند,هیچ مشکلی ندارن.

gtav.png

bioshock-infinite.png

واقعا گرافیک داخلی 6600k در حد یه 6670 یا 4870 قدرت داره ؟

لینک به دیدگاه

واقعا گرافیک داخلی 6600k در حد یه 6670 یا 4870 قدرت داره ؟

بله دوست عزیز.

روی لپتاپ پسر داییم که پردازندش i3 و گرافیک مجتمع فک میکنم HD 4400 باشه بازی اسنایپر 2 رو نصب کردم و با گرافیک رو مدیوم , ورزولشن بالا 45 فریم میداد.

HD 4400 = 520GT

HD 4600 = 630GT

HD 530 = 740 GT

گرافیک مجتمع 530 50 درصد قویتر از 4600 و 4600 26 درصد قویتر از 4400 هست.

لینک به دیدگاه

منم پردازنده اسکای لیک دارم با گرافیک مجتمع خودش تو رزولیشن FULL HD و تنظیمات HIGH روان اجرا میشه.مشکلی ندیدم تو بازی PES 2016

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

منم پردازنده اسکای لیک دارم با گرافیک مجتمع خودش تو رزولیشن FULL HD و تنظیمات HIGH روان اجرا میشه.مشکلی ندیدم

مرسی از راهنمایی شما چه بازی های رو باهاش تونستین بازی کنین؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

مرسی از راهنمایی شما چه بازی های رو باهاش تونستین بازی کنین؟

بازی PES 2016

لینک به دیدگاه

بازی PES 2016

فیلم فول اچ دی هم راحت پخش میکنه؟

لینک به دیدگاه

با پردازنده مجتمع skylake  راحت میشه فیلم فول اچ دی پخش کرد از این بابت خیالت راحت گرافیک سیستم من gt520  هستش سیستم بچه خواهرم amd A6 3500  هستش با گرافیک مجتمع این cpu  بازی pes 2013  از سیستم من روون تر اجرا میشد بازی هایی مثل medal of honor warfighter  و NFS most wanted 2012  هم اجرا کردم تازه گرافیک اون خیلی قدیمی شده با skylake  خیلی راحت میشه بازی های جدید ترو هم اجرا کرد فیلم فول اچ دی رو هم مثل آب خوردن میتونی ببینی

لینک به دیدگاه

والا من با 4790 فیلم 4k با فرمت جدید x265 تست کردم خیلی راحت پخش کرد! دیگه سری جدید جای خود داره!  :)

لینک به دیدگاه

فلم بلوری رو راحت دیدم باهاش.

چند تا هم همزمان!

مشکلی پیش نمیاد، گرافیکش داخلیش عالیه تو سری خودش.

-----------

کسی میدونه سری i3 کی وارد میشه؟

لینک به دیدگاه

فیلم فول اچ دی هم راحت پخش میکنه؟

مرد حسابی، گرافیک مجتمع رو خیلی دست کم گرفتی ها!!!

اسکای لیک رو بیخیال، من با گرافیک مجتمع i7-3770 بازی میکردم!

تو سیستم فعلی که دارم استفاده میکنم هم قبل خرید گرافیک GTX960 با گرافیک مجتمع G1820 بدون هیچ مشکلی فیلم های HD و FULLHD رو پخش میکردم و میدیدم!

* گرافیک G1820 میتونه با HDMI تصویر 1920x1080@60Hz رو پخش کنه.

Intel® HD Graphics 530 که 4K با فرکانس 60Hz رو ساپورت میکنه!

مطمعنا با هیچ فیلمی هیچ گونه مشکلی خواهد داشت!

لینک به دیدگاه

کسی میدونه سری i3 کی وارد میشه؟

کسی نمیدونه؟! :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کسی نمیدونه؟! :-?

وقتی انبار cpu های قبلی تقریبا خالی بشه ...  :D

لینک به دیدگاه

آخه مگه فیلم چیه که نتونه اجراش کنه

بعضی دوستان خیلی دست کم میگیرنش

لینک به دیدگاه

pes 2016  رو با گرافیک hd 4400 رو فوا اچ دی روان اجرا میکنه

دیگه اسکای لیک حتما بهتر از نسل قبل خودشه

لینک به دیدگاه

سلام

با انبرد i3 3240 که (hd 2500) هست بازی gta v اجرا میشه.انبرد اسکای لیک چند نسل جلوتره و قویتر وهیچ مشکلی از بابت فیلم و pes  و حتی بازیهای نسل جدید نداره.

لینک به دیدگاه

بله به راحتی نیاز های اولیه رو پاسخ بده

Sent from my HUAWEI G750-T00 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

من هم با همین گرافیک مجتمع پردازندم تا الان هیچ مشکلی نداشتم.بازی هایی مثل pes رو رو حالت high quality بازی میکنم بدون افت فریم.خیالت راحت

لینک به دیدگاه

آخه مگه فیلم چیه که نتونه اجراش کنه

بعضی دوستان خیلی دست کم میگیرنش

تخیلی فکر میکنن
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...