رفتن به مطلب

Recommended Posts

• کاربر ویژه

اتفاقا من هم مدت زیادی D-Link داشتم و متاسفانه یا خوشبختانه بالاخره سوخت و به جاش یه TP-Link (ارزانترین مدلش) رو خریدم و تازه فهمیدم اینترنت وایرلس یعنی چی!! حیف اون همه وقت و انرژیم که با اون D-Link تلف شد. وقتی سیستم رو میگذاشتم روی دانلود دیگه نمیشد اصلا با وایرلسش کار کرد. ولی این TP-Link اصلا اونطوری نیست و در حالی که سیستم با LAN بهش وصله و مشغول دانلوده به راحتی میشه از وایرلس هم استفاده کرد. اون قضیه که بعد از چند ساعت نمیشه وارد پنلش شد و همچنین سرعت ری استارت کمترش رو قبول دارم و خودم هم بار ها تجربه کردم. اما  کارکرد وایرلسش همزمان با دانلود از طریق LAN خیلی برای من مهم تره و کاملا برتر از D-Link هستش.

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

• ارسال 2.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

از لحاظ ظاهری منو تقریبا یکسان هستن حرف شما درسته و اینکه 192.168.1.1 بهش لاگین نمیشه درسته و اگه به صورت دستی ست کرده باشید آی پی مشکلی نداره و وارد میشه

اما من میخوام یه چیزی رو بگم من خودم اینترنت 5 مگابیتی دارم از مخابرات من tp link, zyxel, dlink,... البته Asus تست نکردم هیچ کدوم روی این خط های بی کیفیت ایران بیشتر 4400 آپ نمیشدن در حالی که tp link تا 5000 آپ میشه حالا شاید بگید 600 تا چیزی نیستش اما خودش 75 کیلوبایت در ثانیه سرعت هستش توی ایران خیلی هم سرعته و بیشترین جواب روی خط های داغون ایران میده مگه سرویس dedicated باشه که اونم دیگه پولش Dedicated :D

نمیشه بگیم tp link بدرد نمیخوره و dlink بهتره هرکدوم یه سری مشکلاتی دارن

لینک به دیدگاه

سلام به دوستان لیون

من دو سال پیش D-Link 2750U داشتم.. یکسالی دستم بود. همونطور که می دونید این مدل ها USB Sharing دارند. از نظر پنل کاربری خیلی دردسر کشیدم تا تونستم هارد رو شیر کنم. تو این مدت هم فایل شیرینگش بگیرنگیر داشت. آنتن دهیش هم مالی نبود.. البته نه اینکه بگم مشکل داشت، ولی بردش واسه خونه من کم بود و یه جاهایی رو کاور نمی کرد. خلاصه که فروختمش و الان سه ماهی می شه TD-W8968 V3 گرفتم. اولا که خیلی راحت تونستم شیرینگ فایلش رو فعال کنم (یه هارد 320 پاسپورتی دائم بهش وصله) . قابلیت MediaSharing مودم رو هم فعال کردم که بتونم یه مدیا سرور روی تلویزیونم داشته باشم که به راحتی اینکار رو انجام دادم. مودم ADSL هم که هست و تا الان خداییش به مشکلی نخوردم و سریع هم وصل می شه. آنتن دهیش هم به نظرم 10 درصد از دی لینکی که داشتم بهتره و کل نقاط خونه رو پوشش می ده (با اینکه خیلی نگران این مورد بودم و در این مورد مشکلاتی ازش گزارش شده بود). تا الان هم مشکلی در زمینه وارد شدن به تنظیمات این مودم نداشتم و از همون آی پی پیش فرض خوده مودم استفاده می کنم. 

اینکه می گن مودم های TP-Link بگیر نگیر داره، من نمی دونم ولی بعنوان یک یوزری که هیچ تعصبی رو هیچ برندی ندارم، بین این دوتا مدل که اتفاقا هم قیمت و رقیب هم هستند، من از TP-Link راضی تر بودم.

