رفتن به مطلب

خرید لپ تاب گیمینگ غیر حرفه ای

ReZa546
 اشتراک گذاری

5 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام مدل رو انتخاب میکنید

• MSI GE62 2QF Apache Pro - A - 15 inch
      5
    • ASUS G551JW - A - 15 inch
      0

Recommended Posts

32 گیگ ساپورت میکنن بصورت 4 تا ماژول 8 گیگ!

ولی اینا کلا فقط 2 تا اسلات رم دارند و فقط 2 تا ماژول 8 گیگ میشه روشون نصب کرد.

خوب برید تو مشخصات نگاه کنید که چند تا هارد دارند دیگه...

*مثلا یکیشو یادمه که 2تا هارد بصورت رید داشت!

دو مشخصاتشون مشخصات کانفیگ های مختلف رو نوشتن عزیز.

تعداد پورت های خالی رو ننوشتن.

اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم با من به اشتراک بزاره.

لینک به دیدگاه

دو مشخصاتشون مشخصات کانفیگ های مختلف رو نوشتن عزیز.

تعداد پورت های خالی رو ننوشتن.

اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم با من به اشتراک بزاره.

من ندیدم لپتاپی پورت خالی SATA داشته باشه!!

اگه پورن M.2 هم داشته باشه، نوشته میشه...

لینک به دیدگاه

من ندیدم لپتاپی پورت خالی SATA داشته باشه!!

اگه پورن M.2 هم داشته باشه، نوشته میشه...

ممنونم از اطلاعاتتون عزیز اگه اطلاعات کاملی دارید در همینجا عنوان کنید در غیر اینصورت پیام خصوصی بدید.

دوستان کسی اطلاعی از این موضوع نداره دیگه خسته شدم.

:(

لینک به دیدگاه

سلام مجدد

MSI GE62 دو تا اسلات m.2 داره و یک پورت ساتا 3.

ایسوس یه دونه ساتا 3 داره و یه دونه msata.

در کل هم لپ تاپ های ام اس آی خیلی راحت باز شده و قطعاتش قابل تعویض و اپگرید هست ولی ایسوس دردسر داره.

لینک به دیدگاه

سلام مجدد

MSI GE62 دو تا اسلات m.2 داره و یک پورت ساتا 3.

ایسوس یه دونه ساتا 3 داره و یه دونه msata.

در کل هم لپ تاپ های ام اس آی خیلی راحت باز شده و قطعاتش قابل تعویض و اپگرید هست ولی ایسوس دردسر داره.

مرسی دادا من دقیقا همین اطلاعات رو نیاز داشتم فقط بتونی منبعت رو هم بگی ممنونت میشم.

لینک به دیدگاه

مرسی دادا من دقیقا همین اطلاعات رو نیاز داشتم فقط بتونی منبعت رو هم بگی ممنونت میشم.

ام اس آی رو خودم دیدم داخلش رو

ایسوس هم از فروم های سایت ایسوس خوندم

لینک به دیدگاه

دوستان من حین مطالعه دفترچه مدل msi با تصویر زیر برخوردم که در مورد اسلات هاش داره توضیح میده.

یه چیزی رو که نفهمیدم اینه که این عدده 2280 چیه؟ اندازه خاصیه؟ حتما باید ssd رو با این اندازه بخرم و اگه این اندازه گیر نیاد اسیر میشم دوباره؟

سرعته خاصیه مثله نسل های ساتا و بقیه عددهارو هم ساپورت میکنه؟

ssd هائی که ساتای عادی و 2.5 اینچی هستن رو این لپتاب سوار نمیشن؟

یه سوال دیگه هم اینکه با انداختن ssd گارانتی ابطال میشه یا نه؟

ممنون میشم یه توضیحی بدین.

sy88xbb3paoxvsg32jz3.png

لینک به دیدگاه

دوستان من حین مطالعه دفترچه مدل msi با تصویر زیر برخوردم که در مورد اسلات هاش داره توضیح میده.

