رفتن به مطلب

مشکل در فرکانس رم ها

hami68
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه مشکل داشتم ،من سه اسلات رم Kingston HyperX FURY 4GB 1866Mhz DDR3 گرفتم مشخصات سیستمم هم اینه:
main: asus p6t delux v2
cpu: core i7 920
vga:4890
power:760 green
هر کاری می کنم رم ها رو روی 1866 تنظیم کنم از بایوس ،ارور صفحه آبی می ده...ولی روی 1600 با تایمینگ 9 گذاشتم مشکلی نداره اگه مقدوره می تونید راهنمایی کنید که چیکار کنم یا مشکل از کجاس؟(البته با تایمینگ 10و یک بار هم 11 برای 1866 امتحان کردم بازم صفحه آبی داد)
چند بار هم تلاش کردم که فرکانسو روی 1800 تنظیم کنم اما جایی برای وارد کردن فرکانس بصورت دستی نبود و فقط بصورت از پیش تعیین شده در بایوس بصورت 1600 و بعدش 1866 بود.
*محل قرار گیری رم ها بصورت تریپل چنل هستش و به درستی قرار گرفتن*

p1oh_n.png
ویرایش شده توسط hami68
لینک به دیدگاه

تحقیق کردم فهمیدم که مادربرد شما تا فرکانس 2000 پشتیبانی میکنه ولی دقت بکنید در قسمت توضیحات مادربرد قسمت مموری گفته که برای فرکانس های بالاتر از 1800 مادربرد فقط پشتیبانی میکنه ولی بیشتر از این فرکانس رو باید پردازنده به صورت انفرادی خودش کنترل کنه ( یعنی خود پردازنده وظیفه کنترل فرکانس رم رو از 1800 به بعد به عهده بگیره ) که پردازنده شما فقط تا 1066 توانایی این کار رو داره .

دوستان حرفه ای چه نظری دارن ؟

لینک به دیدگاه

تحقیق کردم فهمیدم که مادربرد شما تا فرکانس 2000 پشتیبانی میکنه ولی دقت بکنید در قسمت توضیحات مادربرد قسمت مموری گفته که برای فرکانس های بالاتر از 1800 مادربرد فقط پشتیبانی میکنه ولی بیشتر از این فرکانس رو باید پردازنده به صورت انفرادی خودش کنترل کنه ( یعنی خود پردازنده وظیفه کنترل فرکانس رم رو از 1800 به بعد به عهده بگیره ) که پردازنده شما فقط تا 1066 توانایی این کار رو داره .

دوستان حرفه ای چه نظری دارن ؟

چطوری فرکانس 1800 وارد کنم؟

در ضمن توی cpu z میزان فرکانس رم ها رو عدد 785.2 نشون می ده در واقع 1600 هم نیست یه چیزی حدود 1570.4 هستش!

لینک به دیدگاه

چطوری فرکانس 1800 وارد کنم؟

در ضمن توی cpu z میزان فرکانس رم ها رو عدد 785.2 نشون می ده در واقع 1600 هم نیست یه چیزی حدود 1570.4 هستش!

مثل اینکه متوجه منظور دوستمون نشدید مادر برد شما تا 2400 فرکانس رم رو ساپرت میکنه ولی از فرکانس 1866 به بالا سیپیوتون هم باید این فرکانس رو ساپرت بکنه که متاسفانه تا 1066 ساپرت میکنه.
لینک به دیدگاه

مثل اینکه متوجه منظور دوستمون نشدید مادر برد شما تا 2400 فرکانس رم رو ساپرت میکنه ولی از فرکانس 1866 به بالا سیپیوتون هم باید این فرکانس رو ساپرت بکنه که متاسفانه تا 1066 ساپرت میکنه.

