رفتن به مطلب

بهینه سازی بازی ها

Hossein.E
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان بزگوار لیون کامپیوتر.

دوستان یک سوالی ذهنمو مشغول کرده بود.

وقتی میگن مثلا با geforce exprience بازیها رو بهینه کنید منظورشون اینه که بازی با سیستم هماهنگ بشه و مشکلاتش برطرف بشه یا اینکه کیفیتش مثل نسخه black box پایینتر بیاد  تا فریمش بیشتر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و همچنین بگین amd هم همچین تنظیماتی داره یا نه؟

با تشکر از دوستان عزیز.

لینک به دیدگاه

اون یبشتر حرفه... geforce experience برات جادو نمی کنه خیالت راحت کاری که می کنه اینه که میاد برای بازی ها میاد بهترین تنظیماتو متناسب با سخت افزار تنظیم می کنه (منظورم تنظیمات گرافیکی گیم هست مثلا رزولوشن کیفیت بافت ها و... ) حالا شاید یک سری تنظمات که تو خود بازی قابل دسترس نباشن رو هم تغییر بده مثلا tesselation ولی در کل کار خاص نمی کنه که خودت دستی نتونی انجام بدی...

amd هم با نرم افزار gaming evolved میشه اینکارو کرد که اونم همینه کار خاصی نمی کنه....

لینک به دیدگاه

خیلی

اون یبشتر حرفه... geforce experience برات جادو نمی کنه خیالت راحت کاری که می کنه اینه که میاد برای بازی ها میاد بهترین تنظیماتو متناسب با سخت افزار تنظیم می کنه (منظورم تنظیمات گرافیکی گیم هست مثلا رزولوشن کیفیت بافت ها و... ) حالا شاید یک سری تنظمات که تو خود بازی قابل دسترس نباشن رو هم تغییر بده مثلا tesselation ولی در کل کار خاص نمی کنه که خودت دستی نتونی انجام بدی...

amd هم با نرم افزار gaming evolved میشه اینکارو کرد که اونم همینه کار خاصی نمی کنه....

خیلی ممنون دوست گرامی.

پس شما میفرمایید که کار خاصی انجام نمیده و خودمم میتونم تنظیماتو متناسب کنم.

اما یه چیز عجیبی که هست اینه که یکی از دوستان تو تاپیک بازی assassin creed unity که خودم ایجادش کردم گفتند که با gtx 970 کمتر از 40 فزیم میگیرن.

اما یک دوست دیگه گفتن با GE بازیشون رو بهینه کردن و حالا به طور میانگین 60 فریم و حداقل 40 فریم میگیرن. اونم با gtx 960!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

ببخشید از کجا باید فهمید که توی بازیی که هستیم چند فریم اجرا میشه؟

لینک به دیدگاه

ببخشید از کجا باید فهمید که توی بازیی که هستیم چند فریم اجرا میشه؟

با نرم افزار fraps.

این نرم افزار رو دانلود کنید و بعد از نصب بازش کنید و وارد بازی شید.

بالای صفحه سمت چپ با رنگ زرد فریم رو نشون میده :D

لینک به دیدگاه

خیلی

خیلی ممنون دوست گرامی.

پس شما میفرمایید که کار خاصی انجام نمیده و خودمم میتونم تنظیماتو متناسب کنم.

اما یه چیز عجیبی که هست اینه که یکی از دوستان تو تاپیک بازی assassin creed unity که خودم ایجادش کردم گفتند که با gtx 970 کمتر از 40 فزیم میگیرن.

اما یک دوست دیگه گفتن با GE بازیشون رو بهینه کردن و حالا به طور میانگین 60 فریم و حداقل 40 فریم میگیرن. اونم با gtx 960!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-GE تنظیمات بازی رو جوری انجام میده که بازی برای کارت شما نرم و همچنان با کیفیت انجام بشه در واقع بهینه کنه

-مثلا: یکی 970 داره تنظیمات گرافیکیش توی بازی GTA همه Ultra و نامنظم هست و 20 فریم میگیره بعد از نصب و شناسایی بازی توسط GE تشخیص میده که با این کارت و PC نمیشه با این تنظیمات بازی نرمی داشت و تشخیص میده موارد گرافیکی که شاید کارت گرافیک و PC از پسش بر نیاد رو کاهش بده تا بازی نرمی داشته باشین 

یا برعکس تنظمات بازی پایین هست وGE تنظیمات رو بالا میبره

-قضیه 960 که 970که گفتید هم حتما 970 تنظمیات گرافیکی بالاتر نسبت به 960 داشته

عکس

لینک به دیدگاه

-GE تنظیمات بازی رو جوری انجام میده که بازی برای کارت شما نرم و همچنان با کیفیت انجام بشه در واقع بهینه کنه

-مثلا: یکی 970 داره تنظیمات گرافیکیش توی بازی GTA همه Ultra و نامنظم هست و 20 فریم میگیره بعد از نصب و شناسایی بازی توسط GE تشخیص میده که با این کارت و PC نمیشه با این تنظیمات بازی نرمی داشت و تشخیص میده موارد گرافیکی که شاید کارت گرافیک و PC از پسش بر نیاد رو کاهش بده تا بازی نرمی داشته باشین 

یا برعکس تنظمات بازی پایین هست وGE تنظیمات رو بالا میبره

-قضیه 960 که 970که گفتید هم حتما 970 تنظمیات گرافیکی بالاتر نسبت به 960 داشته

عکس

نه دوست عزیز. هر دو با اخرین تنظیمات بازی میکردن.

لطفا این تاپیک رو بخونین.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=49874

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...