رفتن به مطلب

حداکثر کارایی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اکثر مادر بردها مثل asrock 870extreme3 تا 16گیگ رم ساپورت می کنند ،

حالا برای اینکه بتوان از حداکثر توان مفید استفاده کرد رم ها باید چگونه بسته شوند ( البته رمها رو می خواستم با فاصله زمانی بخرم به گونه ای که سیستم از نظر رم به روز باشد و بیهوده خرج نکرده باشم)

ویرایش شده توسط ( iman )
لینک به دیدگاه

والله تا اونجا که من تو بازار دیدم بیشتر از ماژول 2 گیگی ندیدم

شما اگه منظورت مادربورد های دوال هست که خوب بیشتر از 4 تا اسلات ندارن. که می تونی روی هر کدوم 2 گیگ رم بزاری یعنی 4 تا 2 گیگ که حتما از یک فرکانس با زمان پاسخ دهی باشند. اگه از یک مارک هم بودن بهتر هست. هیچ فرقی هم از نظر جای قرارگیری ندارند چون هر 4 اسلات پر می شه و رم ها 2 به 2 به صورت دوال کار می کنند

اما اگه منظورتون مادربورد های سوکت 1366 هست که تیریپل هستند. خوب توصیه اینه که سعی کنید از رم ها به صورت 3 تایی استفاده کنید یعنی 3تا 1 گیگ یا 3 تا 2 گیگ. اما اگه 4 تا ماژول رم دارین خوب از 3 تا به صورت تیریپل چنل استفاده کنید و یکی سینگل کار می کنه

ویرایش شده توسط hostironi
لینک به دیدگاه

والله تا اونجا که من تو بازار دیدم بیشتر از ماژول 2 گیگی ندیدم

شما اگه منظورت مادربورد های دوال هست که خوب بیشتر از 4 تا اسلات ندارن. که می تونی روی هر کدوم 2 گیگ رم بزاری یعنی 4 تا 2 گیگ که حتما از یک فرکانس با زمان پاسخ دهی باشند. اگه از یک مارک هم بودن بهتر هست. هیچ فرقی هم از نظر جای قرارگیری ندارند چون هر 4 اسلات پر می شه و رم ها 2 به 2 به صورت دوال کار می کنند

اما اگه منظورتون مادربورد های سوکت 1366 هست که تیریپل هستند. خوب توصیه اینه که سعی کنید از رم ها به صورت 3 تایی استفاده کنید یعنی 3تا 1 گیگ یا 3 تا 2 گیگ. اما اگه 4 تا ماژول رم دارین خوب از 3 تا به صورت تیریپل چنل استفاده کنید و یکی سینگل کار می کنه

نظرتون چیه اگه من الان رم RAM Patriot 4GB 1600 Viper II رو بخرم و بعدا اگه نیاز شد دوباره از همین نوع بخرم

لینک به دیدگاه

خوبه. ولی در کل بستگی به نوع استفاده شما داره. اگه اهل اور نیستید. زیاد سخت نگیرید یک مارک خوب بدون هیت سینک یا هیتسینک معمولی و برای ddr3 1333 خوب هست

اما اگه اهل اور هستین فکر کنم ولتاژاین رم یک مقدار فکر کنم بالا هست.دنبال رم های با هیتسینک خوب و فرکانس حداقل 1600 ولتاز پایین تر حدود 1.6 باشید

ویرایش شده توسط hostironi
لینک به دیدگاه

حرف کاربر عزیز hostironi تایید میشه .شمت اگرنمیخوای اور کنی برو RAM ADATA 4GB 1600 Plus بگیر که کیت 4 گیگش امروز قیمت کردم 148 بود و زمان تاخیر 8-8-8-24 داره که مناسبه . اگر میخوای اور کنی برو دنبال corsair dominator و رمهای هیت سینک دار که خوب مسلما گرونتر هم هستند..

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...