یه چیزی رو که نفهمیدم اینه که این عدده 2280 چیه؟ اندازه خاصیه؟ حتما باید ssd رو با این اندازه بخرم و اگه این اندازه گیر نیاد اسیر میشم دوباره؟

سرعته خاصیه مثله نسل های ساتا و بقیه عددهارو هم ساپورت میکنه؟

یه سوال دیگه هم اینکه با انداختن ssd گارانتی ابطال میشه یا نه؟

ممنون میشم یه توضیحی بدین.

sy88xbb3paoxvsg32jz3.png

اره اینا انواع مختلف دارند!

مثلا 2242 یا 2260 و 2280.

همین حالا تو سایت لیون 128/256/512GB سایز 2280 موجوده.

لینک به دیدگاه

پس برای سایزه.

اونوقت سایزه دیگه ای این رو نمیخوره؟

هاردهای ساتای عادی نمیخورن روش؟

کارانتی ابطال میشه با انداختن ssd???

لینک به دیدگاه

پس برای سایزه. اونوقت سایزه دیگه ای این رو نمیخوره؟ هاردهای ساتای عادی نمیخورن روش؟ کارانتی ابطال میشه با انداختن ssd???

تو مادربورد های معمولی، معمولا تمام سایز ها پشتیبانی میشه! یعنی چند تا جای پیچ داره که با توجه به اندازه SSD پیچ میشه.

ولی ظاهرا این تک سایز هست.

کلا تو ایران وقتی پشت لپتاپ رو باز کنی، گارانتی باطل میشه...

ولی تو بعضی موارد برای درب قسمت رم و هارد و ... برچسب نمیزنن که بدون باطل کردن گارانتی میتونید SSD رو نصب کنید!!!

لینک به دیدگاه

کسی اطلاعات تکمیلی راجع به لپ تاپ مورد نظر من داره لطفا.

راجع به

با انداختن ssd گارانتی ابطال میشه یا نه؟

لینک به دیدگاه

مورد مناسبی پیدا میشه با 8مگ کش؟ 

لبتاب ها همه به 3مگ و 6مگ کش محدود شدن:( 

لینک به دیدگاه

کسی اطلاعات تکمیلی راجع به لپ تاپ مورد نظر من داره لطفا.

راجع به

با انداختن ssd گارانتی ابطال میشه یا نه؟

بله گارانتی ابطال می شه البته این مدل کانفیگ اس اس دی دارش هم موجود هست می تونید اونو بخرید. بعضی نمایندگی ها هم ازتون پولی می گیرند و اس اس دی می اندازند و بعدشم برچسب ها رو دوباره می چسبونند که گارانتی ابطال نمی شه اما معمولا بیشتر از اون چیزی که باید پول می گیرن.

من شخصا خودم کلا با گارانتی حال نمی کنم اون یه سال گارانتی که تازه معلوم نیست چه قدر واقعا کار راه انداز باشه رو عطاشو به لقاش می بخشم کل لپ تاپو می ریزم بیرون خودم هارد و اس اس دی و رم و پنل ال سی دی و اینا رو در صورت لزوم عوض می کنم.

در مورد اس اس دی m.2 هم پیشنهاد من اینه چون مدل های موجود در بازار کشور به نسبت قیمتشون ارزش خرید ندارن و گارانتی هم برای اس اس دی خیلی اهمیت نداره از وارد کننده های خرد بخرید یا خودتون سفارش بدید براتون بفرستن ایران که قیمت پایین تر و کارایی خیلی بهتری خواهد داشت.

ساتای 2.5 اینچی هم یه دونه می خوره دیگه حالا می تونید اون جا هارد بندازید یا اس اس دی بندازید ولی فقط یه دونه.

لینک به دیدگاه

مورد مناسبی پیدا میشه با 8مگ کش؟ 

لبتاب ها همه به 3مگ و 6مگ کش محدود شدن :(

عزیز هیچ موقع به اعداد و ارقام روی کاغذ نیگاه نکن.

