رفتن به مطلب

آیا جلوه بصری 2.0 AMD TressFX به سرنوشت نسخه قبلی خود دچار خواهد شد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان به جای دعوا و بحث الکی و طرفداری از دو شرکت سود جو که جز دردسر تو فروم ها  چیزی ندارن به این پست من تا میتونید مثبت بدید بلکه فرجی بشه

:)

من فعلا طرفدار هیچکدوم نیستم هر طرف باد بیاد میرم اون سمتی :cool:
یه نگاه به امضام بندازین فعلا باد این سمتی منو هدایت کرده شاید تا چند ماه دیگه همه چی تغییر کنه

ویرایش شده توسط EdrisRezai
لینک به دیدگاه

• ارسال 52
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

فکر میکنم کسی لپ مطلب رو نگرفت چیه. اون عکس ها رو برای خوشگلی قرار ندادم برا همه بود!

تا کی باید شاهد چنین رفتار هایی باشیم ؟؟

واقعا چنین رفتار هایی زشته.  

پسندیده نیست که مدام به کسی منفی بدیم.

2mq102t8luj2uxjcqifd_thumb.jpg  cdul9kh1qvkmuwrabn9o_thumb.jpg  efyqa3lnc7n8lgafpmvn_thumb.jpg  f7kmgf10w4731njt9vd6_thumb.jpg  dam5v7mfseki6isgoe2r_thumb.jpg  ch0k9gqvw65d4hvgjmmi_thumb.jpg  obsa9riic76wjpbtyb2y_thumb.jpg  v5u7uas6qqe7vmvsbgz2_thumb.jpg  h816q3hgwa3jrkdxv57e_thumb.jpg  oib5f7d9yj8bljil7hhh_thumb.jpg  ppa9wm9iqgcrt81329pv_thumb.jpg  uqmos6ymtz5z224v5r78_thumb.jpg

درود

یک نکته ای که اینجا خودنمایی میکنه اینه که هر موقع پستی راجع به AMD زده میشه این طور به حاشیه میره و اخرش هم ......

در کل ارزش بحثهای بی خودی رو نداره گور پدر هر دو شرکت

هر کس با هر کدوم بهتر حال میکنه بره سمت همون شرکت حالا چه خوب چه بد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود مجدد خدمت تمامی عزیزان

والا به خدا به پیر به پیغمبر من نه مثبت می خوام نه چیزی من چندین ساله دارم فعالیت می کنم اگه دنبال این جنگولک بازی ها بودم که امتیاز این نبود، اینم دوستان لطف دارن یا فن بازی هست یا هرچی که شما می فرمایید میدن به من ربطی نداره من اصلا کاری ندارم به این حرفها فقط نگاه می کنم ببینم کی با حرفهام مخالفه کی موافق تا برم ببینم حرفش چی هست و عقیدش چی هست اگه از رو فن بازی باشه که بیخیالش بزار خوش باشه اگه از رو حساب باشه یچیزی یاد بگیرم از صحبت هاشون.

من تموم حرفم تو این تاپیک این بود که شرکت amd اومد جهت تبلیغ یک تکنولوژی نوپایی رو معرفی کرد و جهت نمایش و معرفیش فقط اومد روی سر یک کاراکتر بنمایش گذاشت که همه ببینند چی هست و از نزدیک شاهد تاثیر و عملکردش باشند، اما در ازای اینکه فعال کنید این حرکت رو توان کارت بسیار گرفته میشد... که از نظر استفاده کارایی نداشت و برای تبلیغ و معرفی این تکنولوژی بود، همین ، بعد ایشون اومده پرفومنس این رو با تکنولوژی انویدیا مقایسه کرده که بنده هم اومدم به زبان خوش و مودبانه گفتم که این پستت و تاپیک نامربوطه بعد الان همتون دارین میزنین سرو کله هم سر یه چیز تبلیغاتی و هی برای هم با نمودار و اینا قیافه سواد می گیرید... این تکنولوژی جهت استفاده در بازی ها هنوز به حدی نرسیده که بشه ازش استفاده کرد در نسخه 2 و صرفا بازم می گم جهت معرفی این تکنولوژِی استفاده شده بود و اینم بخاطر این بود که هی به amd می گفتن انویدیا اینهمه تکنولوژی داره چرا شما نداری و چیزی رو نمی کنی... اگه خوب و کاربردی بود الان همه جا استفاده میشد عزیز من چرا فقط تو همون بازی موند اصلا چرا تو هیتمن استفاده نشد !  :D

با اینحال اگه مثل اون عکسی که دوستمون در صفحه قبل گذاشتن که همه سرتونو می خواین بکنین زیر برف و بازم کل کل کنید بسم اله... در اخر از زننده تاپیک هم من شکایت دارم و ایشون باید توضیح بده که چرا اومده یک تکنولوژی تبلیغی رو با تکنولوژی مصرفی مقایسه کرده و فن های دو طرف رو بجون هم انداخته و هی هیزم به این اتیش میریزه...!

و از مسولین تقاضا دارم اگه واقعا مسولند رسیدگی کنند، ممنون!  ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...