خب من هم می خوام روی عدد 1800 ست کنم زیر 1866 که به وسیله مادربورد ساپورت شه....در ضمن همین الانش چرا من روی 1600 گذاشتم ولی 1570 شده و بیشتر نمی شناسه؟!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز متوجه نیست شما نمی تونی رو 1800 ست کنید پرداز گر شما cpu تا 1570 بیشتر ساپورت نم کنه مدل  cpuباید عوض شه

ویرایش شده توسط taha.332
لینک به دیدگاه

فکر کنم تنها راهی که به صورت جزئی میشه فرکانس رو تغییر داد اینه که fsb مادربرد رو به صورت دستی افزایش بدید ، fsb مادربرد با فرکانس رم رابطه مستقیم داره ، یه قسمت تو تنظیمات رم هم هست که باید مقدار خاصی تنظیم بشه تا حاصلضرب fsb روی اون عدد بشه 1800 مثلا .

لینک به دیدگاه

از همه دوستان تشکر می کنم بخاطر راهنمایی هاشون....

ولی خب یه موضوع الان ذهن منو در گیر کرده اگه نوشته پردازشگر بیشتر از 1066 ساپورت نمی کنه (طبق گفته سایت اینتل) پس چرا به قول شما تا 1570 ساپورت کرده این یه موضوع ، و اما موضوع دیگه اینکه من از یکی از بچه ها (فرجام) که فک کنم معرف حضور بچه ها باشه پرسیدم و ایشون گفتن که حداقل فرکانس cpu 1066 هستش که از اون به بالا رو ساپورت می کنه.

لینک به دیدگاه

http://www.tomshardware.com/forum/258907-30-help-corei7-ddr3-channel

My question is if I could use a faster DDR3 Tri-Channel RAM on a processor that does not support that speed.

For example, I have a Intel Corei7 920 processor which only supports a DDR3 Tri-Channel RAM speed of 1066MHz without overclocking the processor. But I have RAM with a speed of 1333MHz.

My question is what would happen if I used the faster RAM with a processor that doesnt support that speed without being overclocked?

And

What are the future consequences if I were to do something like that? Would it reduce the life of the RAM modules or the Corei7 CPU, etc?

Thanks in advance.

Actually the processor DOES support that speed. Core i7 920 supports DDR3-1066, 1333, 1600, and 1866. It even has a ratio for DDR3-2133, but the memory controller isn't stable at this speed. MORE DETAILS:

Intel originally approved only DDR3-800 and 1066 for its i7 920 in order to boost the specification advantages for its i7 965. The 965 was supposed to be the only processor with the upper memory ratios "unlocked", and officially supported DDR3-1333. Intel even shipped out press samples with the 920 locked and the 965 unlocked.

But Intel changed its mind and shipped RETAIL Core i7 920's with all the memory ratios unlocked. It didn't change the spcification for what was officially supported, but unofficially you could use memory at any speed for which the memory controller is stable.

Core i7 memory controllers are stable at speeds up to 1866, so feel free to use 1333 or 1600.

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

ولی خب یه موضوع الان ذهن منو در گیر کرده اگه نوشته پردازشگر بیشتر از 1066 ساپورت نمی کنه (طبق گفته سایت اینتل) پس چرا به قول شما تا 1570 ساپورت کرده این یه موضوع ، و اما موضوع دیگه اینکه من از یکی از بچه ها (فرجام) که فک کنم معرف حضور بچه ها باشه پرسیدم و ایشون گفتن که حداقل فرکانس cpu 1066 هستش که از اون به بالا رو ساپورت می کنه.

به نظر من هم ایشون درست میگن .

اگر این شکلی نباشه  980x هم نباید ساپورت کنه .

http://ark.intel.com/products/47932/Intel-Core-i7-980X-Processor-Extreme-Edition-12M-Cache-3_33-GHz-6_40-GTs-Intel-QPI

بازهم هرچی اساتید بگن .

لینک به دیدگاه

میگم اگه شما میخوایید کارایی رم رو افزایش بدید میتونید تایمینگ ها رو کم کنید ، اینجوری هم تقریبا تاثیر یکسانی داره با افزایش فرکانس ، مثلا اگه تایمینگ 20 در صد کم بشه مثل این هست که فرکانس رو 20 درصد افزایش دادید .