به نظر من کسی که دنبال امکانات حرفه ای و مودم حرفه ای می گرده، باید بیش از اینا هزینه کنه و بره Linksys بگیره که هم کیفیت عالی داره وهم حرفه ای هست (و صد البته قیمتهای بالاتری هم داره). خودم تجربه کار با روتر WRT160N رو داشتم.. منحصر به فرده..

در کل برتریهایی که من از TD-W8968 نسبت به دی لینک دیدم رو خلاصه بگم اینا می شه:

1- پنل کاربری یوزر فرندلی (کاربردی تر و ساده تر)

2- فایل شیرینگ بی دردسر تر نسبت به دی لینک

3- آنتن دهی بهتر

4- تهویه مناسبتر (در کل خنکتر از دی لینک قبلیم هست)

باز هم می گم، اینایی که گفتم رو تجربه کردم.. به نظرم اگه این موضوع بگیر نگیر داشتن مودم های تو این رنج قیمت موضوعیت داشته باشه، این موضوع واسه هر دوتا برند صادقه و علت اینکه گزارش خرابی از تی پی لینک بیشتره، مربوط به اینه که عرضه این مودم تو بازار ایران بیشتر از دی لینک هست.

موفق باشید

ویرایش شده توسط Hamid Reza
لینک به دیدگاه

درود

من خودم tplink دارم همه رقمه هم ازش راضیم تا حالام اذیت نکرده و 24 ساعت هرروز داره دانلود میکنه هیچ مشکلی هم نداره ولی خب چون تک انتنه میخوام عوضش کنم و دو انتنه بگیرم ولی فکر نکنم تفاوت برند اینقدر مهم باشه

اینکه میگید امکانات بیشتر لطف میکنید واضحتر بیان کنید ببینیم این امکاناتی که dlink داره چی هست؟؟؟

لینک به دیدگاه

من الان یک مودم tp-link دارم هر کاری میکنم تنظیمات روی سیستمم انجام نمیشه تنظیمات pvc مخصوص نمیدونم چی بگم جالب نیست

ویرایش شده توسط ALI.F.G
لینک به دیدگاه

من هم موافقم tp link زیاد جالب نیست

من هم tp link داشتم و هم d link که کار برای من با dlink راحت تر بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من خودم tplink دارم همه رقمه هم ازش راضیم تا حالام اذیت نکرده و 24 ساعت هرروز داره دانلود میکنه هیچ مشکلی هم نداره ولی خب چون تک انتنه میخوام عوضش کنم و دو انتنه بگیرم ولی فکر نکنم تفاوت برند اینقدر مهم باشه

اینکه میگید امکانات بیشتر لطف میکنید واضحتر بیان کنید ببینیم این امکاناتی که dlink داره چی هست؟؟؟

امنیتی:

قفل والدین،زمانبندی استفاده،محدود سازی، در دسترس نبودن پنل از طریق وای فای، DDOS پروتکش پیشرفته، مسدود کردن حملات برنامه های هک وای فای (Relay Blocking)،دی ان اس پیشرفته تر و پشتیبانی همزمان از چندین دی ان اس،دی ان اس داینامیک، محدود سازی های پیشرفته، اشکال یابی پیشرفته ،مدیریت کاربران کاملا قابل سفارشی سازی، پشتیبانی از پروتکل های اولویت بخشی به پهنای باند و خیلی چیزای دیگه...

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اتفاقا من هم مدت زیادی D-Link داشتم و متاسفانه یا خوشبختانه بالاخره سوخت و به جاش یه TP-Link (ارزانترین مدلش) رو خریدم و تازه فهمیدم اینترنت وایرلس یعنی چی!! حیف اون همه وقت و انرژیم که با اون D-Link تلف شد. وقتی سیستم رو میگذاشتم روی دانلود دیگه نمیشد اصلا با وایرلسش کار کرد. ولی این TP-Link اصلا اونطوری نیست و در حالی که سیستم با LAN بهش وصله و مشغول دانلوده به راحتی میشه از وایرلس هم استفاده کرد. اون قضیه که بعد از چند ساعت نمیشه وارد پنلش شد و همچنین سرعت ری استارت کمترش رو قبول دارم و خودم هم بار ها تجربه کردم. اما  کارکرد وایرلسش همزمان با دانلود از طریق LAN خیلی برای من مهم تره و کاملا برتر از D-Link هستش.