هشت هسته ای هائی وجود دارن با 16 مکابایت کش و 4 گیگاهرتز فرکانس رغیب یه دونه 4 هسته ایه خیلی ضعیفتر نمیشن (6500 مثلا)

بله گارانتی ابطال می شه البته این مدل کانفیگ اس اس دی دارش هم موجود هست می تونید اونو بخرید. بعضی نمایندگی ها هم ازتون پولی می گیرند و اس اس دی می اندازند و بعدشم برچسب ها رو دوباره می چسبونند که گارانتی ابطال نمی شه اما معمولا بیشتر از اون چیزی که باید پول می گیرن.

من شخصا خودم کلا با گارانتی حال نمی کنم اون یه سال گارانتی که تازه معلوم نیست چه قدر واقعا کار راه انداز باشه رو عطاشو به لقاش می بخشم کل لپ تاپو می ریزم بیرون خودم هارد و اس اس دی و رم و پنل ال سی دی و اینا رو در صورت لزوم عوض می کنم.

در مورد اس اس دی m.2 هم پیشنهاد من اینه چون مدل های موجود در بازار کشور به نسبت قیمتشون ارزش خرید ندارن و گارانتی هم برای اس اس دی خیلی اهمیت نداره از وارد کننده های خرد بخرید یا خودتون سفارش بدید براتون بفرستن ایران که قیمت پایین تر و کارایی خیلی بهتری خواهد داشت.

ساتای 2.5 اینچی هم یه دونه می خوره دیگه حالا می تونید اون جا هارد بندازید یا اس اس دی بندازید ولی فقط یه دونه.

عزیز واقعا مرسی در مورد ssd کاملا ابهامام برطرف شدن فقط امیدوارم فردا این سایزش تموم نشه و داستان بشه. :(

مورد مهم دیگه ای هم جز وزن و حافظه خشک و گرافیک لپ تاب ها و موضوعاتی که اینجا بحث شده مورد دیگه ای هست که مهم باشه و من از قلم انداختم؟

نمیخوام اشتباه کنم تو خریدم یا عجه کنم(به قول بچه ها با این پول میشه 5 تا لپ تاب گرفت!!!!!)

