رفتن به مطلب

کمک در ادیت ویدئو

Mansourr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

بنده یه سری ویدئو دارم

دنبال نرم افزاری میگردم که بتونم راحت اینارو ادیت کنم 

یعنی بتونم بعضی جاهاشو حدف کنم

و در اخر همرو به صورت یه ویدئو دربیارم

ممنون میشم دوستان عزیز راهنماییم کنید 

لینک به دیدگاه

سلام.بنظر بنده ulead video stodio بهترین گزینه برا افراد تازه کاره . نرم افزار های حرفه ای هم هستن ک خیلی پیچیده و سخت هستن ک بهترین گزینه adobe primiyer و edius هست که همه کار میتونی با این نرم افزارها انجام بدید ولی راحت و بدون دردسر ترین برنامه میکس و برش ویدیو یولید نسخه x5 هست ک خروجی های fullHD هم داره .

البته اساتید محترمی هستن مثله اقا بهزاد تک و اقای بهمنیان ک میتونن کاملتر بهتون کمک کنن .

با تشکر .

لینک به دیدگاه

سلام.بنظر بنده ulead video stodio بهترین گزینه برا افراد تازه کاره . نرم افزار های حرفه ای هم هستن ک خیلی پیچیده و سخت هستن ک بهترین گزینه adobe primiyer و edius هست که همه کار میتونی با این نرم افزارها انجام بدید ولی راحت و بدون دردسر ترین برنامه میکس و برش ویدیو یولید نسخه x5 هست ک خروجی های fullHD هم داره .

البته اساتید محترمی هستن مثله اقا بهزاد تک و اقای بهمنیان ک میتونن کاملتر بهتون کمک کنن .

با تشکر .

ممنون دوست عزیز

دنبال نرم افزاری هستم که ساده باشه و کیفیت ویدئو رو هم کم نکنه 

یه جاهایی رو کات کنم و همرو یکپارچه کنم

لینک به دیدگاه

آخه ساده در چه حد یولید از همه ساده تره ولی ادیوس کمی سخت ولی خروجیهاش عالیه و میتونی با همون کیفیت تبدیل کنی .

اینکه میگی جاهایی رو کات کنی و یکپارچه کنی خیلی راحته .

برنامه ادیوس نسخه ۶.۷ رو نصب کن زنگ بزن تا راهنماییتون کنم .

۰۹۳۶۸۶۲۵۹۱۱

۰۹۱۶۸۶۲۵۹۱۱ همتی .

لینک به دیدگاه

در حد خیلی ابتدایی !

Bigasoft Total Video Converter

در حد حرفه ای و همچنین کاربر پسند !

Corel VideoStudio

لینک به دیدگاه

freemake video converter

خیلی آسون و راحته کار کردن باهاش

حتما تست کنید

در اصل برنامه تبدیله ولی قبل تبدیل میتونید یه کارایی رو ویدیو انجام بدید

در آخر هم میتونید همه ویدیوها رو به هم بچسبونید و یکی کنید

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

این کاری رو که شما میخوای بکنی برنامه های اندرویدی هم میتونن انجامش بدن، کافیه یه سرچ بزنی تو اینترنت video editor بعد بری ببینی چی جوری بعدشم دانلودش کنی :)) خیلی برنامه های زیادی واسه این کار هست، این کاری هم که شما میخوای بکنی خیلی آسونه، من خودم با adobe premier و vegas pro سونی کار کردم قول میدم شما برنامه رو باز میکنی این کاری که میخوای بکنی رو توی 5 دقیقه یاد میگیری ولی در هر صورت فکر کنم برنامه زیر 100 مگابایتم باشه که همچین کاریو تو ویندوز بکنه. سرچ کن برادر سرچ :))

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...