رفتن به مطلب

سرویس مزاحم

Hossein.E
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان عزیز و گرامی

شاید برای شما هم پیش اومده باشه که  ترافیکتون هر وقت اینترنت وصل میشین الکی هدر میره.

اگه اینطوره به خاطر یه سرویس به نام Background intellegent transfer service هستش که به طور پیش فرض فعاله.

غیر فعال کردنش خیلی سادست.

باید تو استارت منو تایپ کنید services.msc بعد سرویس بالا رو پیدا میکنین روش دابل کلیک کنید بعد اول رو stop و بعدش رو

disable بزنید. برایاینکه مطمئن شید دیگه خود به خود فعال نشه به تب Recovery رفته و هر سه گزینه رو در حالت take no action بذارین. بعدش برین تو قسمت log on و گرینه this account رو انتخاب کنید و از قسمت brows-advance-find now

یک یوزر انتخاب کنین و یک پسورد غلط بدین و در نهایت ok کنید.

با این کار این سرویس دیگه فعا نمیشه و تو وصل شدن به اینترنت هم هیچ مشکلی پیش نمیاد.

لینک به دیدگاه

خوب بود   اصلا این سروریس کارش چیه؟

مردکیه مزاحم  :D

لینک به دیدگاه

این سرویس تا جایی که متوجه شدم در مواقعی که ویندوز لازمه به اینترنت وصل شه باعث میشه وقتی سیستم بیکاره کار دانلود یا آپلود انجام بشه، مثلا شما دارید وب‌گردی میکنید یا فایلی دانلود میکنید ولی ویندوز نیاز داره فایل یا اطلاعاتی رو بروز کنه یا به سرورای مایکروسافت بفرسته. خب این کار سرعت وب‌گردی یا دانلود شما رو پایین میاره. این سرویس باعث میشه این اتفاق صورت نگیره.

با غیر فعال کردنش احتمال داره برای Windows Updates مشکلاتی پیش بیاد یا اگه آپدیت ویندوز فعال باشه مثلا وقتی دارید فایلی دانلود میکنید، آپدیت اتوماتیک ویندوز شروع به کار کنه و سرعت دانلودتون پایین بیاد.

اینجا رو بخونید:

نگاهی کوتاه به Background Intelligent Transfer Service

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

فکر نکنم مقدار دیتای ناچیزی که رد و بدل میکنه ارزش disable کردنشو داشته باشه

لینک به دیدگاه

این سرویس تا جایی که متوجه شدم در مواقعی که ویندوز لازمه به اینترنت وصل شه باعث میشه وقتی سیستم بیکاره کار دانلود یا آپلود انجام بشه، مثلا شما دارید وب‌گردی میکنید یا فایلی دانلود میکنید ولی ویندوز نیاز داره فایل یا اطلاعاتی رو بروز کنه یا به سرورای مایکروسافت بفرسته. خب این کار سرعت وب‌گردی یا دانلود شما رو پایین میاره. این سرویس باعث میشه این اتفاق صورت نگیره.

با غیر فعال کردنش احتمال داره برای Windows Updates مشکلاتی پیش بیاد یا اگه آپدیت ویندوز فعال باشه مثلا وقتی دارید فایلی دانلود میکنید، آپدیت اتوماتیک ویندوز شروع به کار کنه و سرعت دانلودتون پایین بیاد.

اینجا رو بخونید:

نگاهی کوتاه به Background Intelligent Transfer Service

خیر. غیر فعال کردنش به آپدیت ویندوز کاری نداره و ار هم جدان. :)

ویرایش شده توسط hossein74
لینک به دیدگاه

فکر نکنم مقدار دیتای ناچیزی که رد و بدل میکنه ارزش disable کردنشو داشته باشه

دوست عزیز اونقدرها هم ناچیز نیست!!!!!!!!

من رو ویندوز 7 یه بار وقتی به اینترنت وصل شدم فقط 2 صفحه اینترنت باز کردم.اومدم دیدم 78 مگ کم کرده بود.

بعد از غیر فعال کردنش اصلا همچین اتفاقی نیفتاد :D

وقتی فعاله حداقل بعضی وقتها واسه خودش یه چیزایی رو اپدیت میکنه.

لینک به دیدگاه

من disable کردم اما یوزر انتخاب نکرده بودم بعد از رستارت دوباره فعال شد

اینجا باید دقیقا چیکار کنم؟ چون تو اون کادر پایین هر چی مینویسم اوکی رو میزنم ارور میده

8f3b_captuuyre.png

لینک به دیدگاه

من disable کردم اما یوزر انتخاب نکرده بودم بعد از رستارت دوباره فعال شد

اینجا باید دقیقا چیکار کنم؟ چون تو اون کادر پایین هر چی مینویسم اوکی رو میزنم ارور میده

8f3b_captuuyre.png

دوست عزیز.رو advance بزنید. بعدش find now رو از سمت راست بزنید.پایین همون جا لیست یوزرها میاد.

فرقی نمیکنه.یکی رو انتخاب کنید و ok کنید.اون موقع جلوی قسمت This Account اسم یوزر انتخاب شده میاد.

حالا یه پسورد الکی بهش بدین و ok کنین تا هیچ وقت فعال نشه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز.رو advance بزنید. بعدش find now رو از سمت راست بزنید.پایین همون جا لیست یوزرها میاد.

فرقی نمیکنه.یکی رو انتخاب کنید و ok کنید.اون موقع جلوی قسمت This Account اسم یوزر انتخاب شده میاد.

حالا یه پسورد الکی بهش بدین و ok کنین تا هیچ وقت فعال نشه.

ممنون درست شد @};-

لینک به دیدگاه

ممنون درست شد @};-

خواهش می کنم عزیز.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...