رفتن به مطلب

برای خرید صندلی گیمینگ چقدر حاضرید هزینه کنید ؟

Extreme Plus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان واقعا به فکر سلامتی کمر و نحوه نشستنتون باشین...من چهار تا همکار و دوست دارم که تو  سنین پایین دیسک کمر گرفتن و واقعا عذاب آووره...

لینک به دیدگاه

معروف ترین فروشگاه که برای برگزاری تمامی مسابقات بازی های رایانه ای در دنیا تولید میکنه این سایت هست http://www.needforseatusa.com

مدل های مربوط به تیم ها که قیمتی بالاتر دارن حدود 400$ هستن ولی قیمت از 270$ شروع میشه اگر بشه تا 1-1.5میلیون تومان وارد کرد یعنی بیشتر از 5برابر قیمت دلار واقعا ارزش خرید داره

ویرایش شده توسط mitternacht
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگه صندلی خوب و جذاب و ارگنمیک ستون فقرات و اینا باشه و عرق نکنی روش و کلا اذبت نکنه و همه چیز تمام باشه اونوقت تا نهایتش دور و بر 1 تومن شاید براش پول بدم... یعنی حدود یک صندلی 200-300 ادلاری !

بلندگو و سیم برق و نمیدونم جا لیوانی و اینچیزا فانتزیه پول الکی میگیرن ما صندلیشو می خوایم نه این جنگولک بازیارو ، اینا بدرد مرفه بی درد می خوره...  :D

لینک به دیدگاه

آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدان؟

تازه ميخواستم با 1800 يه سيستم گیمینگ جمع و جور کنم

به نطرتون سیستم بخرم با يدونه از ابن صندلی ها؟ :-/

لینک به دیدگاه

به نظر من یه کم برای صندلی کامپیوتر گرونه صندلیهای برقی واسه ارایشگاه ها هست فوق العاده راحت حدود دو میلیون

من اگه دو میلیون داشته باشم یه دونه فیوری ایکس میخرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدان؟

تازه ميخواستم با 1800 يه سيستم گیمینگ جمع و جور کنم

به نطرتون سیستم بخرم با يدونه از ابن صندلی ها؟ :-/

والا به نظر من یک کنسول و یک صندلی از خرید سیستم گیمینگ بهتره 

الان ps4 هم کپی خور شده راحت رایگان میشه بازی کرد افلاین

لینک به دیدگاه

والا به نظر من یک کنسول و یک صندلی از خرید سیستم گیمینگ بهتره 

الان ps4 هم کپی خور شده راحت رایگان میشه بازی کرد افلاین

ps4 کپی خور شد ؟ !!

لینک خبر میدین ؟

لینک به دیدگاه

کف اتاقم ولو میشم راحت حوصله میر کامپیوترهم ندارم  =)) مانیتور کف اتاق کلا داستانی هست

مهمون میاد می بینه میگه این چه مدلشه  =)) برا همین کسی تو اتاقم راه نمیدم  :laughing:

رو صندلی ادم بشینه کمر درد میگیره دوتا بالش نرم بنداز زیر دستت راحت کارتو بکن

بازی

و...

2 ملیون داشتم میرفتم خونه میخریدم تو این ارزونی  :laughing:  :D

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

وزن زیادی نداره 25 کیلوگرم هست 

خوب دوست من از کدوم کشور وارد کردید ک 25 کیلو وزن زیادی حساب نمیشه؟

اگه از آمازون و newegg بخوا خرید کنی که برای هر کیلوگرم خداتومن میکشن روی هزینه اش

درضمن توی صندلی های گیمینگ DXRACER ک شما عکسشو گذاشتی 700 دلاری نداره اصلا.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب دوست من از کدوم کشور وارد کردید ک 25 کیلو وزن زیادی حساب نمیشه؟

اگه از آمازون و newegg بخوا خرید کنی که برای هر کیلوگرم خداتومن میکشن روی هزینه اش

درضمن توی صندلی های گیمینگ DXRACER ک شما عکسشو گذاشتی 700 دلاری نداره اصلا.

از المان

این برند نیست برند دیگه ای هست

لینک به دیدگاه

این صندلی که میبینید 2 ماه هست دارم  300 تومن خریدم.

بالا پایین میشه ،میچرخه، پستش عقب  جلو میشه و میتونید در همون حالت هم قفل کنید ، روکش تنفسی داره (12 ساعت در روز هم روش میشینم اصلا عرق نمیکنم).

صندلی قبلیم برای میز نهار خوری بود که کمر درد گرفته بودم ولی از وقتی از این استفاده میکنم  کمر دردم خوب شده.

واقعا حاضر نیستم بیشتر از 400-500 برای صندلی خرج کنم. همین که دارم کاملا جواب گو هست ، در کل از مصرف گرایی خوشم نمیاد.

qf17_san_2.jpg

ouo_san_1.jpg

لینک به دیدگاه

اکه قرار باشه صندلی تولید داخل بشه 2 تومن ، من 3 تومن میدم منتها از برند درست حسابی DX Racer میگیرم.

مخصوصا سری Executive اش رو.

منتها این برند صندلی های 300 دلاری هم داره. شما اگه میخوای وارد کنی برو دنبال اونا.

در ضمن جناب مطمئن باشین هر چی بسازین تو کیفیت به برند اصلی نمیرسه.

بنابراین باید قیمتتون خیلی خیلی کمتر باشه تا طالب داشته باشه.

