رفتن به مطلب

Recommended Posts

دروود بر شما

قیمت؟

همچنین برادر ...

قیمت هم فکر کنم حدودا باید 48 باشه و قیمت دقیق رو هم از آقای حسینی بگیرید ولی همین حدودهاست ...

لینک به دیدگاه

• ارسال 2.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

دروود

نگر شما درمورد برند tplink چیست؟

ببینید دوست عزیز این مودم ایسوس که بنده معرفی کردم تا به حال ندیدم کسی باهاش مشکلی داشته باشه و با همه خطها سازگاره و در مورد برند tplink هم نظری ندارم و بهتره از دوستانی که استفاده کردند بپرسید ....

در کل اکثر شرکتهای سرویس دهنده خودشون چند مدل مودم رو تست میکنند هر کدوم که بهتر جواب بده اون رو پیشنهاد میدن من خودم هم asus 602 گرفتم یعنی پیشنهاد خود شرکت بود ...

لینک به دیدگاه

دروود

نگر شما درمورد برند tplink چیست؟

مودم خیلی خوبی هست من نزدیک 2 سالی هست باهاش کار میکنم هیچ مشکلی هم نداره

قیمتشم حدود 27 تومن میتونی گیر بیاری

لینک به دیدگاه

قیمتشم حدود 27 تومن میتونی گیر بیاری

دروود

27 تومن!!!!؟؟؟كجا؟؟؟!!

آقاي حسيني گرامي؟

لینک به دیدگاه

من نمیدونم واقعا مشکل از ویندوز هست یا از سرویس دهنده.من یه مودم Linksys WAG54G دارم که کانفیگش PPPOE هستش و کانکت هم میشه..جالب اینجاست که برنامه ی Team Viewer (اگه عزیزان بشناسند) هم به اینترنت وصل میشه،اما هیچ وب سایتی رو باز نمیکنه...

به کامپیوتر خونه که ویندوز XP داره وصلش میکنم،اون نه..سایتارو میاره...

نمیدونم چه مرگشه...فقط رو ویستا Google و facebook رو میتونم باز کنم...خیلی هم عالی،اما هیچ سایت دیگه ای نمیاد...!!! کسی مشکلی با این مودم در این باره نداره؟

اینترنت من 128 هست،..

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز با توجه به این مورد که ذکر شد

ایا مودم دیگر این شرکت هم

بنام modem adsl linksys wag160n

این مشکل را دارد

راستش سواد من در مورد شبکه معمولی وبی سیم کمه

من مودم usrobotics wireless maxg adsl2+ gateway usr9108a

رو استفاده میکنم

و ازش راضیم

در کل.

ولی یکی از دوستان ازم میخواد

اگه اونو بدم ویک مودم linksys wag160n

بگیرم ایا امکانات قابل توجهی اضافه میشه؟

و دوم ایا مشکل مودم بالایی این شرکت گریبانگیرم نشه؟

منتظر جواب کامل عزیزان اهل فن هستم

ممنون.

دوست عزیز توصیه میکنم اگر مشکل مسافت ندارید از همون 9108 استفاده کنید که این مودم واقعا فوق العاده است. اکثر مدل های adsl2 شرکت لینک سیس برخلاف اسم و رسمشون اون چیزی نیستند که دوستان انتظار دارند و معمولا تو کانفیگ ادم به مشکلات عجیب غریبی برخورد می کنه.و دوستان با خیلی از isp از جمله شاتل مشکل داشتند.ولی بنده تا حالا هیچ مشکلی با مدل های 9107 و 9108 usr نداشتم و انصافا این سری مدل های این شرکت فوق العاده هستند.

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام دوستان

من اطلا عاتی در مورد کارت وایرلس می خواستم

در مورد اینکه میشه با آنها با pc اینترنت dial up را برای وسایلی که وایرلس دارن به اشتراک گذاشت و اگه میشه چه جور ؟؟؟(بیشتر برا ipod میخام )

وقیمت مدلهای مختلف آن ؟؟

لطفا راهنمایی کنید

ویرایش شده توسط amirreza
لینک به دیدگاه

لازم نیست زیاد هزینه کنید و سراغ برندهای گرون قیمت برید. یک USB Adapter ارزون بخرید و تو ویندوز یک شبکه ad hoc بسازید و براحتی اینترنت دایال آپ یا ADSL رو برای استفاده در آیپاد شیر کنید.

لینک به دیدگاه

قیمت این USB Adapter ها چقدر است ؟

وچندتا مدل خوب معرفی کنید ؟

واگه ممکنه درست کردن شبکه ad hoc را هم بگید چه جوریه ؟؟:D

(ببخشید که در این باره هیچی سرم نمیشه ):D

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام من یک مودم می خوام برای اینکه بتونم آنلاین بازی کنم .و wireless هم ساپورت کنه.

