رفتن به مطلب

گیم در حالت fhd...!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ی سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید....

من مانیتورم فول اچ دی هستش,اگ بخوام رو همچین مانیتوری 2kیا4kبازی کنم کیفیته بازی تا چ حد افزایش پیدا میکنه؟؟؟

میخواستم بدونم با داشتنه مانیتور fhdمیشه مثلا 4kبازی کرد؟؟؟ارزششو داره 400و500تومان بیشتر خرج کنم واسه گرافیکم؟

در کل جزییات تا چ حد نسبت به fhdبهتر نمایش داده میشن؟؟؟

ممنونم...

لینک به دیدگاه

درود دوست گلم.

کیفیت بازی طبیعتا افزایش پیدا خواهد کرد.برای 2k کارت گرافیک GTX 980TI عملکرد خیلی خوبی داره و تا 60 فریم رو راحت میده.

اما برای 4k هیچ کارت گرافیکی در حال حاضر عملکرد مناسبی نداره و باید از دو تا گرافیک مثل GTX 980TI SLI استفاده کنید.

در کل می بینید که برای بازی کردن در 2k و 4k باید بیش از 2500 هزینه کرد.

به نظر من بهترین کار استفاده از رزولیشن استاندارد و خوب Full Hd هستش.

موفق باشید. @};-

لینک به دیدگاه

خیر عزیز، نمیشه

مانیتور شما 1920*1080 پیکسل داره، نمیتونه 3840*2160 پیکسل رو نشون بده...
برای گیمینگ 2k/4k باید مانیتور با این رزولوشن تهیه کنید...
در مورد گرافیک هم اگه مشکل بودجه ندارین، تهیه کنید، بعدا میتونید با تعویض مانیتور 2k/4k بازی کنید.

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

درود دوست گلم.

کیفیت بازی طبیعتا افزایش پیدا خواهد کرد.برای 2k کارت گرافیک GTX 980TI عملکرد خیلی خوبی داره و تا 60 فریم رو راحت میده.

اما برای 4k هیچ کارت گرافیکی در حال حاضر عملکرد مناسبی نداره و باید از دو تا گرافیک مثل GTX 980TI SLI استفاده کنید.

موفق باشید. @};-

بله ممنون..فقط میخواستم بدونم کیفیت لازم رو داره روی مانیتور fhdیا نه...

مانیتور تا سقف 700تومان چی پیشنهاد میکنید؟؟؟

Ipsباشه فقط،چون میگن tnها کیفیتِipsرو ندارن،زمان تاخیر نمایش هم برام مهم نیست ک از 1تا5هرکدوم باشه...

خیر عزیز، نمیشه

مانیتور شما 1920*1080 پیکسل داره، نمیتونه 3840*2160 پیکسل رو نشون بده...

برای گیمینگ 2k/4k باید مانیتور با این رزولوشن تهیه کنید...

در مورد گرافیک هم اگه مشکل بودجه ندارین، تهیه کنید، بعدا میتونید با تعویض مانیتور 2k/4k بازی کنید.

بله ممنون میشم شما هم مانیتور پیشنهادیتون رو بگيد..
لینک به دیدگاه

داداش تا 700 تومن که نمیتونی مانیتور 4k بگیری حداکثر میتونی Fhd بگیری که بهترین برند اونم ایسوس هست برا 4k فک نکنم پایینتر از 1.5 تا 2 تومن کمتر گیر بیاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا منظوراین دوستمون DSR هست که تو وضوح بالاتر رندر بشه اما تو وضوح فول اچ دی نمایش داده بشه و الی وضوح که از فول اچ دی برا این مانیتور بالاتر نمیره

بله در این حالت خیلی کیفیت بهتر خواهد بود

برا DSR کارت 970 980 980 ti مناسب هست

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

Ipsباشه فقط،چون میگن tnها کیفیتِipsرو ندارن،زمان تاخیر نمایش هم برام مهم نیست ک از 1تا5هرکدوم باشه...

درود دوست عزیز

بی شک مانیتور Asus VX229H IPS‏ یکی از بهترین انتخاب ها در این رنج قیمت هست.

شادکام باشید. :D

لینک به دیدگاه

پنل IPS اصلا برای گیم پیشنهاد نمیشه و برای گیم بهتره این نوع صفحه نمایش ها رو نخرید. پیشنهاد من ASUS VX228H هست. اما اگه خیلی اصرار دارید که IPS باشه همون Asus VX229H IPS‏ که در بالا گفته شده بود بهتره.

لینک به دیدگاه

درود.

خودم مانیتور ASUS VX229H  دارم از کیفیتش راضیم. مانیتور خوب دیگه در این رنج قیمت Samsung S24D595 Plus هست.