لینک به دیدگاه

لپ‌تاپ‌های مخصوص بازی از جمله محصولات حرفه‌ای هستند که از امکانات بسیار زیادی بهره برده و جدیدترین تکنولوژی‌ها و قطعات سخت‌افزاری در ساخت آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. به نوعی می‌توان محصولات مخصوص بازی را میدانی برای رقابت و قدرت‌نمایی شرکت‌های فعال در این صنعت دانست. MSI هم در این بین جزو بزرگترین مدعیان محسوب شده و محصولات مخصوص بازی این شرکت از کیفیت و محبوبیت بالایی برخوردار هستند. لپ‌تاپ‌های سری GE از جمله همین محصولات هستند که به دلایل کیفیت ساخت بالا، امکانات متعدد و قیمت مناسب، طی سال‌های اخیر با استقبال خوبی از سوی کاربران مواجه شده‌اند. به تازگی هم سری GE62 مدل Apache Pro این شرکت در دسترس کاربران حرفه‌ای قرار گرفته است. MSI در طراحی این محصول از جدیدترین و قدرتمندترین سخت‌افزارهای موجود استفاده کرده و طراحی آن را هم نسبت به نسل قبلی، یعنی GE60، بهبود بخشیده است. برای این محصول جدید کانفیگ‌های مختلفی درنظر گرفته شده تا کاربران بر اساس نوع نیاز و بودجه خود بتوانند بهترین نمونه را انتخاب کنند. برای مدل GE62 2QF Apache Pro - A از پردازنده مرکزی رده بالای Core i7-5700HQ اینتل از نسل Broadwell استفاده شده است که جزو قدرتمندترین پردازنده‌های حال حاضر محسوب می‌شود. پردازشگر گرافیکی هم چنین شرایطی دارد و MSI از چیپ Nvidia GeForce GTX970M با 3 گیگابایت حافظه اختصاصی از نوع GDDR5 بهره برده است که توانایی اجرای جدیدترین و سنگین‌ترین بازی‌ها روی بالاترین سطح تنظیمات گرافیکی را دارد. حافظه 16 گیگابایتی DDR3L باس 1600 MHz در کنار حافظه داخلی هیبریدی که از یک ترابایت هارددیسک و 128 گیگابایت SSD تشکیل شده، هم به افزایش سرعت و کارایی این محصول کمک قابل توجهی کرده‌اند. صفحه‌ی نمایش 15.6 اینچی این محصول پنل IPS با کیفیت Full HD و روکش مات دارد که برای بازی کردن یک گزینه ایده‌آل محسوب می‌شود. البته شفافیت این صفحه‌ی نمایش خیلی بالا نیست و از محصولی در این رده کاربری و این بازه قیمتی، انتظار شفافیت و وضوح بیشتر از این می‌رفت. صدای خروجی از GE62 کیفیت بالایی دارد و قسمت‌های صوتی این دستگاه که شامل بلندگوهای استریو و یک ساب‌ووفر داخلی می‌شوند، توسط شرکت صاحب‌نام Dynaudio طراحی و تولید شده است. محل خروج صدا هم روی دو طرف لبه جلویی لپ‌تاپ قرار گرفته تا بیشترین حجم صدا به سمت کاربر منتقل شود. در طراحی بدنه این لپ‌تاپ حرفه‌ای از رنگ مشکی مات و رگه‌هایی از رنگ قرمز استفاده شده که در بیشتر محصولات مخصوص بازی این ترکیب به چشم می‌خورد. جنس قاب پشت صفحه‌ی نمایش و فضای اطراف کیبورد و استراحتگاه مچ از الومینیوم برس خورده و باقی قسمت‌ها از پلاستیک است که استحکام خوبی داشته و در برابر فشار مقاومت خوبی نشان می‌دهد. البته اگر وسط قاب پشت صفحه‌ی نمایش را فشار دهید، این قسمت کمی خم می‌شود که از این بخش فلزی انتظار مقاومت بیشتری در برابر فشار می‌رفت. کیبورد این لپ‌تاپ از سری Steelseries و یک نمونه نسبتا کامل از نوع چیدمان جزیره‌ای مجهز به نور پس‌زمینه با رنگ‌های مختلف و ترکیبی است. با اینکه اندازه کلید Enter نسبتا کوچک است، اما کلیدهای Shift، Control و Space که در بازی‌ها بسیار کاربردی هستند، بزرگ طراحی شده و دسترسی آسانی دارند. کلیدهای حافظه‌دار و قابل برنامه‌ریزی هم در بین کلیدهای کیبورد وجود ندارد. تاچ‌پد هم از یک پد و دو کلید جداگانه بزرگ تشکیل شده که حساسیت و کیفیت بالایی دارند. هرچند که تمامی بازیکن حرفه‌ای برای بازی از ماوس جداگانه استفاده می‌کنند. به همین منظور یک ماوس مخصوص بازی اوریجینال MSI هم در بسته‌بندی این محصول قرار گرفته است. پورت‌های متعدد و کامل، چیپ شبکه قدرتمند، قابلیت تغییر لحظه‌ای سقف توان سخت‌افزاری، قابلیت افزایش لحظه‌ای سرعت فن‌های سیستم خنک‌کننده و ابعاد و وزن مناسب هم از دیگر ویژگی‌های این لپ‌تاپ هستند. شاید یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف این محصول باتری آن باشد که شارژدهی نسبتا کمی دارد. این باتری 6 سلولی لیتیوم-یونی با هربار شارژ و در شرایط معمول وبگردی با اتصال WiFi تنها قابلیت روشن نگه داشتن دستگاه تا 3 ساعت را دارد که این عدد در شرایط بارگذاری سنگین به یک ساعت می‌رسد. به این ترتیب بهتر است همواره این لپ‌تاپ را به برق متصل کنید تا بهترین کارایی ممکن را داشته باشید. در مجموع لپ‌تاپ GE62 2QF Apache Pro یک محصول قدرتمند و خوش‌ساخت مخصوص بازی برای افراد حرفه‌ای است که می‌خواهند بدون هیچ نگرانی جدیدترین بازی‌ها را با بالاترین کیفیت اجرا کنند.

