رفتن به مطلب

Geforce Exprience

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

من نسخه 2.2 این نرم افزارو دارم. اما تو قسمت scan for games هیچ بازی رو پیدا نمیکنه و نمیتونم بازیها رو باهاش بهینه کنم.

لطفا بگین چجوری میشه حلش کرد؟ :)

لینک به دیدگاه

سلام دوستان.

من نسخه 2.2 این نرم افزارو دارم. اما تو قسمت scan for games هیچ بازی رو پیدا نمیکنه و نمیتونم بازیها رو باهاش بهینه کنم.

باید از ف... شکن استفاده کنی ! اونم نه هرچی، مثلا سایف... جواب نمیده ولی htspt کار می کنه روش

لینک به دیدگاه

سلام دوستان.

درود

من تقریبا با هرچی شما بگی تست کردم . جوابی نگرفتم

باید از ف... شکن استفاده کنی ! اونم نه هرچی، مثلا سایف... جواب نمیده ولی htspt کار می کنه روش

درود

جسارتا این روش رو شخصا تست کردید ؟ کدوم ورژنش ؟!

لینک به دیدگاه

درود باید از VP*N استفاده کنید و توی تب PERFORMNCE بخش Games آدرس جا هایی که بازی ها نصب هستن رو بدید بعد اسکن کنید

لینک به دیدگاه

درود

دوستان من تست کردم .. برای اولین بار جواب گرفتم ! چندین بار هم از تب Performance درایو گیم و فولدر و غیره رو تست کرده بودم .. جوابی نگرفته بودم ..

post-19588-0-47359300-1445300421_thumb.jpg

الان تست زدم .. کاملا جواب داد .. البته در همه حال Optimize کردن گیم خوب نیست .. مثل عکسی که پایین هست .. همه تنظیمات از روی Ultra o Hight فدای Resolution بالاتر میشه و میاد روی LOW ! البته این شاید بخاطر کارت من باشه که جواب نمیده ... ولی من تنظیمات دستی اکثر بازی هارو ترجیح میدم ..

post-19588-0-96891800-1445300433_thumb.jpg

پ.ن ... قند ش.ک.ن.ی هم که استفاده کردم .. کنار آیک.ن برنامه توی تسکبار هست ... دیگه اسمش رو نمیارم که تاپیک داستان دار شه !

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

درود

دوستان من تست کردم .. برای اولین بار جواب گرفتم ! چندین بار هم از تب Performance درایو گیم و فولدر و غیره رو تست کرده بودم .. جوابی نگرفته بودم ..

attachicon.gifGAME.jpg

الان تست زدم .. کاملا جواب داد .. البته در همه حال Optimize کردن گیم خوب نیست .. مثل عکسی که پایین هست .. همه تنظیمات از روی Ultra o Hight فدای Resolution بالاتر میشه و میاد روی LOW ! البته این شاید بخاطر کارت من باشه که جواب نمیده ... ولی من تنظیمات دستی اکثر بازی هارو ترجیح میدم ..

attachicon.gifGame OP.jpg

پ.ن ... قند ش.ک.ن.ی هم که استفاده کردم .. کنار آیک.ن برنامه توی تسکبار هست ... دیگه اسمش رو نمیارم که تاپیک داستان دار شه

دوست عزیز چطوری جواب گرفتی؟

لینک به دیدگاه

تنها چیزی که نیاز داره یه v. p..n پرسرعت هست

هیچ قلق و شگرد خاصی هم نداره

از بخش تنظیمات هم محل نصب بازیهاتون رو انتخاب کنید

ادامه کار رو خودش انجام میده

Sent from my C6602 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

تنها چیزی که نیاز داره یه v. p..n پرسرعت هست

هیچ قلق و شگرد خاصی هم نداره

از بخش تنظیمات هم محل نصب بازیهاتون رو انتخاب کنید

ادامه کار رو خودش انجام میده

Sent from my C6602 using Tapatalk

خیلی ممنون دوست عزیز.

میشه لینک دانلودشو برام بذلرین.

اخه نمیتونم دانلودش کنم :crying:

لینک به دیدگاه

درود

attachicon.gifGAME.jpg

attachicon.gifGame OP.jpg

پ.ن ... قند ش.ک.ن.ی هم که استفاده کردم .. کنار آیک.ن برنامه توی تسکبار هست ... دیگه اسمش رو نمیارم که تاپیک داستان دار شه !

درود

اتفاقا opt خیلی کار خوبی هست مثال شما gta v تنظیمات detail اگر کارتتون 2 گیک باشه از normal بیشتر نمیشه ولی وقتی opt میکنید میزاره روی veryhigh و بعضی از تنظیمات دستی هم که استفاده نشده رو همرو ست میکنه من این کارو با 960 g1 انجام دادم

روی بازی ویچر هم جواب داد همه چیو گذاشت روی اولترا

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

دوستان کسی لینک v.p.n  نداره!

ویرایش شده توسط hossein74
لینک به دیدگاه

دوستان کسی لینکشو نداره!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز لطفا اگه راه دیگه ای برای optimize کردن بازیها با این نرم افزار وجود داره بگین :)

لینک به دیدگاه

درود

من تقریبا با هرچی شما بگی تست کردم . جوابی نگرفتم

درود

جسارتا این روش رو شخصا تست کردید ؟ کدوم ورژنش ؟!

بله دوست عزیز هم هات اس... جواب می ده هم سیسکو... خودم هم استفاده می کنم ازش. 2.3 دقیقه حداکثر از طریق نت سرچ می کنه و بعد لیست رو میاره براتون

لینک به دیدگاه

بله دوست عزیز هم هات اس... جواب می ده هم سیسکو... خودم هم استفاده می کنم ازش. 2.3 دقیقه حداکثر از طریق نت سرچ می کنه و بعد لیست رو میاره براتون

درود

ممنونم .. منم 2 روز پیش امتحان کردم و جواب گرفتم  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...