چجوری بهمن جون؟؟

یعنی اجازه استفاده از وایرلس رو بهت نمیداد؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چجوری بهمن جون؟؟

یعنی اجازه استفاده از وایرلس رو بهت نمیداد؟؟؟؟

درود

از طریق بخش QoS میشه اولویت بخشی رو تغییر داد و حتی اولویت خاصی تعریف کرد(traffic rule) تا همیشه بالانس برقرار باشه (QoS Rule).

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

منم 8980 از برند tp link دارم و بسیار راضیم مخصوصا کارکرددن در باند 5 گیگا هرتز

لینک به دیدگاه

امنیتی:

قفل والدین،زمانبندی استفاده،محدود سازی، در دسترس نبودن پنل از طریق وای فای(Ethernet to Wireless Blockingا)، DDOS پروتکش پیشرفته، مسدود کردن حملات برنامه های هک وای فای (Relay Blocking)،دی ان اس پیشرفته تر و پشتیبانی همزمان از چندین دی ان اس،دی ان اس داینامیک، محدود سازی های پیشرفته، اشکال یابی پیشرفته ،مدیریت کاربران کاملا قابل سفارشی سازی، پشتیبانی از پروتکل های اولویت بخشی به پهنای باند و خیلی چیزای دیگه...

واسه منکه یه کاربر خانگی ساده هستم و 70 تومنم پول مودم دادم این چیزا کاربردی واسم نداره

میتونم به جرات بگم خیلی از کاربرای dlink حتی تاحالا وارد این چیزا نشدن که بخوان ازش استفاده بکنن یعنی تقریبا بلا استفاده هست انتظاری که منه کاربر خانگی دارم اینه که یه انتن دهی خوب داشته باشه که اکثرا دارند و اتصال داءم و بدون قطعی که فکر نمیکنم مودم دیسکانکتی ایجاد بکنه مگر اینکه از طرف شبکه باشه

در هر حال ارث پدرم نیست که بخوام ازش دفاع بکنم ماهمه دنبال بهترین هستیم @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امنیتی:

قفل والدین،زمانبندی استفاده،محدود سازی، در دسترس نبودن پنل از طریق وای فای، DDOS پروتکش پیشرفته، مسدود کردن حملات برنامه های هک وای فای (Relay Blocking)،دی ان اس پیشرفته تر و پشتیبانی همزمان از چندین دی ان اس،دی ان اس داینامیک، محدود سازی های پیشرفته، اشکال یابی پیشرفته ،مدیریت کاربران کاملا قابل سفارشی سازی، پشتیبانی از پروتکل های اولویت بخشی به پهنای باند و خیلی چیزای دیگه...

=))  =))  =))  =))

حاضرم از تهران بکوبم بیام خونه تک تکتون ! وایرلستون هر مارکی که هست رو کامل هک کنم از رمزش گرفته تا خود مودم تا بفهمید همه اینا الکیه !  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بر خانواده بزرگ لیون

یه مودم واسه ادارمون میخوام که هم از 4G پشتیبانی کنه و هم قابلیت وایفای داشته باشه

پشتیبانی از زبان فارسی هم باشه خیلی خوب میشه ، قابلیت ارسال اس ام اس هم نیازه

قیتش هم حدود 350 الی نهایت 450

ممنون از همه عزیزان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بر خانواده بزرگ لیون

یه مودم واسه ادارمون میخوام که هم از 4G پشتیبانی کنه و هم قابلیت وایفای داشته باشه

پشتیبانی از زبان فارسی هم باشه خیلی خوب میشه ، قابلیت ارسال اس ام اس هم نیازه

قیتش هم حدود 350 الی نهایت 450

ممنون از همه عزیزان

چند کاربر دارید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در حدود3 الی 5

