رفتن به مطلب

اطلاعات درز کرده درباره Broadwell-E

Trickster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سایت آسیایی XFastest بعد از اینکه توانست به سری Extreme پردازنده های خانواده Broadwell اینتل دسترسی پیدا کند، اطلاعات جدیدی را در این باره منتشر کرد.

در مطلبی که از این سایت منتشر شده، آنها به چهار پردازنده جدیدی که از سری Broadwell-E خواهد بود اشاره کردند. پردازنده پیشرو این سری، Core i7-6950X خواهد بود که از 10 هسته پردازشی فیزیکی بهره میبرد که با تکنولوژی Hyper-Threading اینتل از 20 ترد بهره خواهد برد!

ضمن این مقاله عنوان شده است که این پردازنده ها سازگار با چیپست X99 اینتل خواهند بود و برای سوکت LGA2011-v3 عرضه خواهند شد که البته خبری خوش برای دارندگان مادربردهای X99 خواهد بود چون این دسته از مشتریان قادر خواهند بود تنها با آپدیت بایوس مادربرد خود از این سری پردازنده ها بهره ببرند.

ul24_1.jpg

همانطور که اشاره شد، چهار مدل از این پردازنده ها عرضه خواهند شد: i7-6950X ،i7-6900K ،i7-6850K ،i7- 6800K که پردازنده با پسوند X به عنوان پرچمدار با ولتاژ و Multiplier باز ارائه خواهد شد و پردازنده های با پسوند K هم کم و بیش به همین شکل خواهند بود، با اندکی تفاوت که برای تغییر ولتاژ آنها محدودیتی اعمال خواهد شد.

تمام مدل ها دارای فرکانس توربو (فرکانس کلاک متغیر) می باشند.

85jw_2.jpg

هنوز تاریخ دقیقی برای عرضه این پردازنده ها مشخص نشده است.

Source: Guru3D

TRICKSTER.png

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اميدوارم 6800k خوش قيمت باشه(فکر کنم 6820k ) باشه ...

لینک به دیدگاه

اميدوارم 6800k خوش قيمت باشه(فکر کنم 6820k ) باشه ...

فکر نکنم اسامی ذکر شده نهایی باشه از جایی که اینتل هنوز رسما معرفی نکرده!

منم امیدوارم خوش قیمت باشه هر چند که سری Extreme همیشه برای افرادی با حساب بانکی Extreme بوده!

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

قدرت این پردازنده ها در چه حد هست؟؟؟ خبری نبوده...  :-?

لینک به دیدگاه

درود

قدرت این پردازنده ها در چه حد هست؟؟؟ خبری نبوده...  :-?

درود

هنوز که تست رسمی ای به چشمم نخورده ولی فکر میکنم هر پردازنده بین 10 تا نهایتا 13 درصد از همتای نسل قبلش قوی تر باشه (برداشت شخصی ^_^ )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوتا هسته بیشتر داره این اخه ؟؟؟ بنظر باید بیشتر از اینا قویتر باشه ؟؟؟  :-?

لینک به دیدگاه

دوتا هسته بیشتر داره این اخه ؟؟؟ بنظر باید بیشتر از اینا قویتر باشه ؟؟؟  :-?

درسته و باز هم تاکید میکنم که هنوز تست رسمی ای ندیدم و این یک نظر شخصیه، ولی فکر میکنم هم به خاطر شکست Broadwell (بدون E) که نتونست در حد انتظار ظاهر بشه

و هم اینکه احتمالا در آینده نزدیک شاهد معرفی Skylake-E باشیم (احتمال زیاد روی یک چیپست جدید) و به نظر من خیلی بعیده اینتل چنان شکافی بوجود بیاره که یه جورایی Haswell-E

کاملا از رده خارج بشه!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...