رفتن به مطلب

سوالاتی در رابطه با فناوری GPU Boost

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بچه ها خوبید...

من به تازگی کارت گرافیک GTx 660Ti OC Gigabyte 2048mb خریداری کردم و دو تا سوال در این زمینه داشتم ازتون که خواهش میکنم با تجربه و تخصصتون پاسخ بدید نه با فرض و احتمال!

و اما سوال:

بچه ها فرکانس GPU CLOCK کارت گرافیک gtx 660 ti oc در? حالت بیس یا پایه روی 1033 قرار داره و حالت GPU BOOST بر روی 1111 هست! و سوالم اینجاست که در بازیها، برای رسیدن به فرکانس 1111mhz باید از طریق نرم افزار ( نرم افزار Gigabyte OC GURU II) و به صورتی دستی اینکارو بکنم (اگر آره که بگین به چه صورت) یا به صورت اتوماتیک خود کارت در بازیها با توجه به نیاز به فرکانس 1111 مگاهرتز میرسه!؟

سوال دوم:

اگر از خروجی HDMI کارت گرافیک (هم تصویر و هم صدا) به عنوان جایگزین برای کابل DVI استفاده کنم آیا در کیفیت صدایی که از اسپیکرها میشنوم تاثیری خواهد داشت یا نه؟

بچه ها خواهشا زودر جواب بدین منتظرم...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

در این فناوری، تا زمانی که دما یا پاور لیمیت مانع نشه، فرکانس کارت در مواقع نیاز به طور خودکار افزایش پیدا میکنه، اما ممکنه گاهی به دلیل دمای بالا، به جای فرکانس X به X-50 برسه.

نیازی به هیچگونه اقدامی نیست و به طور خودکار در مواقع نیاز افزایش پیدا میکنه

در اغلب کارت های امروزی، این فرکانس از فرکانس تعیین شده هم فراتر میره چون دما و پاور لیمیت مشکلی ایجاد نمیکنه.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

در این فناوری، تا زمانی که دما یا پاور لیمیت مانع نشه، فرکانس کارت در مواقع نیاز به طور خودکار افزایش پیدا میکنه، اما ممکنه گاهی به دلیل دمای بالا، به جای فرکانس X به X-50 برسه.

نیازی به هیچگونه اقدامی نیست و به طور خودکار در مواقع نیاز افزایش پیدا میکنه

در اغلب کارت های امروزی، این فرکانس از فرکانس تعیین شده هم فراتر میره چون دما و پاور لیمیت مشکلی ایجاد نمیکنه.

مرسی مرسی که جواب دادین

1- پس با این حساب احتیاجی به دستکاری نداره و خودش خودکار در مواقع نیاز میره روی 1111 حالت بوست درست فهیمدم؟

(من پاور مشکلی ایجاد نمیکنه چون توانش رو کامل تامین میکنه و همینطور  دما چون  4 تا فن 120mm روی کیس نصب شده!)

2- در مورد سوال دومم که مربوط به کیفیت صدا بود چیزی نگفتین؟

لینک به دیدگاه

سوال اول : خودش در مواقع لازم میره به حالت بوست . از طریق msi afterburner میتونید فرکانس هارو مشاهده کنید که بالا و پایین میره و مخصوصا هنگام اجرای بازی های سنگین میرسه به فرکانس بوست .

سوال دوم : هیچ تاثیری نداره ، صدای اسپیکر اگه به فیش مادربرد وصل باشه از طریق چیپ صدای مادربرد پردازش میشه و صدای کابل HDMI که به کارت گرافیک وصل میشه معمولا از طریق کارت گرافیک پردازش میشه و این ها روی هم تاثیر ندارن .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی مرسی که جواب دادین

1- پس با این حساب احتیاجی به دستکاری نداره و خودش خودکار در مواقع نیاز میره روی 1111 حالت بوست درست فهیمدم؟

(من پاور مشکلی ایجاد نمیکنه چون توانش رو کامل تامین میکنه و همینطور  دما چون  4 تا فن 120mm روی کیس نصب شده!)

2- در مورد سوال دومم که مربوط به کیفیت صدا بود چیزی نگفتین؟

خواهش می کنم، خیر نیازی به هیچ دستکاری نداره. منظورم از دما و پاور، خود کارت بود و نه کیس که البته بی ربط هم نیستن

ببینید شما در صورتی می تونید از صدایی که توسط HDMI منتقل میشه استفاده کنید که نمایشگر خودش بلندگو داشته باشه و از HDMI نمیشه به اسپیکر معمولی فرستاد، معمولا کیفیت بلندگو نمایشگر ها اصلا جالب نیست مگر تلویزیون.