این بررسی مختصر بالا رو از سایت دیجیکالا برداشتم الان.

متاسفانه نمونه ایسوس در زمینه کیفیت قطعات به نظر بهتر و مطمئن تر میمومد از این طرف این لپ تاب با بدنه ای که راحت خم میشه و از جنس پلاستیکه یه کم دلمو زد.

نمونه ایسوس هم چنین مشکلاتی داره؟

مزایا و معیب این دو مدل :

مدل ایسوس ارزون تره با کیفیت بدنه بهتر که اگه اتفاقی از دستم بیفته خیالم راحت تره در مقابلش نمونه msi بدنه پلاستیکی داره و پشته صفحه نمایشش هم که از جنس آلومینیومه با فشار داخل میفته.

مدل msi پردازنده مرکزی قوی تر و خنک تر داره در کنار پردازنده گرافیکی 50 درصد قوی تر از مدل ایسوس.

مدل ایسوس روی سیستم خنک کنندش تبلیغات خوبی کرده در کنار اون msi حرفی راجع بع خنک کنندگی نزده.

مدل msi قابلیت اضافه کردن ssd خیلی بهتری نسبت به مدل ایسوس داره.

گارانتی 3 ساله ایسوس در مقابل یک ساله msi.

اختلاف وزن 300 گرمی و سبک تر بودن مدل msi.

سوال من : ایا من که قراره برای حداقل ده سال از این مدل استفاده کنم; میتونم با خیال راحت مدل msi رو بخرم یا بهتره برم سراغه ایسوس و امکانات رو فدای کیفیت کنم؟؟؟

ویرایش شده توسط ReZa546
لینک به دیدگاه

سوال من : ایا من که قراره برای حداقل ده سال از این مدل استفاده کنم; میتونم با خیال راحت مدل msi رو بخرم یا بهتره برم سراغه ایسوس و امکانات رو فدای کیفیت کنم؟؟؟

ده سال!؟ شوخی میکنید!؟

قویترین گرافیک Nvidia در 10 سال گذشته، حالا حدود 80~85 برابر ضعیفتر از 980ti هست.

10 سال بعد با این لپتاپ اگه بتونید یه صفحه وب باز کنید، یا یک ویدیو ساده تماشا کنید، باید خیلی هم شاد باشید...

لینک به دیدگاه

ده سال!؟ شوخی میکنید!؟

قویترین گرافیک Nvidia در 10 سال گذشته، حالا حدود 80~85 برابر ضعیفتر از 980ti هست.

10 سال بعد با این لپتاپ اگه بتونید یه صفحه وب باز کنید، یا یک ویدیو ساده تماشا کنید، باید خیلی هم شاد باشید...

7 سال دیگه :|

حالا این همه مورد رو ول کردی اینو چسبیدی؟

:|

لینک به دیدگاه

بله باتری دهیش نسبتا کمه و صفحه نمایش هم یه ذره تاریکه البته نمی دونم منظور دیجیکالا از وضوح چی بوده.

این که لپ تاپ 7 سال یا 10 سال کار کنه هم کسی نمی تونه بگه چون کسی نبوده که این لپ تاپو 7 سال یا 10 سال داشته باشه :) ولی خیلی نگران بدنه نباشید بدنه ی پلاستیکی یه خاطر سبک تر شدن و ارزون تر شدن دستگاه هست که کیفیت خوبی داره اگر اذیتش نکنید اونم اذیت نمی کنه

لینک به دیدگاه

یه نگاه به امضام بنداز اینم به هر حال یه پیشنهاده عالیه

لینک به دیدگاه

یه نگاه به امضام بنداز اینم به هر حال یه پیشنهاده عالیه

مرسی از پیشنهادت عزیز.

