رفتن به مطلب

cooler master nepton 280l test

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوست عزیز اولا که شما اختیار قطعات خودتون را دارید و هر بلائی که سرشون بیارید به من ضرری نمیرسه و اگر من چیزی مینویستم فقط در جهت کمک کردن به شما هست نه چیز دیگر!

شما شات تست prime95 را در پست 17 گذاشتید که بعد از 10 دقیقه دما رسیده به 85 و خودتون هم گفتید بعد از 13 دقیقه هنگ کردن و این حاکی از این هست که ولتاژ کم بوده و سیستم استیبل نیست .

ممنون از راهنماییتون.اگه منظورمو بد رسوندم ببخشید.منظورم اینه که اینها نرم افزارهای تست هستند و تو هیچ رندر گرافیکی اینقدر فشار نمیاد که اینا میارن چون قراره که با دو دقیقه تست متوجه پایداریه سیستم بشیم

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون @};- :clapping:

من از شما ممنونم که وقت گذاشتید و پستمو خوندید

لینک به دیدگاه

هنوز هم کسی به من در مورد این سئوالم جواب نداده؟

6700kکه اینقدر راحت بالای 4.8 اور میشه چرا تو این سایت دروغ میگه به نظرتون؟

http://cpuboss.com/c...l-Core-i7-4790K

چون من تا 4830 راحت پایدار 24 ساعته اینو اور کردم ولی پردازشگر قبلیم 4790کا بود 4.75 بیشتر نمیشد پایدارش کرد دماش وحشتناک بود حتی ihsرو هم باز کردم chIIIزدم ولی بازم وحشتناک بود دماش.

ویرایش شده توسط gtx taitan II
لینک به دیدگاه

سایتها همیشه بر اساس نتیجه ای که خودشون با لوازم خودشون گرفتن مینویسن و توضیح میدن و نتیجه قطعی نیست فقط یه نمایه کلی از جنسی که میخوان معرفی کنن را به نمایش میزارن

خیلی وقتها هم خودمون داخل منزل و یا محل کار با این مشکل مواجه شدیم که جنس همون جنس هست ولی نتیجه با چیزی که در سایتها مشاهده کردیم یکی نیست

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

این که سیستم بعد از حدود یه ربع تست Prime95 با ناپایداری مواجه می شد، اصلاً دلیلی بر پایدار بودن CPU نیست.

هر موقع حدّاقل ۱۲ ساعت سیستم تحت تست بود و با ناپایداری مواجه نشد، اون وقت می تونید بگید سیستمتون پایداره.

این نرم افزارهای تست برای اینند که تو مدت زمان کوتاه پایداریه سیستمو بسنجید و مجبور نباشید با خود نرم افزار رندرتون 8 ساعت انتظار بکشید

لینک به دیدگاه

این که سیستم بعد از حدود یه ربع تست Prime95 با ناپایداری مواجه می شد، اصلاً دلیلی بر پایدار بودن CPU نیست.

هر موقع حدّاقل ۱۲ ساعت سیستم تحت تست بود و با ناپایداری مواجه نشد، اون وقت می تونید بگید سیستمتون پایداره.

بعدشم دوست من من کاربریم گیم.افتر افکت. اتوکد هست .که هرسه اینها در سنگینترین حالت و 13 ساعت تست دماشون از 68 درجه بیشتر نمیشه. حتی گیمیی مثله
 gta vرو 25 ساعت باز گذاشتم تا ببینم پایداره یا نه. پایداریه هر سیستم بسته به کارش داره به طور مثال یک سیستم برای انیمیشن رندرگیری بکنه پایداریش با یک سیستمه فتوشاپ فرق داره هرچند که هردوشون زیر لود کامل میبرن پردازشگرو. مثلا پوزر رندرگیریش خیلی حساسه هر اوری روش پایدار نمیشه بعد سه ساعت برنامه کلوز میده ولی با همون اور طرف داره 3dsmax 2015 رندر بنر با رزولویشنه19200در10800میگیره که بعد 8 ساعت بدونه مشکل عکسو تحویل میده.
پس نرمافزارها خوبن ولی هرکس درنهایت بسته به کارش پایداریه سیستمشو میسنجه
لینک به دیدگاه

سایتها همیشه بر اساس نتیجه ای که خودشون با لوازم خودشون گرفتن مینویسن و توضیح میدن و نتیجه قطعی نیست فقط یه نمایه کلی از جنسی که میخوان معرفی کنن را به نمایش میزارن

خیلی وقتها هم خودمون داخل منزل و یا محل کار با این مشکل مواجه شدیم که جنس همون جنس هست ولی نتیجه با چیزی که در سایتها مشاهده کردیم یکی نیست

ممنون از توضیحتون

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

من نتایج تستهای شما دیدم و راغب شدم تا کولر سیستمم که Deepcool 240  واتر هست با کولر شما مقایسه کنم

اول عرض بکنم که کار من در حوزه CG هست و بشدت سیستم های ما زیر رندر کار میکنند و زیر فشار 100 درصد. اما تا الان هیچ وقت و تحت هسچ شرایطی 4790k من دمای حتی 60 تجربه نکرده!!!

من برای مقایسه همون تست Cpu z شما انتخاب کردم و نتیجه این شد:

test.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

من نتایج تستهای شما دیدم و راغب شدم تا کولر سیستمم که Deepcool 240  واتر هست با کولر شما مقایسه کنم

اول عرض بکنم که کار من در حوزه CG هست و بشدت سیستم های ما زیر رندر کار میکنند و زیر فشار 100 درصد. اما تا الان هیچ وقت و تحت هسچ شرایطی 4790k من دمای حتی 60 تجربه نکرده!!!

test.jpg

برادر من شما اونقدرها اورش نکردید که من اگه اور نکنم ماکسیموم دمام به 41 نمیرسه با این تست شما.من خودم 4790 داشتم قبلش 4770 قبلش 3770 قبلش990 قبلش 920 قبلش 2700 و.............

در مجموع 3770 و 4790 داغترین بودند باز لاقل3770 اور خوبی میشد ولی 4790 اورش هم به درد بخور نیست.

شما تسته aida64من رو بگیرید عکس بذارید ببینم.

ولتاژ رو هم روی 4.2 بذارید

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

کلوکه رفرنسه شما 4.4 هست که 4.55 کردید.فقط150مگاهرتز... که اصلا نیاز به افزایش ولتاژ نداره که اونم از طریقه کلوک کردید نه ضریب پردازنده که واسه همین فشاری روی مادربرد هست تا پردازشگر . 6700کا بدون افزایش ولتاژ یخ میزنه.

من کلوکه رفرنسه پردازشگرم 4.2 هست که یه 4.8 تو اون تست رسوندم یعنی هر هسته 600 مگاهرتز اور شده!!!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...