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم، خیر نیازی به هیچ دستکاری نداره. منظورم از دما و پاور، خود کارت بود و نه کیس که البته بی ربط هم نیستن

ببینید شما در صورتی می تونید از صدایی که توسط HDMI منتقل میشه استفاده کنید که نمایشگر خودش بلندگو داشته باشه و از HDMI نمیشه به اسپیکر معمولی فرستاد، معمولا کیفیت بلندگو نمایشگر ها اصلا جالب نیست مگر تلویزیون.

سوال اول : خودش در مواقع لازم میره به حالت بوست . از طریق msi afterburner میتونید فرکانس هارو مشاهده کنید که بالا و پایین میره و مخصوصا هنگام اجرای بازی های سنگین میرسه به فرکانس بوست .

سوال دوم : هیچ تاثیری نداره ، صدای اسپیکر اگه به فیش مادربرد وصل باشه از طریق چیپ صدای مادربرد پردازش میشه و صدای کابل HDMI که به کارت گرافیک وصل میشه معمولا از طریق کارت گرافیک پردازش میشه و این ها روی هم تاثیر ندارن .

بچه ها از جفتتون ممنونم...فداتون بشم ...

بچه ها من میخوام اینکارو بکنم: کابل HDMI رو از خروجی روی vga به مانیتورم وصل کنم که مانیتورم asus VN247H هستش که اسپیکر هم درون خودش داره (دوتا اسپیکر 2 وات و یک خروجی جک 3.5 میلی متری) حالا من میخوام که از خروجی جک 3.5 متری صدا رو بفرستم به اسپیکر!!

بنظرتون کیفیت صدا اینبار چطور میشه؟

لینک به دیدگاه

این یکی رو دیگه نمیدونم ولی یه تجربه ای که داشتم معمولا نمایشگر اون فیش رو برای هدفون فرض میکنه و نمیزاره صداش از یه حدی بالاتر بره تا به گوش آسیب نرسه . در کل فکر نکنم اگه بلندگوی عادی داشته باشید تفاوتی رو حس کنید .

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

این یکی رو دیگه نمیدونم ولی یه تجربه ای که داشتم معمولا نمایشگر اون فیش رو برای هدفون فرض میکنه و نمیزاره صداش از یه حدی بالاتر بره تا به گوش آسیب نرسه . در کل فکر نکنم اگه بلندگوی عادی داشته باشید تفاوتی رو حس کنید .

داداش تست

کردم  و نتجیه مثبتی هم گرفتم!!

کیفیت واقعا فرق کرد و یجورایی حس دالبی دیجیتال 5.1 رو به آدم دست میده! حالا این بهتر شدن کیفیت چشمیگر صدا بخاطر قدرت برد اسپیکر و تکنولوژی هستش که درون مانیتور وجود داره یا!؟

ولی جدا کیفیت صدا خیلی بهتر، واضحتر و زنده تر شد!!

ویرایش شده توسط Insane OF Game
لینک به دیدگاه

فقط یه جیزی اگر طولانی مدت از خروجی صدای مانیتور (جک 3.5 میلی متری) برای صدا استفاده کنم مشکلی براش بوجود نمیاره که؟

لینک به دیدگاه

فقط یه جیزی اگر طولانی مدت از خروجی صدای مانیتور (جک 3.5 میلی متری) برای صدا استفاده کنم مشکلی براش بوجود نمیاره که؟

درود دوست عزیز

هیچ گونه مشکلی بوجود نمیاد و شما میتونید برای همیشه از این طریق برای صدا استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

مرسی...

ولی کمی بیشتر ازش استفاده کردم متوجه شدم که میزان زیادی از bass رو متاسفانه میگیره و این تو بازیهای اکشن و شوتر و rpg شدیدا خودنمایی میکنه...بخاطر همین مجبور شدم که دوباره به همون خروجی صدای مادربرد وصل کنم...

میگم بچه ها شما راه حلی برای اینکار سراغ ندارید!؟

یعنی میشه یه برد pci کارت صدای 5.1 کاناله خرید که صدای واقعی و زیبا رو شنید یا با خرید اسپیکر قویتر؟

کلا تجربیاتتون رو بهم بگین تا در این زمینه بهترین تصمیم رو بگیرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...