رفتن به مطلب

مشکل با نصب نرم افزار office روی ویندوز 7

RISING
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام ، دوستان من در ابتدا office 2003 رو روی سیستم نصب داشتم ، بعد 2010  وبعد از اون  تصمیم به نصب 2013  گرفتم که با این پیام مواجه میشم ، با توجه به اینکه کامل با نرم افزارYour Unin-staller آفیس 2010 رو حذف کردم اما باز هم  با این پیام  مواجه میشم . چطور می تونم آفیس 2013 رو نصب کنم  لطفا راهنمایی کنید .  ویندوز و آفیس هم 64 بیتی هست .

m1du_word_thumb.jpg

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

میگه یه سری از فایلهای آفیس قبلی وجود داره که 32 بیته و با این نسخه الان که 64بیته سازگار نداره و باید حذف بشه

آفیس های قبلی رو بصورت کلی حذف کنید

ویندوزتون32بیته یا 64؟

لینک به دیدگاه

میگه یه سری از فایلهای آفیس قبلی وجود داره که 32 بیته و با این نسخه الان که 64بیته سازگار نداره و باید حذف بشه

آفیس های قبلی رو بصورت کلی حذف کنید

ویندوزتون32بیته یا 64؟

ویندوز 64 بیت هست .بطور کلی با نرم افزار حذف ریجستری هم پاک شده .

لینک به دیدگاه

دوستان  با چه نرم افزاری فایل های به جا مونده از آفیس پاک شده قبلی رو حذف کنم ؟

لینک به دیدگاه

بسته به نسخه افیس و ویندوز، از ابزارهایی که در صفحه زیر معرفی شدند استفاده کنید

https://support.microsoft.com/en-us/kb/971179

ویرایش شده توسط milla2
لینک به دیدگاه

بسته به نسخه افیس و ویندوز، از ابزارهایی که در صفحه زیر معرفی شدند استفاده کنید

https://support.microsoft.com/en-us/kb/971179

ممنون دوست عزیز لینکی که دادید  واقعا سازنده بود، ممنون.

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...
درود و احترام. من به واسطه شغلم با چند هزار تا فایل آفیس 2003 و 2013 سروکار دارم. مشکلی که پیش آمده این هست که کارت گرافیکم سوخت و به ناچار کارت جدید خریدم و چون در ویندوز 7 که داشتم نصب نمی شد، دی وی دی ویندوز 7 با آپدیت 2020 رو خریدم و این ویندوز 7 به روز شده رو نصب کردم. مشکل الآن این هست که آقیس 2013 به هیچ وجه نصب نمیشه و پیغام کذایی Microsoft Setup Bootstrapper رو میده. هر کاری هم کردم جواب نداد (مثل: نصب پکیج Visual C یا Net Framework 4.6.2) من همیشه آفیس 2003 رو در کنار 2013 نصب می کردم. 2003 خیلی راحت نصب میشه اما 2013 پیغام خطای بالا رو میده. حتا 2003 رو Uninstall کردم بازهم موقع نصب 2013 همین پیغام خطا آمد. راه حلی به نظر شما عزیزان می رسه؟

pmuc_bootstrapper.jpg

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Reza6662 گفته است :
درود و احترام. من به واسطه شغلم با چند هزار تا فایل آفیس 2003 و 2013 سروکار دارم. مشکلی که پیش آمده این هست که کارت گرافیکم سوخت و به ناچار کارت جدید خریدم و چون در ویندوز 7 که داشتم نصب نمی شد، دی وی دی ویندوز 7 با آپدیت 2020 رو خریدم و این ویندوز 7 به روز شده رو نصب کردم. مشکل الآن این هست که آقیس 2013 به هیچ وجه نصب نمیشه و پیغام کذایی Microsoft Setup Bootstrapper رو میده. هر کاری هم کردم جواب نداد (مثل: نصب پکیج Visual C یا Net Framework 4.6.2) من همیشه آفیس 2003 رو در کنار 2013 نصب می کردم. 2003 خیلی راحت نصب میشه اما 2013 پیغام خطای بالا رو میده. حتا 2003 رو Uninstall کردم بازهم موقع نصب 2013 همین پیغام خطا آمد. راه حلی به نظر شما عزیزان می رسه؟

pmuc_bootstrapper.jpg

این مشکل علل زیاد و روش های زیادی هم داره ولی اول اینکار را بکنید که رایج ترینش هست :

1-Windows + R  را بگیرید و از توی run تایپ کنید regedit که رجیستری ادیتور بالا بیاد

2- از رجیستری بکاپ بگیرید (برای احتیاط)

3-به HKEY_LOCAL_MACHINE> SOFTWARE> Microsoft> Windows NT> CurrentVersion>  برید و AppCompatFlags را پیدا و حذف کنید

4-ویندوز را ریست کنید .

باید مشکل حل شده باشه ولی اگر حل نشد همین عبارت Microsoft Setup Bootstrapper را توی گوگل سرچ کنید تا راه حلهای دیگه بیاد.

لینک به دیدگاه

سلام من دفعه اولمه که افیس دانلود کردم امانصب نمیشه نمیدونم چرا؟ هی مینویسه استخراج

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

درود و احترام، مشکل عدم نصب Office 2013 برای من حل شد. مشکل ناشی از فعالیت ویروس مخرب neshtA بود که با Eset trial حل شد. با سپاس از توجه اعضای محترم فروم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...