رفتن به مطلب

یادگیری برنامه نویسی اندروید؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

دوستان من می خواهم برنامه نویسی اندروید رو یاد بگیرم. یک بیس کوچیک در برنامه نویسی دارم در حد basic. 

برای شروع باید اول java یاد بگیرم؟

می خوام به صورت خود آموز این کار رو انجام بدم و از طریق انجمن ها هم رفع اشکال کنم. منبع خاص یا تجربه و نکته به درد بخور واسه این منظور دارید؟ فیلم آموزشی،کتاب،سایت ...

لینک به دیدگاه

بله جاوا باید یاد بگیرید.

به نظر من بهتره برنامه نویسی وب و طراحی سایت رو یاد بگیرید.

وقتتون رو به نظرم هدر میدید اگه اندروید رو یاد بگیرید. مگر اینکه ابتکار جدیدی داشته باشید یا فقط برای خودتون یا برای شغل در نظر باشه.

لینک به دیدگاه

basicیعنی چی?

اگه منظور اینکه میدونین int string اینها چیه که اول باید یک زبان برنامه نویسی object oriented  یاد بگیرید

بعد اندروید رو یاد بگیرید

منابع: ehsanavr.com,android.developer.com من پیشنهاد میکنم.

همچنین Hybrid پیشنهاد نمیشه کیفیت نداره برنامه همچنین خیلی کار هارو باهاش نمیشه کرد و کلی معایب دیگه... برای اطلاعات بیشتر -> google hybrid vs native android

ehsanavr انواع course های مختلف هست. که هم میتونین دانلود کنین هم میتونین بخرین برای طراحی وب هم فقط: w3schools.com

2 نکته:

زبان انگلیسی اگر بلد نیستین اول اون رو من پیشنهاد میکنم یاد بگیرین چون منابع فارسی محدوده و اونهایی هم که وجود داره کیفیت نداره نسبت به منابع خارجی

مهم ترین نکته هم در این پروسه این هست که تسلیم نشین

ویرایش شده توسط Edric
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای انروید ما یک روش برنامه نویسی بصورت hybrid داریم و یک روش هم به صورت native 

اگه قرار هست برنامه محاسباتی یا برنامه های تخصصی درست کنید باید جاوا یادبگیرید  و نتیو کد بزنید

اگه میخواین برنامه هایی مثل بازی یا کتاب یا کاتالوگ یا ... باید به صورت هایبرید بسازید با زبان html5 

به نظر من به صورت هایبرید یادبگیرید اسونتر هم هست نیاز به کار خاصی هم نیست از جمله نرم افزار یا بازی به صورت هایبرید میشه به 90% نرم افزار های کافه بازار اشاره کرد

لینک به دیدگاه

فقط این کار پشتکار خیلی زیادی میخواد ممکنه بارها شکست بخورید یا دلسرد بشید باید انگیزه خیلی بالا و حوصله خیلی خیلی زیاد داشته باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...