رفتن به مطلب

راهنمايي براي اوركلاك X58A-UD9 + i7 930

M.D.N
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من يه مادربورد UD9 گيگا دارم و يه 930 i7 كه مي خوام cpu رو تا 4 گيگاهرتز اور كنم. لطفا توضيح بدين كه چجوري مي تونم اين كارو بكنم؟ در ضمن فن cpu من cooler master V8  هست . تو اوركلاك در اين فركانس دما حدودا بايد  رو چند باشه؟ من خودم اوركلاك مي كنم. با برنامه Everest تست پايداري كه ميگيرم اگه تيك stress FPU رو بزنم و شرمع كنم كه سيستم زود خاموش ميشه و لي اگه تيكش رو بردارم تا نيم ساعت كه صبز كردم چيزيش نشد. اگه ميشه بگين مشكل تو كجاس؟ رم هم دو تا 2 گيگ Geil باس 1333 دارم. پاور هم گرين يه لينك از تنظيمات بايوس اين مادربورد ميزارم.چون خودش موقع اوركلاك ولتاژ رو تنظيم ميكنه. اينم لينك

خلاصه لطفا راهنمايي كنيد

ویرایش شده توسط M.D.N
لینک به دیدگاه

سلام دوست من

خدمتون عرض کنم که فن V* اصلا بریا اورکلاک این سری از پردازنده ها مناسب نیست نهایتا با این فن بتونید CPU رو تا 3.8GHZ اورکلاک کنید در این صورت دما پرداز در هنگام لود حدود 78-80 در جه خواهد بود که نهایتا باید در این حد باشه بنابراین شما در فرکانس های بالاتر با مشکل دما مواجه میشید.

پیشنهاد من فن noctoua NH14 یا Thrmalright Ultra Extreme120هست با این فن به راحتی میتونید تا 4GHZاورکلاک کنید

اما تنظیمات که بیاد اعمال کنید.برای چهارگیگاهرتز

CPU Multplier=20

Dram=1384

Uncore freqauncy=2768 or Higher

Bclk=175MHZ

Dram Voltage=1.65v

Uncore/VTT=1.3-1.35V

CPU Voltage+1.3V-1.32V

Turbo Boost=on

CPUpll=Auto

IoH=1.25

other Auto...

البیته میتونید بین ضیرب CPUو BCLK مانور بدید یعنی ضریب کاهش و بیس کلاک افزایش بدید اما با این کولر اورکلاک CPUبیشتر از 3.8 توصیه نمیشه برای 3.8GHZفقظ BCLK رو بذارید رو 165 و Vcore=1.26v

سایر تنظیمات مانند حالت قبل هستند

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

تو فورمهای مختلف که میگن 920 از 930 خیلی بهتره تو اور کردن! دلیلش فقط این فنشه ؟ یا نه ؟

آخه خیلی از این 930 بد شنیدم /.

و یادمه هر کسی 920 میگرفت میومدمیگفت با فن معمولی تا4 استیبل اور کرده! و باز شندیم با فن معمولی 930 تا 3.3 یا نهایتا 3.5 بیشتر اور نمیشه! و شدیدا دما میره بالا و آن استیبل میشه !

یه توضیحی میدید ؟

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

در اینکه 930 در اورکلاک از 920 ضعیفت تر بستگی به بچ نامبر CPUداره چون 920 مدت زیادی هست که تولید شده cpu Steppingو بچ های بسیار خوبی برای این cpuعرضه شده بنابراین قابلیت اور خیلی خوبی داره و برای 930 هم به همین صورت هست باید منتظر بود بچ خوب کم گیر میاد!!

اما این موارد گفته شده برای اورکلاک بالای 4.2GHZ هست وگرنه همه 930 و 920 ها با کمی تلاش میتونند به راحتی استیبل بشن نهایتا با کمی ولتاز بیشتر شما برای اورکلاک این cpuبه جای نگرانی از از اور نشدن به فکر یک کولر خوب برای این CPUباشید دمای CPUدر حالت لود نباید از 75Cبیشتر بشه

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

در مورد این بچ ها توضیح میدید ؟

بعد چجوری میشه موقع خرید فهمید بچ نامبر cpu چنده ؟

ویرایش شده توسط Master
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

در مورد این بچ ها توضیح میدید ؟

بعد چجوری میشه موقع خرید فهمید بچ نامبر cpu چنده ؟

کسی جواب مارو نمیده ؟

از اساتید یکی مارو دریابه لطفا .

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

کسی جواب مارو نمیده ؟

از اساتید یکی مارو دریابه لطفا .

بچ نامبر یاfpo اعدادی هستند که با استفاده از آن متونید به سال ماه و سری ساخت پی ببرید

ومعمولا پردازنده های که در یک سال و ماه و سری ساخته شده اند از لحاظ اورکلاک عملکرد مشابه ای دارند..

و فهمیدن اینکه کدام بچ از لحاظ اورکلاک عملکرد بهتری داره از طریق آزمون خطا هست و معمولا اگر یک نفر رکورد خوبی با پردازند اش بزنه امکان اینکه فرد دیگری که همان بچ نامبر داره بتونه به هیمن میزان اورکنه بسیار زیاده !!

بچ نامبر بروی خودcpuو باکس آن هک شده به عکس زیر دقت کنید!

[post-5233-075479100 1289569103_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...