لینک به دیدگاه

1500 و 2 میلیون برای صندلی زیاده

امروز برای خرید صندلی رفته بودم .. بهترین صندلی با ماساجور برقی ؛  خیلی شیک و مجلسی قیمت 1100 با انواع تنظیمات و امکان قفل کردن در هر جهت امکان تنظیم ارتفاع و غیره

همان صندلی بدون ماساجور برقی قیمت 700 که با کمی تخفیف 660 گرفتم

البته صندلی از 100 تا 1100 موجود بود

زیاد ولخرجی کنم بیشتر از 700 بابت صندلی خرج نمی کنم. تازه این خرید از دید خیلی ها خرج الکیه :D

به نظرم قیمت را از 500 تا 800 در نظر بگیرید در غیر اینصورت فروش خوبی نخواهید داشت

والامر الیکم :D

لینک به دیدگاه

من اینو سفارش دادم.

1250 تومن

Ads_10760940slider950.jpg

950-g-2.jpg

LG_98661950-4.jpg

950.jpg

لینک به دیدگاه

از اون جایی که من تمام زندگی ام پای کامپیوتر می گذره تا 1000 تومن خرج می کنم براش 

الان یه صندلی 700 دارم که واقعا راضی هستم ازش بسیار راحت و بزرگ قبلا هم مشکل کمر درد و گردن درد داشتم با خرید این صندلی رفع شد 

برای سلامتی باید خرج کرد  :(

لینک به دیدگاه

اگه یه صندلی عمری باشه (7-10 سال چون به جز نشستن که روش کار دیگه ای باش نمی کنن) و جنس خیلی خیلی خوبی داشته باشه و راحت باشه با پارچه ای که راحت قابل شست و شو باشه و عرق نکنه آدم توی نشستن های طولانی به نظر من ارزش داره.چون من الان یه صندلی چرمی حدود 400 خریدم (2 سال پیش الان احتمال زیاد همین صندلی شده 700 800 ) راحته اما توی نشستن های طولانی عرق می کنه و بعد بوق عرق که می گیره باید تمیزش کنم و بعد تا چند روز بوی همون تمیز کننده رو می ده ولی صندلیه راحتیه . الان به جیر جیر افتاده که با روغن کاری حله بد نیست اما آدم روش خیلی عرق می کنه مخصوصا تابستون ها.اما با این همه خیلی دیگه که عمر کنه 3 سال دیگس و بعدش باید یه نو بخرم.اگه خدمات طولانی مدت براش ارائه بدن خیلی خوبه( این صندلی که من خریدم 2 سال پشتیبانی داشت که اونم گفت روکشش و ابرش رو شامل نمی شه که برای من خنده دار بود چون اسکلت فولادی بقیش یا جکش احتمال خرابیش توی 2 سال اینقدر کمه که ارزش پول گارانتی دادن نداره)

برای من هم همین موضوع پیش اومد

حتی جک صندلیم خراب شد

رفتم میگن شامل نمیشه

اصلا من موندم گارانتی سیخی چنده؟!

اصن سیخی هم هست؟!:D

لینک به دیدگاه

از اون جایی که من تمام زندگی ام پای کامپیوتر می گذره تا 1000 تومن خرج می کنم براش 

الان یه صندلی 700 دارم که واقعا راضی هستم ازش بسیار راحت و بزرگ قبلا هم مشکل کمر درد و گردن درد داشتم با خرید این صندلی رفع شد 

تن تاک میخریدی ارزون تر بود =))

لینک به دیدگاه

جنسش چیه ؟ :D :D :D

لینک به دیدگاه

گفتی ستون فقرات  هر چی فکرش رو میکنم مال من  چیزیش نمونده .

اینقدر پای این سیستم بودیم .

تازه با صندلی کامپیوتر .

چند وقتی هست روی صندلی حتی میخوابم   تخت هم همین کنار هست .

ستون فقراته به صندلی بیشتر عادت کرده دی . :D

من صندلی کامپیوتر دارم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم از این معمولی ها هست ولی راحته اما می خوام یه صندلی گیم خوب بخرم

لینک به دیدگاه

درود 

به نظر من با اون قیمتی که شما میگین اصلا خریدش به صرفه نیست  مگر برای قشر مرفه جامعه چون فقط یه مقدار زیبایی داره وگرنه تو راحتی فکر نمیکنم تفافت انچنایی با صندلی های معمولی داشته باشه البته تو کیفیت طبیعتا بهتر هست چون من یکی از این صندلی هارو دارم و کاملا روش راحتم و اصلا احساس خستگی نمیکنم بازم نظرات متفاوت هست @};-

ویرایش شده توسط APEX_PREDATOR
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

وقتی صندلی معمولی بی کیفیت که با هزار تا دردسر باید بشینی روش  اینجا تا یک میلیون هم فروش میره
واقعا ارزش داره تا 1.5 حتی بیشتر پول داد
من که 2سال دنبال dx racer ام 

لینک به دیدگاه

برادر پاسخ این سوال ساده است، اگر پول داشته باشی، هزینه میکنی، نداشته باشی، نمیکنی، یعنی نمیتونی هزینه بکنی.

گیمر اگر گیمر باشه، رو زیلو و موکت و موزاییک هم گیم میزنه، به صندلی و اینها نیست. :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برادر پاسخ این سوال ساده است، اگر پول داشته باشی، هزینه میکنی، نداشته باشی، نمیکنی، یعنی نمیتونی هزینه بکنی.

گیمر اگر گیمر باشه، رو زیلو و موکت و موزاییک هم گیم میزنه، به صندلی و اینها نیست. :D

:laughing:  :laughing:  :laughing:  :clapping:  :Peace Sign:

....................................

اما جدا از این من صندلی بکارم نمیاد چون اکثرا پای سیستم خوابیدم... یجورایی دنبال صندلی ای که بشه بعنوان تخت هم استفاده کرد باید بگردم... شبیه صندلی اتوبوسای vip که کاناپه ای هستن...!  :-?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...