پیشنهاد شما چیه؟

کسی اطلاع داره کدوم isp سرویس مناسبی برای آنلاین بازی کردن داره؟

اصلا آنلاین بازی کردن ربطی به مودم داره یا نه؟

ویرایش شده توسط yeki110
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

من یه مودم WAG200G چند سال پیش خریدم و در در حال حاضر دفتر کار پدرم رو باهاش شبکه کردم. یه لینک هم کشیدم طبقه پایین که خونمون هست و با WRT320N خونه رو هم شبکه کردم و اینترنت هم بدون هیچ مشکلی کار میکنه (قبلا از شرکت شهراد اینترنت داشتم و الان از آسیاتک و با هیچ کدومشون مشکل نداره)

برای دوستم هم یک WAG54G خریدم و اونم فکر کنم یه 6 ماه 1 سالی هست که داره استفاده میکنه و مشکلی هم نداره (اینترنت از شرکت شهراد)

بنده توصیه میکنم مودم های Linksys بگیرید (نه فقط به دلیل تجربه خودم یا نام معروف Linksys بلکه بخاطر شرکت سیسکو) D-Link که دو تا داشتم هر دو افتضاح بود. مودم های Siemens هم میگن خوبه. همچنین ASUS

در مورد اتصال مودم به خط ADSL خب یکسری استاندارها تعریف شده که هر مودمی این استاندارها رو رعایت کنه، میتونه کار کنه. حالا اینکه این مودم بهتره یا اون بدتره بسته به کیفیت ساخت و امکانات و قدرت نرم افزاری مودم برای کارایی بهتر هستش.

شاید مشکلاتی که دوستان گفتند با Firmware update حل بشه.

لینک به دیدگاه

والا مهمترین چیز سرعت ارتباط شما با اینترنت هستش و اینکه بازی طوری طراحی شده باشه که مقدار اطلاعات ارسالی پایینی داشته باشه تا بتونید با سرعت پایین بازی کنید

من مودم های شرکت Linksys رو پیشنهاد میکنم چون حتی اسم بازی های معروف آنلاین و تنظمیات مربوطه اونها رو در خودشون دارند.

در این مودمها، در قسمت Application & Gaming در قسمت QoS با Enable کردن Internet Access Priority لیستی به شما داده میشه که از اون می تونید Online Games رو انتخاب کنید و بعد لیستی از بازی های معروف رو به شما میده مثل Counter Strike، Age of Empires، Half Life، Quake 2&3، Unreal Tourment و چند بازی دیگه.

اگر هم بازی مورد نظر شما در این لیست نبود، میتونید Add new game رو بزنید و پورت ها تنظیمات مربوط به بازی تون رو مشخص کنید و با اسم دلخواه save کنید.

البته این مورد رو من تو WRT320N که در واقع یک Access Point هستش دیدم اما خب این موضوع مطمئنا در مودم های شرکت Linksys هم وجود خواهد داشت.

اگر هم مودم دیگه ای مد نظر دارید توجه کنید که QoS رو ساپورت کنه. حالا به قول شیرفرهاد این QoS که وگویی یعنی چه؟

یعنی:

بطور کلی بهینه سازی یک دستگاه ارتباط شبکه‌ای (Modem/Router/Switch/Access Point...) برای عبور دادن ترافیک مشخصی با درجه اهمیت بالاتر رو Quality of Service یا بطور مختصر QoS میگن.

ترافیک های مختلفی بر روی پروتکل ها و پورت های مختلفی وارد دستگاه ارتباط شبکه ای (مثل Modem ) میشن و به ردیف تو صف میان و توسط دستگاه پردازش میشن و مسیرشون مشخص میشه و از از دستگاه خارج میشن.

حالا شما برای دستگاه تعریف میکنید که اگر ترافیکی روی پروتکل A و روی پورت B اومد، این ترافیک دارای اهمیت بالاتری نسبت به بقیه ترافیک ها هستش و بنابراین این ترافیک جلو تر از همه و خارج از صف، پردازش و ارسال میشه. به قول خودمون نیومده میخواد بره (که البته با فعال کردن QoS هم همین اتفاق می افته و ترافیک به محض ورود، توسط دستگاه پردازش شده و به مقصد ارسال میشه)

لینک به دیدگاه

خب وقتی داری download می کنی همه پهنایه باندت میره واسه اون

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
مودم چطوري سيگنال رو بصورت وايرلس دريافت ميكنه ؟ مگر خط تلفني كه رانژه شده باشه به مودم متصل نميشه و بعد از اونجا به لن و سيستم هاي وايرلس بده ؟

من ميخواستم مودم اينترنت رو هم به سيستم هاي ديگه از طريق وايرلس و هم از طريق لن بده . اين مودم اين امكان رو داره ؟

با تشكر

كسي ميدونه ؟

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام من از شرکت شاتل استفاده میکنم حالا مودم وایلس دار میخوام که با گوشی و لب تاب برم اینترنت یک مودم خوب میخوام:D

ویرایش شده توسط m_driver76
لینک به دیدگاه

MODEM ADSL D-Link-2640U

هم قیمتش نسبت به بقیه بهتره هم خوبه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

قبل از هر چیز با سرویس دهنده هماهنگ کنید که مطمئن باشید با تجهیزاتشان مشکل نداشته باشد

در ضمن اگر قصد خرید این دسته مودم وایرلس دارید توصیه من مدل های smc است

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام

می خوام یه مودم وایرلس بگیرم برای اتصال موبایل و لپتاپ به اینترنت. مدل های زیر مد نظرم هست

به نظرتون بین این مودم ها کدوم از بقیه بهتره؟

TP LINK W8901G

ASUS ADSL WL-AM604g

LINKSYS WAG 54

D-Link-2640U

ویرایش شده توسط hostironi
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...