در رابطه با سوال شما هم 1066 مقداری هست که پردازنده به صورت انفرادی میتونه کنترل کنه ولی اگه کنترل رم دست مادربرد باشه خود پردازنده فرکانس های بالاتر رم رو هم ساپورت میکنه چون عملا کنترل رم ها دست مادربرد هست ، اگه اشتباه میکنم دوستان بگن .

لینک به دیدگاه

میگم اگه شما میخوایید کارایی رم رو افزایش بدید میتونید تایمینگ ها رو کم کنید ، اینجوری هم تقریبا تاثیر یکسانی داره با افزایش فرکانس ، مثلا اگه تایمینگ 20 در صد کم بشه مثل این هست که فرکانس رو 20 درصد افزایش دادید .

در رابطه با سوال شما هم 1066 مقداری هست که پردازنده به صورت انفرادی میتونه کنترل کنه ولی اگه کنترل رم دست مادربرد باشه خود پردازنده فرکانس های بالاتر رم رو هم ساپورت میکنه چون عملا کنترل رم ها دست مادربرد هست ، اگه اشتباه میکنم دوستان بگن .

در مورد تایمینگ و فرکانس نظری ندارم .

در مورد فرکانس ساپورت شده هم بعید میدونم این شکلی باشه . مین ایشون ساپورت میکنه پس باید همون طوری که 1600 رو ساپورت کرده 1866 رو هم ساپورت کنه !

از طرفی اگر cpu ایشون از بیخ توانایی ساپورت نداره ( که احتمالش عملا صفر هست ) نباید 1600 رو هم ساپورت میکرده

دوستان این امکان هست که ساپورت نکردن به خاطر ولتاژ باشه . شاید باید اور بشه !!!

لینک به دیدگاه

در مورد تایمینگ و فرکانس نظری ندارم .

در مورد فرکانس ساپورت شده هم بعید میدونم این شکلی باشه . مین ایشون ساپورت میکنه پس باید همون طوری که 1600 رو ساپورت کرده 1866 رو هم ساپورت کنه !

از طرفی اگر cpu ایشون از بیخ توانایی ساپورت نداره ( که احتمالش عملا صفر هست ) نباید 1600 رو هم ساپورت میکرده

دوستان این امکان هست که ساپورت نکردن به خاطر ولتاژ باشه . شاید باید اور بشه !!!

دوست خوبم پستاتون خیلی خوب و کمک کننده بود ممنون....اما یه موضوعی رو هم بگم من تا ولتاژ1.65 هم اوور کردم در ضمن خنک کننده برای رم ندارم.

ویرایش شده توسط hami68
لینک به دیدگاه

منظورتون از ساپورت نکردن 1600 رو نفهمیدم ، خود بنده که گفتم مقادیر بالاتر رو هم ساپورت میکنه ولی کنترل رم دست مادربرد هست ، این مادربرد هم تا 1800 کنترل میکنه ولی بالاتر از اون رو فقط ساپورت میکنه  و باید کنترل رم به دست پردازنده ای بیفته که بالای 1800 کنترلگر داشته باشه. 

گفته های سایت asus : h02t_bandicam_2015-10-25_22-25-17-405.jp

یه سوال : رم ها رو به صورت دوکاناله یا تکی امتحان کردید ببینید میشه فرکانس رو برد بالاتر یا نه ؟

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

این مدل رم XMP نداره برای همین باید تایمینگ ها رو دستی ست کنی وگرنه BSOD میده

یه مقدار واضح تر توضیح می دید دوست عزیز.

یعنی تایمینگ بدم می ره رو 1866 یا با همون فرکانس 1600 باید تایمینگ بدم؟

در ضمن من همین الان روی 1600 ست کردم ،همونو نمی گیرم 1570 داره به من فرکانس می ده که هنوز دلیلشو نمی دونم.

p1oh_n.png

ویرایش شده توسط hami68
لینک به دیدگاه

دوستان دیگه کسی راهی به ذهنش نمی رسه مارو از بن بست نجات بده ؟

لینک به دیدگاه

این مدل رم XMP نداره برای همین باید تایمینگ ها رو دستی ست کنی وگرنه BSOD میده

به واضح ترین شکل توضیح دادند ایشون.

