رفتن به مطلب

مشکل مانیتور در پخش تصاویر تیره و سیاه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت شما عزیزان
یه مشکلی که برام پیش اومده و ازتون در خواست کمک دارم اینکه در تاریخ 94/8/13 یه مانیتور مارک BenQ RL2240HE خریداری کردم ولی تو پخش فیلم و یا نمایش دموی بازی ها که ضمینه ای مشکی دارن حالت پیکسل داره،راهی برای رفعش هست یا بفرستمش گارانتی؟
گارانتیش آواژنگ هست و 3 سال گارانتی داره به نظرتون سریع تحویل می دن یا ...............
البته یکی دو نفر دیگه هم همچین مشکلی داشتن.

2 تا تصویر آبی رنگ از بازی فیلم گرفتم و بعد عکس انداختم داخل بازی مشکلی نداره ولی تو پخش فیلم مشکل داره و یا اینکه فیلم ببینم تو تصاویر تیره اینطوریه.

post-16133-0-12285000-1449011412_thumb.jpg

post-16133-0-79512400-1449011453_thumb.jpg

post-16133-0-13144600-1449011465_thumb.jpg

ویرایش شده توسط سلطان
لینک به دیدگاه

من متوجه نشدم مشکل چی هست ؟

سلام

تو عکس ها دقت کنید،حالت لایه به لایست تصاویر

تو بازی ابنطوری نیست و کاملا واضح هست،ولی تو اجرای فیلم این مشکل وجود داره،البته تو بعضی از بازی ها هم کمی اینطوری هست. 

لینک به دیدگاه

سلام ببینید گزینه صرفه جویی در مصرف نداره اگه داره اونو خاموش کنید.mod های مختلف رو هم امتحان کنید مثل گیم،عکس،فیلم،اکو...

لینک به دیدگاه

سلام ببینید گزینه صرفه جویی در مصرف نداره اگه داره اونو خاموش کنید.mod های مختلف رو هم امتحان کنید مثل گیم،عکس،فیلم،اکو...

سلام عزیز

بررسی می کنم،ممنون از راهنماییتون.

لینک به دیدگاه

من اگه درست متوجه شده باشم شما فشردگی تصویر که با توجه به فرمت فیلم به وجود میاد رو فکر کردین مشکل هست ، این حالت که پیکس ها نرم نیستند و تیکه تیکه میشن به خاطر فشرده سازی فرمت فیلم هاست ، به همین دلیل هم هست که موقع بازی هیچی مشخص نمیشه چون چیزی فشرده نشده که بخواد بی کیفیت بشه . این مشکل هیچ ربطی به مانیتور نداره . 

شما هرچی ویدیوی با کیفیت تر پخش کنید این لایه لایه شدن تصویر از بین میره ، مخصوصا تو فرمت x265 در محیط های تاریک این حالت کاملا مشخص هست . خودتون از بازی این دفعه با کیفیت خیلی بالا فیلم بگیرید خواهید دید که لایه لایه نخواهد شد . 

مثلا شما نگاه کنید اگه تو اون عکس سوم اگه بخوان تصویر کاملا صاف و بدون فشرده گی داشته باشن برای فیلم حجم فیلم خیلی بیشتر از اون چیزی میشه که الان هست . دثت کنید کیفیت فیلم منظورم فقط رزولوشن نیست اگه یه فیل مفشرده باشه حتی تو کیفیت فول اچ دی هم این حالت پیش میاد . بهترین کیفیت فیلم ها بلوری اصل هست که خوب برای یه فیلم 2 ساعته ممکنه حدود 10 گیگ بشه ولی دیگه این لایه هارو نداره . 

نرم افزار پخش تون رو هم عوض کنید مثلا از کدک K-lite استفاده کنید شاید بهتر شد .

لینک به دیدگاه

من اگه درست متوجه شده باشم شما فشردگی تصویر که با توجه به فرمت فیلم به وجود میاد رو فکر کردین مشکل هست ، این حالت که پیکس ها نرم نیستند و تیکه تیکه میشن به خاطر فشرده سازی فرمت فیلم هاست ، به همین دلیل هم هست که موقع بازی هیچی مشخص نمیشه چون چیزی فشرده نشده که بخواد بی کیفیت بشه . این مشکل هیچ ربطی به مانیتور نداره . 

شما هرچی ویدیوی با کیفیت تر پخش کنید این لایه لایه شدن تصویر از بین میره ، مخصوصا تو فرمت x265 در محیط های تاریک این حالت کاملا مشخص هست . خودتون از بازی این دفعه با کیفیت خیلی بالا فیلم بگیرید خواهید دید که لایه لایه نخواهد شد . 

مثلا شما نگاه کنید اگه تو اون عکس سوم اگه بخوان تصویر کاملا صاف و بدون فشرده گی داشته باشن برای فیلم حجم فیلم خیلی بیشتر از اون چیزی میشه که الان هست . دثت کنید کیفیت فیلم منظورم فقط رزولوشن نیست اگه یه فیل مفشرده باشه حتی تو کیفیت فول اچ دی هم این حالت پیش میاد . بهترین کیفیت فیلم ها بلوری اصل هست که خوب برای یه فیلم 2 ساعته ممکنه حدود 10 گیگ بشه ولی دیگه این لایه هارو نداره . 

نرم افزار پخش تون رو هم عوض کنید مثلا از کدک K-lite استفاده کنید شاید بهتر شد .

سلام وقت بخیر

حرف شما کاملاً درسته ولی من زمانی به این موضوع بیشتر حساس شدم که آرم ویندوز چهار رنگ هنگام لود به هم ریخته و تار بود ولی تو مانیتور های سامسونگ و ال جی کاملا واضح و شفاف،البته از وقتی ssd گرفتم اون آرم رو به ندرت میبینم :) اونم فقط اولشو =))

لینک به دیدگاه

داداش پنل مونیتورهای بن کیو کلا  کیفیت پایینتری دارن نسبت به پنل ال جی و سامسونگ

ولی این مشکل شما زیاد حاد نیست.با مقداری کم توجهی به مونیتور این مشکل حل میشه :)

لینک به دیدگاه

داداش پنل مونیتورهای بن کیو کلا  کیفیت پایینتری دارن نسبت به پنل ال جی و سامسونگ

میشه منبعی نشون بدین برای این حرفتون ؟

بنکیو مانیتورهای فوق العاده ای میسازه .

لینک به دیدگاه

منظور شون مانیتورهای که پنل tn دارن.پنل های tn سری مقرون به صرفه led هست که زاویه دید کمتری به نصبت led های ips و pls دارن.

لینک به دیدگاه

سلام.

داداش مانیتور مشکلی نداره ، چیزی که پخش کردی کم کیفیت هست.

احتمالا قبلش یه مانیتور کم کیفیت داشتی متوجه نشده بودی تا حالا.

لینک به دیدگاه

اگر درست متوجه شده باشم منظور دوستمون ورقه ورقه شدن تصویر یا در اصطلاح باندینگ(banding) است

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...