شما اگر هر کدوم از کارت گرافیک های AMD Radeon™ R9 285 یا AMD Radeon™ R9 Fury Series تهیه کنی، میتونی با فناوری VSR با همین مانیتورهای FullHD تا رزولیشن 4K بازی کنی و اگر کارتت غیر از اینها باشه نهایتا تا رزولیشن 3200x1800 میتونی بالا ببری. 

اگر میخوای این کار رو بکنی مدل 24 اینچی سامسونگ رو پیشنهاد میکنم.

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

بله خودمم نظرم رو sumsung s24d595plusبوده...

از لحاظ کیفیت باتوجه ب اینک مدل سامسونگ plsهست کدومش رو برتر میدونید دوستان؟؟؟

ایسوس یا سامسونگ؟

درکل ipsچ مزیت هایی نسبت ب plsداره ممنون میشم نظر نهاییتون رو بگید!...

ویرایش شده توسط ali3516
لینک به دیدگاه

بله خودمم نظرم رو sumsung s24d595plusبوده...

از لحاظ کیفیت باتوجه ب اینک مدل سامسونگ plsهست کدومش رو برتر میدونید دوستان؟؟؟

ایسوس یا سامسونگ؟

درکل ipsچ مزیت هایی نسبت ب plsداره ممنون میشم نظر نهاییتون رو بگید!...

درود دوست عزیز من خودم مدل سامسونگ رو دارم کیفیت تص.یرش .اقعا عالیه ولی جنس بدنش اصلا جالب نیست

لینک به دیدگاه

دوست دارم بدونم منظورتون از حالت 4k در مانیتور فول اچ دی چی هست ؟!

فکر نمیکنم منظورتون dsr باشه چون هیچ اشاره ای بهش نکردین .

مشخصات سیستم کنونی شما چی هست ؟ برای رزولوشن های خیلی بالا مثل 4k پردازنده هم خیلی مهم هست .

در آخر اگه میخواین بدونین کیفیت بازی در چه حد افزایش پیدا میکنه میتونین خیلی راحت رزولوشن رو افزایش بدید و ببینید چطور میشه ، البته چون خودتون گفتین میخواین روی مانیتور فول اچ دی به صورت 4k بازی کنین ، والا که من ندیدم تا حالا کسی روی مانیتور 1080p بیاد 2160p بازی کنه !

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نظر من اگه واسه گیم میخوای مانیتورهای ایسوز سری گیمینگ حرف نداره من خودم vs278q دارم سری گیمینگ ۱میلی ثانیه خداییش حرف نداره واسه گیم و لذت بردن با بالاترین کیفیت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

موافقم با شما منم ips دارم تصویر شفافی داره و قطعا هیچ مانیتوری تو این رنج قیمت به پاش نمیرسه. مانیتور من lg ips226 هستش جهت اطلاع

لینک به دیدگاه

دوست دارم بدونم منظورتون از حالت 4k در مانیتور فول اچ دی چی هست ؟!

فکر نمیکنم منظورتون dsr باشه چون هیچ اشاره ای بهش نکردین .

مشخصات سیستم کنونی شما چی هست ؟ برای رزولوشن های خیلی بالا مثل 4k پردازنده هم خیلی مهم هست .

در آخر اگه میخواین بدونین کیفیت بازی در چه حد افزایش پیدا میکنه میتونین خیلی راحت رزولوشن رو افزایش بدید و ببینید چطور میشه ، البته چون خودتون گفتین میخواین روی مانیتور فول اچ دی به صورت 4k بازی کنین ، والا که من ندیدم تا حالا کسی روی مانیتور 1080p بیاد 2160p بازی کنه !

ن دوست عزیز حالت dsrمد نظرم نیست...

والا من قصد داشتم 390xبخرمو مانیتورمم fhdهس،حالا گفتم اگه بشه روی مانیتور فول اچ دی،4kیا2kبازی کنم و اگرم زیاد جالب نیست ک همون970بگیرم و رو full hdبازی کنم...:) :) :)

و در این تاپیک هم میخوام ی مانیتورهfhdپیشنهاد کنید بهم.

ممنون از نظراتتون دوستان

ویرایش شده توسط ali3516
لینک به دیدگاه

سلام دوستان ی سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید....

من مانیتورم فول اچ دی هستش,اگ بخوام رو همچین مانیتوری 2kیا4kبازی کنم کیفیته بازی تا چ حد افزایش پیدا میکنه؟؟؟

میخواستم بدونم با داشتنه مانیتور fhdمیشه مثلا 4kبازی کرد؟؟؟ارزششو داره 400و500تومان بیشتر خرج کنم واسه گرافیکم؟

در کل جزییات تا چ حد نسبت به fhdبهتر نمایش داده میشن؟؟؟

ممنونم...