تو ایران اینترنت های 3g 4g رو با ضریب اشتراک های خیلی عجیب و غریب ارائه میکنند متاسفانه نمیتونم بگم ولی عدد خیلی زیادی هست اگر شما 5 کاربر همزمان بخواین از اینترنت استفاده کنید با اینکه 10 تا 50 مگ پهنای باند دارید ولی بازهم نمیتونید به صورت پایدار از اینترنت استفاده کنید

چرا دنبال راه های ارتباطی دیگری نمیروید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان از وایمکس مبین نت استفاده میکنیم .قطعی نداره اما سرعتش چندان دلچسب نیست و فقط تا سرعت 1 مگ پشتیبانی میکنه واسه 10 گیگ 87000 تومن پول شارژ میدیم که اونم به 10 روز نمیرسه تموم میشه

من خودم واسه خونه به تازگی مودم usb 3G گرفتم بسته شبانه 10 تومن 24 گیگ سرعت دانلودم 600تاست البته به سایتش بستگی داره تو سایتهای با سرعت خوب به 1200 میرسه خیلی به صرفه تر از adsl و وایمکسه!

بسته های ایرانسل دیدم به نظر خیلی مقرون به صرفه میاد الانم 50% تخفیف خورده

50 گیگ سه ماهه 75000 تومن مفته!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان از وایمکس مبین نت استفاده میکنیم .قطعی نداره اما سرعتش چندان دلچسب نیست و فقط تا سرعت 1 مگ پشتیبانی میکنه واسه 10 گیگ 87000 تومن پول شارژ میدیم که اونم به 10 روز نمیرسه تموم میشه

من خودم واسه خونه به تازگی مودم usb 3G گرفتم بسته شبانه 10 تومن 24 گیگ سرعت دانلودم 600تاست البته به سایتش بستگی داره تو سایتهای با سرعت خوب به 1200 میرسه خیلی به صرفه تر از adsl و وایمکسه!

بسته های ایرانسل دیدم به نظر خیلی مقرون به صرفه میاد الانم 50% تخفیف خورده

50 گیگ سه ماهه 75000 تومن مفته!

برای یک نفر خوبه ولی چند نفر نمیشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ما الان داریم از وایمکس استفاده میکنیم یعنی تو استفاده همزمان بدتر از وایمکسه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ما الان داریم از وایمکس استفاده میکنیم یعنی تو استفاده همزمان بدتر از وایمکسه؟

بله اصلا پایدار نیست بعدم شما هزینه شبانه رو گفتید تو شرکت شما صبح ها میخواهید استفاده کنید که هزینه خیلی بیشتر میشه 

به نظر من اینترنت بیسیم بگیرید کافیه از شاتل یا و... گیگی 3600 نامحدود هم درمیاد ماهی 120 محدود ماهی 36 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هزینه صبح ها هم3ماهه شارژ میکنیم 50 گیگ 75تومن!

من از 2 شب میزنم دانلود تا 8 صبح قطعی نداره خوشبختانه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هزینه صبح ها هم3ماهه شارژ میکنیم 50 گیگ 75تومن!

من از 2 شب میزنم دانلود تا 8 صبح قطعی نداره خوشبختانه

کجا هستید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تبریز (خونه ما از لحاظ آنتن دهی موبایل کامل نیست)

ادارمون تقریبا وسط شهر هستش و تقریبا بهترین جا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تبریز (خونه ما از لحاظ آنتن دهی موبایل کامل نیست)

ادارمون تقریبا وسط شهر هستش و تقریبا بهترین جا

اینترنت بیسیم تو تبریز زیاده پهنای باند خوبی هم ارائه میکنند ماهی درمیاد 100 تومن فوق 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس به نظر شما کلا قید 4g بزنم؟

سرعتش که از بقیه نت ها زیاده ، مشکل آنتن دهی هم نداریم

بازم قانع نشدم!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...