رفتن به مطلب

خریدار مانیتور ASUS ROG SWIFT PG278Q 1ms 144Hz

Moein Frozen
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام .

خریدار مانیتور زیر هستم .

http://lioncomputer.ir/product/4428/ASUS+ROG+SWIFT+PG278Q+1ms+144Hz+WQHD+G-Sync+3D+Gaming+Monitor/

سالم باشه و بدون مشکل .

لینک به دیدگاه

این مانیتور تازه اومده و خاص هست..هر کی بخره میدونه چی میخواد بعد میخره ! بعدم اینقدر تک هست مانیتور که دست کورم بدی از دستش نمیده...فک نمیکنم دست دوش گیر بیاد مگه نیاز مالی

لینک به دیدگاه

این مانیتور تازه اومده و خاص هست..هر کی بخره میدونه چی میخواد بعد میخره ! بعدم اینقدر تک هست مانیتور که دست کورم بدی از دستش نمیده...فک نمیکنم دست دوش گیر بیاد مگه نیاز مالی

دوست عزیز  از بحث تاپیک خارج نشید  کسی که بخواد چیزی رو بفروشه میفروشه .

نمونش خودم 980 Ti  رو فروختم چون فعلا تایم برای گیم زدن حرفه ای ندارم .

موفق باشید.

Up ............

لینک به دیدگاه

سلام من هیچ ربطی با فروشنده ندارم ... اگهیو دیدم خواستم کمک کنم به نظرم قیمتش خوب بود

http://tehran.divar.ir/v/%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%DA%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3/SUgGplNOO/

لینک به دیدگاه

سریع بفروشید مانیتور هاتون رو داره ارزون میشه 4K swift  میاد  خخخخ .

:)

لینک به دیدگاه

سلام

اگر بکارتون میاد این هست

http://emalls.ir/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA_ASUS-VG248QE~id~132659

قیمت 1 تومن

لینک به دیدگاه

الان هست که بیان بگن چه مانیتور کمیابی هست  :D   این مانیتور با پنل معمولیش چی داره ما میخواییم بخریم خدا داند .

UP  خریداریم .............

لینک به دیدگاه

من sony گرفتم که 120 هرتز هم پشتیبانی می کنه اما حقیقتا فرق زیادی بین 60 با 120 حس نمی کنم asus input lag 21 داره که الان سری جدید samsung هم 21 هست با نرخ 6 میلی برای زمان پاسخ دهی که دیگه کمتر از اینم ندارم اما شاهکارم نرده چرا که tv samsung قبلی من 6.5 میلی ثانیه هست. تازه می شه با motion به 1 هم رسید. البته iput lag زیاد می شه.

پس الکی پول حروم می کنید اگر انلاین باز مسابقه ای هستید samsung سری جدید بگیرید البته سونی هم در نرخ 120 هرتز لگش در حد همین 21 اینا می شه اگر نه هم کلا tv بخرید هم کیفیت تصویرش چندین برابر بهتر می شه هم اپ اکسیل خیلی بهتری دارن هم سایز بزرگتری می تونید بگیرید.

بازم می گم همیشه گفتم دل به اعداد دروغ خوش نکنید 1 میلی ثانیه اصلش 6 میلی هست که تازه در نرخ 144 هرتز اینه در نرخ 60 هرتز می شه نزدیک 14 اینا فکرم نکنید همه ی بازی ها از نرخ بالای 60 هرتز هم پشتیبانی می کنن خیلی از بازی ها نمی کنن حتی metro یا over lord  اینا بالاتر از 60 نمی رن.

هم دقت رنگ هم دقت کنتراست پنل va خیلی بیشتر از پنل tn هست برای همینم کیفیت تصویر tv ها خیلی خیلی بهتره حالا بازم بررسی کنید تصمیم بگیرید.

لینک به دیدگاه

من sony گرفتم که 120 هرتز هم پشتیبانی می کنه اما حقیقتا فرق زیادی بین 60 با 120 حس نمی کنم asus input lag 21 داره که الان سری جدید samsung هم 21 هست با نرخ 6 میلی برای زمان پاسخ دهی که دیگه کمتر از اینم ندارم اما شاهکارم نرده چرا که tv samsung قبلی من 6.5 میلی ثانیه هست. تازه می شه با motion به 1 هم رسید. البته iput lag زیاد می شه.

پس الکی پول حروم می کنید اگر انلاین باز مسابقه ای هستید samsung سری جدید بگیرید البته سونی هم در نرخ 120 هرتز لگش در حد همین 21 اینا می شه اگر نه هم کلا tv بخرید هم کیفیت تصویرش چندین برابر بهتر می شه هم اپ اکسیل خیلی بهتری دارن هم سایز بزرگتری می تونید بگیرید.

بازم می گم همیشه گفتم دل به اعداد دروغ خوش نکنید 1 میلی ثانیه اصلش 6 میلی هست که تازه در نرخ 144 هرتز اینه در نرخ 60 هرتز می شه نزدیک 14 اینا فکرم نکنید همه ی بازی ها از نرخ بالای 60 هرتز هم پشتیبانی می کنن خیلی از بازی ها نمی کنن حتی metro یا over lord  اینا بالاتر از 60 نمی رن.

هم دقت رنگ هم دقت کنتراست پنل va خیلی بیشتر از پنل tn هست برای همینم کیفیت تصویر tv ها خیلی خیلی بهتره حالا بازم بررسی کنید تصمیم بگیرید.

سلام عزیز

شما چه مدل TV گرفتین ..لینک بدید لطفا

زمان پاسخ گویی ؟

...

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...