من قبلا روی مانیتور 32 اینچ که رزولوشن خود پنل 1080p بود با رزولوشن 2k بازی کرده بودم،کیفیت تصویر خیلی خوب میشه و میتونم بگم

دیگه نیازی نیست که Anti Aliasing رو فعال کنید :)

البته اینو هم بگم همه چیز بستگی به cpu و gpu شما داره،سیستمتون چیه؟

درود دوست گلم.

موفق باشید. @};-

!!!!!!

دوست عزیز من همین الان دارم با GTX 670 2GB روی رزولوشن 2k بازی میکنم و همه چیز هم روی high و ultra هست و بین 30 تا 40 فریم هم خروجی میده

بعد با 980TI نمیشه روی 4K بازی کرد؟؟؟!!!

ویرایش شده توسط Son Of Autumn
لینک به دیدگاه

من قبلا روی مانیتور 32 اینچ که رزولوشن خود پنل 1080p بود با رزولوشن 2k بازی کرده بودم،کیفیت تصویر خیلی خوب میشه و میتونم بگم

البته اینو هم بگم همه چیز بستگی به cpu و gpu شما داره،سیستمتون چیه؟

!!!!!!

دوست عزیز من همین الان دارم با GTX 670 2GB روی رزولوشن 2k بازی میکنم و همه چیز هم روی high و ultra هست و بین 30 تا 40 فریم هم خروجی میده

بعد با 980TI نمیشه روی 4K بازی کرد؟؟؟!!!

عرض کردم ک خواستم اگه بشه رو مانیتور فول اچ دی، 4kبازی کنم کارت 390xرو میخرم،در غیر اینصورت همون 970رو میگیرم و fhdبازی میکنم...

با 970میشه بازیهایی مثل بتلفیلد و فارکرای4رو full hdبا تنظیمات ultraبازی کرد راحت؟؟؟

2kچی؟؟؟

سی پی یو هم 6600

لینک به دیدگاه

عرض کردم ک خواستم اگه بشه رو مانیتور فول اچ دی، 4kبازی کنم کارت 390xرو میخرم،در غیر اینصورت همون 970رو میگیرم و fhdبازی میکنم...

با 970میشه بازیهایی مثل بتلفیلد و فارکرای4رو full hdبا تنظیمات ultraبازی کرد راحت؟؟؟

2kچی؟؟؟

سی پی یو هم 6600

شرمنده تجربه 4k رو نداشتم،ولی بنظرم دور از انتظار نیست و میشه بازی کرد

عذر میخوام من دارم میگم با gtx 670 دارم 2k بازی میکنم،بعد شما میگی 970 فول اچ دی؟؟؟!!!

پیشنهاد میکنم 970 رو بگیرید تا قدرتش رو ببینید

برای 4k هم 980TI جوابگو هست،390X هم همینجور

این رو ببینید

https://www.youtube.com/watch?v=gfK0Yr1xTFo

ویرایش شده توسط Son Of Autumn
لینک به دیدگاه

برام جالب شد بدونم چجوری 2k بازی میکنیدروی مانیتور 1080p؟!

خوب پس چرا مانیتور 2k بگیرم وقتی میشه با فول اچ دی هم 2k بازی کرد!

لینک به دیدگاه

شرمنده تجربه 4k رو نداشتم،ولی بنظرم دور از انتظار نیست و میشه بازی کرد

عذر میخوام من دارم میگم با gtx 670 دارم 2k بازی میکنم،بعد شما میگی 970 فول اچ دی؟؟؟!!!

پیشنهاد میکنم 970 رو بگیرید تا قدرتش رو ببینید

برای 4k هم 980TI جوابگو هست،390X هم همینجور

بازی هایی که انجام میدید احتمالا قدیمی هست.

من با 4770K و GTX 680 توی بازی های جدید، روی FHD هم مشکل داشتم. چطور شما با 670 روی 2K راحت بازی میکنید. استارتر به نظرم مثل من هستن و ترجیح میدن با FPS نسبتا بالایی بازی کنن تا اینکه گرافیک نهایتش باشه و FPS پایین یا متغیر(که خودش باعث Stutter زیاد میشه). احتمالا شما از AA یا AF استفاده نمیکنی تو بازی ها.

اگر کارت گرافیک nVidia دارید، میشه با تکنولوژی DSR روی مانیتورهای FHD بازی ها رو با رزلوشن 4K هم آورد و حتی بالاتر فکر کنم.

البته قطعا کیفیتش به 4K روی مانیتور 4K نمیرسه ولی از FHD خیلی بالاتره.