ببینید به نظر من چون xmpندارید پس سی پی یوتون رو  اور کنید تا جاییکه به فرکانس مد نظرتون برسید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این مدل رمی که خریدی رم خیلی عالی هست و حرف نداره ولی برای سیستم شما مناسب نیست

این رمها XMP ندارن وبصورت اتوماتیک و بنا به توان سیستم شما فرکانسشون تنظیم میشه

حالا اینجا یه مشکلی هست که پردازنده شما برای رسیدن به فرکانس بالا نیاز به رمهایی داره که از قبلیت XMP برخوردار باشن

شما باید Savage میخریدی نه Fury حالا میتونی تعویضش بکنی

پردازنده Core i7 920 همینجوریش هم داغ هست پس اگر خنک کننده سیستمت هم مناسب نیست این مورد را هم تهیه کن

لینک به دیدگاه

ببینید اون ۱۰۶۶ به این معنی هست مموری کنترلر بصورت پیش فرض فرکانسش ۱۰۶۶ هست!

همین ۴۷۹۰ هم پیش فرض ۱۶۰۰ هست، ولی میشه رم های بت فرکانس ۳۰۰۰ هم روش استفاده کرد.

فکر کنم بهترین کار افزایش فرکانس مادربورد و کاهش ضریب پردازنده هست.

اینطوری پردازنده فرکانسش کمتر تغییر میکنه در مقایسه با رم...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این مدل رمی که خریدی رم خیلی عالی هست و حرف نداره ولی برای سیستم شما مناسب نیست

این رمها XMP ندارن وبصورت اتوماتیک و بنا به توان سیستم شما فرکانسشون تنظیم میشه

حالا اینجا یه مشکلی هست که پردازنده شما برای رسیدن به فرکانس بالا نیاز به رمهایی داره که از قبلیت XMP برخوردار باشن

شما باید Savage میخریدی نه Fury حالا میتونی تعویضش بکنی

پردازنده Core i7 920 همینجوریش هم داغ هست پس اگر خنک کننده سیستمت هم مناسب نیست این مورد را هم تهیه کن

ممنون از حضورتون....ولی باید عرض کنم که savage هم xmp نداره...کامل مشخصاتشو چک کردم چیزی در مورد این موضوع گفته نشده.

لینک به دیدگاه

ببینید اون ۱۰۶۶ به این معنی هست مموری کنترلر بصورت پیش فرض فرکانسش ۱۰۶۶ هست!

همین ۴۷۹۰ هم پیش فرض ۱۶۰۰ هست، ولی میشه رم های بت فرکانس ۳۰۰۰ هم روش استفاده کرد.

فکر کنم بهترین کار افزایش فرکانس مادربورد و کاهش ضریب پردازنده هست.

اینطوری پردازنده فرکانسش کمتر تغییر میکنه در مقایسه با رم...

سلام بابک عزیز اولین بار این سوالو(موضوع تاپیک) از شما پرسیدم روز اول ثبت نامم از اون روز تا حالا دارم با این رم ها کلنجار می رم خیلی اذیت کردن....اگه لطف کنی آدرس و جزییات دقیق تری بهم بدی ممنون می شم که مثلا فلان المان باید فلان عدد باشه من بتونم امتحان کنم اونارو ممنون.

البته اینم بگم که تا 1.64 با تایمینگ 11 هم ولتاژ دادم صفحه آبی شد.

فن سی پیو همون مدل رفرنس هست کولینگ جدا براش تهیه نشده. @};-

ویرایش شده توسط hami68
لینک به دیدگاه

ممنون از حضورتون....ولی باید عرض کنم که savage هم xmp نداره...کامل مشخصاتشو چک کردم چیزی در مورد این موضوع گفته نشده.

درود

بفرمایید 

7xn6_2.jpg

5r95_1.jpg

لینک به دیدگاه

درود

بفرمایید 

ممنون....چقد رم هام افت قیمت پیدا کردن حالا؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...