رفتن به مطلب

فروش فن 12 سانتی PWM انرمکس T.B APOLLISH

mm65
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام.
این فن جهت فروش موجوده. مشخصات :

Speed : 800-1800 RPM
Air Flow : 33.26 ~ 75.98 CFM
56.51~ 129.09 m3/h
Air Pressure : 0.97 ~ 2.28 mmH2O
MTBF : 160,000 hours

فن فقط چند ثانیه تست شده و عکس گرفتم. کاملاً نو هستش و پیچ هم نشده. از روی کولر زیر باز شده:

http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=49&lv1=50&no=302

قیمت 40 تومان

post-11166-0-72577100-1445971545_thumb.jpg

post-11166-0-68579900-1445971555_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر نمی کنم هیچ کسی در این سایت به اندازه من فن خرید و فروش کرده باشه, بنابر این از قیمت ها آگاهم و رو هوا قیمت نگذاشتم که شما هم صرف نظر از عدم رعایت قوانین سایت رو هوا قیمت می دی! 40 تومن هم پول یه وعده ناهاره مبلغ قابل بحث و باارزشی نیست

امــــــا

وقتی فن انرمکس T.B Silence قیمتش 40 تومنه (همین پریروز یک جفت خریدم 80 کل رضا و ایران فقط هم دو تا مغازه موجود داشت) کسی آپولیش رو 20 تومن نمی ده :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر نمی کنم هیچ کسی در این سایت به اندازه من فن خرید و فروش کرده باشه, بنابر این از قیمت ها آگاهم و رو هوا قیمت نگذاشتم که شما هم صرف نظر از عدم رعایت قوانین سایت رو هوا قیمت می دی! 40 تومن هم پول یه وعده ناهاره مبلغ قابل بحث و باارزشی نیست

امــــــا

وقتی فن انرمکس T.B Silence قیمتش 40 تومنه (همین پریروز یک جفت خریدم 80 کل رضا و ایران فقط هم دو تا مغازه موجود داشت) کسی آپولیش رو 20 تومن نمی ده :D

شما از کاربر های گل و قدیمی این فروم و سایت هستین و به قیمت هاتون اصلا یک درصدم نباید شک کرد ، حرص اینجور حرقارو نخورید.

شما تهران هستین؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما از کاربر های گل و قدیمی این فروم و سایت هستین و به قیمت هاتون اصلا یک درصدم نباید شک کرد ، حرص اینجور حرقارو نخورید.

شما تهران هستین؟

ممنونم از لطف شما . بله تهران هستم

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

فکر می کردم این تاپیکو قفل کردم

توجه کنید از آبان ماه تا الان به دلیل اینکه پیشنهاد قابل اعتنایی نبوده فروش نرفته منم مدتیه فن رو از دو نقطه روی محفظه هارد های کیسم پیچ کردم.(دیگه نمیشه گفتش پیچ نشده و کاملاً نو هستش)

با این شرایط هر دوستی خواستند در پیغام خصوصی اطلاع بدن و پیشنهادشون رو مطرح کنن بنده در خدمتم.

این تاپیک هم قفل می شه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...