ویرایش شده توسط PSCZ
لینک به دیدگاه

بله بطور قطع میتونید با پنل 1080p روی رزولوشن 2k بازی کنید.

توی خود منوی بازی رزولوشن های متعددی هست،که محدود به  2k - 4k - 1080p و .... نمیشن.

دقت کنید که پنل fhd هست و خروجی 2k یا 4k بهتون نمیده

اما

اما

اما، کیفت تصویرتون خیلی خیلی بهتر میشه و همونجور که عرض کردم حتی نیازی به فعال کردن Anti aliasing نسیت.

مانا باشید. :)

بازی هایی که انجام میدید احتمالا قدیمی هست.

من با 4770K و GTX 680 توی بازی های جدید، روی FHD هم مشکل داشتم. چطور شما با 670 روی 2K راحت بازی میکنید. استارتر به نظرم مثل من هستن و ترجیح میدن با FPS نسبتا بالایی بازی کنن تا اینکه گرافیک نهایتش باشه و FPS پایین یا متغیر(که خودش باعث Stutter زیاد میشه). احتمالا شما از AA یا AF استفاده نمیکنی تو بازی ها.

درود بر شما

GTA-V

Witcher 3

Watch Dogs

COD-Advanced warfare

COD-Ghost

MadMax

Mkx

و ..... 

اینها رو روی 35 تا 40 فریم با رزولوشن 2k بازی کردم

ناگفته نماند،کارت رو هم به اندازه 10 تا 15 درصد اور کردم

لینک به دیدگاه

توی خود منوی بازی رزولوشن های متعددی هست،که محدود به 2k - 4k - 1080p و .... نمیشن.

اما

اما

اما، کیفت تصویرتون خیلی خیلی بهتر میشه و همونجور که عرض کردم حتی نیازی به فعال کردن Anti aliasing نسیت.

درود بر شما

GTA-V

Witcher 3

Watch Dogs

COD-Advanced warfare

COD-Ghost

MadMax

Mkx

و .....

توی خود منوی بازی رزولوشن های متعددی هست،که محدود به 2k - 4k - 1080p و .... نمیشن.

اما

اما

درود بر شما

GTA-V

Witcher 3

Watch Dogs

COD-Advanced warfare

COD-Ghost

MadMax

Mkx

و .....

بله خیییلی ممنون واقعا لطف کردید..

حالا دوستان مانیتور چی؟؟؟

S24d595و LG 22MP55HQوvx229چ تفاوت هایی دارن ممنون ميشم مزیت هاشونو بگید نسبت ب هم...

ویرایش شده توسط ali3516
لینک به دیدگاه

کاربر PSCZ تکنولوژی dsr رو گفتن که خودم اطلاع دارم اما دوستان میگن به صورت 2k روی مانیتور 1080p نه اینکه از تکنولوژی dsr استفاده کنن !

کاربرson of autumn هم گفتن قطعا میشه روی مانیتور fullhd به صورت 2k یا حتی بالاتر بازی کرد ! 

من هنوز نفهمیدم چجوری ، چطور مانیتور رزولوشن بالاتر رو میتونه پخش کنه ؟!

من که هر وقت رزولوشن را بالاتر از مقدار حداکثر مانیتورها میزارم  پیغام عدم پشتیبانی میده به جز خیلی مقدار معدود بازی ها که اونم تفاوت خیلی ناچیزی حس میکنم .

من تجربه کار با dsr رو دارم و درضمن آقای son of autumn بنده بالای 15 سال هست که با کامپیوتر کار و بازی میکنم و البته که میدونم میشه رزولوشن رو در منوی بازی ها تغییر داد ! نمیدونم برای چی این رو به من گفتید !!! من بحثم یه چیز دیگه هست که هنوز جوابی نگرفتم .

لینک به دیدگاه

توی خود منوی بازی رزولوشن های متعددی هست،که محدود به  2k - 4k - 1080p و .... نمیشن.

اما

اما

درود بر شما

GTA-V

Witcher 3

Watch Dogs

COD-Advanced warfare

COD-Ghost

MadMax

Mkx

و ..... 

خیلی عجیبه. آخه دوستان با GTX 970 به سختی می تونن تو فول اچ دی 60 فریم بگیرن اونوقت شما با 670 رو 2k بازی می کنین؟ :wacko: :wacko: :wacko:

در مورد 980ti هم شما بنچمارک زیر رو ببینین.

post-21267-0-16882200-1449864408_thumb.jpg

همونطور که می بینید حتی گرافیک فوق العاده قدرتمند Titan x فقط 39 فریم تو 4k میده. اونم تازه بدون AA. :eek:

برای همین میگم هیچ گرافیکی به تنهایی برای 4k مناسب نیست. :|

ویرایش شده توسط hossein74
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...