حقیقت اولا حوصله معامله اینترنتی رو ندارم دوما هم گرافیکش ضعیفه.

لب تاپ شما خیلی عالیه ولی به درد حقیر نمیخوره.

مرسی.

لینک به دیدگاه

1)

دوستان توی نظر های کاربران توی دیجیکالا یکی نوشته بود که باطری لب تاپ غیر قابل تعویضه!!!

یعنی من نمیتونم باطریشو جدا کنم تا به برق متصلش کنم؟ تا اگه سوخت عوض کنم؟

یه سوال دیگه هم اینکه تا ته دی ماه سری skylake این لپ تاب ها ممکنه بیان؟

2)

من شنیدم که یکی از بهترین زمان برای قیمت ها توی ایران موقع امتحانای دی ماهه و منم قراره پایان دی ماه بگیرم قطعم رو این کارم درسته؟

کلا پولم هم قراره اون موقع جور شه ولی هدفم از اول همون موقع بود.

ویرایش شده توسط ReZa546
لینک به دیدگاه

1)

دوستان توی نظر های کاربران توی دیجیکالا یکی نوشته بود که باطری لب تاپ غیر قابل تعویضه!!!

یعنی من نمیتونم باطریشو جدا کنم تا به برق متصلش کنم؟ تا اگه سوخت عوض کنم؟

یه سوال دیگه هم اینکه تا ته دی ماه سری skylake این لپ تاب ها ممکنه بیان؟

2)

من شنیدم که یکی از بهترین زمان برای قیمت ها توی ایران موقع امتحانای دی ماهه و منم قراره پایان دی ماه بگیرم قطعم رو این کارم درسته؟

کلا پولم هم قراره اون موقع جور شه ولی هدفم از اول همون موقع بود.

1: تا جایی که میدونم MSI GE62 باطریش جدا نمیشه. ولی asus رو نمیدونم.

اما این چندان مهم هم نیست...

وقتی باطری کامل پر باشه، کلا برقش قطع میشه.

مثلا یکی از لپتاپهای منم باطریش جدا نمیشه (TOSHIBA Satellite S50-B-127)!یعنی برای جدا کردن باطری باید 2 تا پیچ کنار باطری رو بازکنیم که اینطوری یه مشکل دیگه به وجود میاد! اونم اینکه چون سازنده در نظرگرفته که باطریش قرار نیست جدا بشه، باطری سیموس قرار نداده و از باطری خود لپتاپ استفاده میکنه و وقتی باطری رو جدا میکنم کلا ساعت و ... میپره!

*البته لپتاپ TOSHIBA Satellite S50-B-127 کلا تو یه کلاس دیگه هست و شاید بدلیل باریک بودنش این کار رو کردن...

2:این نظر احتمالا قبل به قدرت رسیدن رئیس جمهور قبلی درست بوده! اونم نهایت 5~6 درصد!

ولی حالا کلا مهم نیست...

همین فردا دلار 200 تومن قیمتش بالا پایین بشه، قیمت لپتاپ ها هم باهاش بالا پایین میشه! یعنی باید دعا کنی اواخر دی ماه دلار قیمتش بالا نره!!!

لینک به دیدگاه

در ادامه ی جواب ایشون به سوال اولتون بگم که جدا نشدن باتری به معنی این نیست که به مادربرد جوش دادنش. اگر کیس رو باز کنی و چند تا پیچ اطراف باتری رو باز کنی باتری قابل تعویضه نه این که اگر باتری سوخت دیگه لپ تاپو بندازی دور

پس خیلی هم اهمیتی نداره جدا بشه یا نشه چون فکر نمی کنم شما بخواید یه باتری اضافه هم با خودتون حمل کنید که در صورت لزوم تعویض کنید.

ویرایش شده توسط sms.moosavi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...