رفتن به مطلب

سوا درباره بانک

ali hosein
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود
طبق گفته دوست عزیزمون حداقل سن جهت افتتاح حساب 18 سال است ..
ولی زیر 18 سال میتونه حساب 2 امضاء باز کنه ... مثلا پدر یا مادر خانواده حساب رو به اسم شما باز میکنن .. و شما هم حق برداشت و دریافت رو دارید ..

لینک به دیدگاه

اره دوست عزیز حساب 2 من باز کردم چون15سالمه

حالا من برم اینترنت بانک را فعال کنم تنها بدون والدین میذارن؟

و چه مدارکی باید با خودم ببرم؟

ویرایش شده توسط ali hosein
لینک به دیدگاه

اره دوست عزیز حساب 2 من باز کردم چون15سالمه

حالا من برم اینترنت بانک را فعال کنم تنها بدون والدین میذارن؟

و چه مدارکی باید با خودم ببرم؟

چه بانکی هستید !؟

لینک به دیدگاه

بانک مهر اقتصاد

درود

در مورد این بانک خبری ندارم ..

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز حالا وقتی 18 سالم شد خواستم تمام حق مالکیت را به نام خودم کنم که دیگه والدین در ان هیچ دخالتی نداشته باشند .باید چیکارکنم؟و به بانک باید چی بگم؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز حالا وقتی 18 سالم شد خواستم تمام حق مالکیت را به نام خودم کنم که دیگه والدین در ان هیچ دخالتی نداشته باشند .باید چیکارکنم؟و به بانک باید چی بگم؟

چه عجله ای داری حالا :D ... قاعدتا باید بشه ولی خب احتمالا باید صاحب اون یکی امضا بیاد و یجورایی مدرکی رو که ملاک تک امضا شدن و واگذاری بشماست رو امضا و تایید کنه...و یا اصلا میتونین برداشت کنین و یه حساب دیگه باز کنین.

لینک به دیدگاه

ممنون پیشنهاد خوبی بهم دادین

من یک ساله بلند مدت گذاشتم حالا یک سال نشده میشه کمی پول ازش بردارم؟

راستی به من کارت نداده میشه خودم برم پیش بانکدار از اونجا بهم پول میده؟

لینک به دیدگاه

باید حداقل یک سال بگذره تا بشه پول از حساب برداشت کرد؟؟

مثل قرارداد میمونه دیگه و وقتی بلند مدت یک یا چندساله هست و سود طبق این مدت محاسبه میکنن باید صبر کنی... البته نه اینکه اصلا نشه برداشت کرد ولی خب اون معادله بهم میریزه و مثلا شاید سودش کنسل بشه و بگمونم البته از سودش بدون مشکل میشه برداشت کرد.معمولا تو سند حساب بلند مدت توضیحاتی داره و از کارمند بانک هم بپرسی بهت توضیح میده :) .

لینک به دیدگاه

ممنون

اگه یک سال گذشت و من برم پیش کارمند بانک خودم تنها بهم پول میده؟

لینک به دیدگاه

راستی از طریق کارت میشه بردارم؟ کارت و رمز عبور بهم داده

ولی عضو شتاب نیست اشکالی نداره؟؟

لینک به دیدگاه

خیر با کارت بانک مهر اقتصاد نمی تونید خرید اینترنتی انجام بدید چون جز شبکه شتاب نیست فقط می تونید ازatm خود بانک پول نقد برداشت کنید و یا از کارت خوان ها و Atm های بانک ملت استفاده کنید. 

لینک به دیدگاه

نه منظور من این بود که ایا میشه پول از کارت که داده برداشت کنم؟

چون اون روز من رفتم با کارت دیگه پول به حسابم بریزم نمیشد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه منظور من این بود که ایا میشه پول از کارت که داده برداشت کنم؟

چون اون روز من رفتم با کارت دیگه پول به حسابم بریزم نمیشد .

سلام عزیز

کارتهای بانک مهر اقتصاد حساب سپرده یک ساله اگر باز کردید و قرار بهتون از روی اون پولی که گذاشتید سود تعلق بگیره و کارتی که دریافت کردید مشکی رنگ هست خیر حتی از ATM هم نمیشه برداشت کنید و و فقط با مراجعه به بانک میتونید پول نقد دریافت کنید از بانک و انتقال وجه فقط در صورتی امکان پذیر هست که طرف حساب شما حساب پی لاین داشته باشه و فقط تنها راهی که دارید اینه که برای کسی که میخواهید مبلغ انتقال بدید پی لاین داشته باشند و شما بریزید به درگاه ایشون ( این مورد توسط خودم تست شده ) 

کلا کارت های بانک مهر اقتصاد خدمات خوبی ندارن پیشنهاد میکنم از کارت های بانک ملت ، پاسارگاد و... استفاده کنید. ;)

لینک به دیدگاه

اوه اوه، مهر اقتصاد؟، اصلاً روی خدماتش حساب نکنید، فاجعست، بنده سپرده ی سرمایه گذاری مهر داشتم برای دریافت وام اونجا، بعد از 6 ماه یه مبلغی وام تعلق می گرفت، رفتم بگیرم، دیدم سود تسهیلاتش با اون طرح چیزی حدود 28 درصد میشد، این یعنی فاجعه، جدای از این مطالب کارت اعتباریش رو که یکی از دوستان اشاره کردند فقط و فقط کارتخوان بانک ملت میخونه، هیچ کارتخوان دیگه ای نمیتونید استفاده کنید، عملاً عضو شتاب نیست، یه قرارداد بین بانکی با بانک ملت داره همین، هیچ عابر بانکی هم جز عابر بانک خودش کار نمی کنه.

اینترنت بانکش هم فاجعست.

همراه بانکش هم همینطور.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دقیقا روی خدمات الکترونیکی این بانک اصلا حساب باز نکنید من دارم اصلا یه گوشه انداختم بدرد نمیخوره فقط پی لاین ساختم و به پی لاین چون ( درگاه ملت داره ) به پی لاین خودم انتقال میدم مبلغی که میخام و بعد پی لاین شماره کارت دادم بهش ست شده و پی لاین واسم میزنه به بانک مثلا ملی که من ست کردمش . ( تنها راهش همینه که درگاه داشته باشین ) 

https://www.payline.ir/

لینک به دیدگاه

پس وقتی من 18 سالم شد برم کدوم بانک حساب باز کنم؟؟

مدارک برای باز کردن حساب چی باید ببرم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من اول با یک میلیون برم حساب باز کنم بعد صد تومن صد تومن انتقال بدم زشت نیست ؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...