رفتن به مطلب

مشکل با نصب گرافیک روی لپتاپ سونی وین 10

eli-ss
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یه لپتاپ سونی وایو هست که با 100 زحمت روش ویندوز 10 نصب کردم چون بوت نمیشد و وقتیم بوت شد تو اون قسمتی که باید درایو مورد نظر بدای محل نصب رو انتخاب کنی اررور میداد میگفت نمیشه و منم مجبور شدم shift f10 کنم و با چند کامنت هارد رو کلا فرمت کردم و ریکاوری های اورجینالشم پرید.بعدم که ویندوز 10 نصب شد گرافیکم رو تو ادپتر نشون نمیده.

478611c26c0a3d198b716bd652be6ffb.jpg

44442b083246e2bc509e89fe71642157.jpg

لپتاپ مال خودم نیست ولی فکر کنم باید گرافیک جیفورس gt 740m رو نمایش بده... اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه راجب تنظیمات بایوسش هم اگه کاری نیازه انجام بدم بگین

ویرایش شده توسط sasan999
لینک به دیدگاه

سلاام دوست قدیمی. نمیدونم اینی که میگی چیه . اما با برنامه driver pack solotion 15 اپدیت 22 آذر نصب کردم و انویدیا ورژن 359.06 هم نصب شده روی لپتاپ نمیدونم چی کار باید بکنم

شاید کلا گرافیکش همینه مدلش تو هکس بالا هست اگه کسی میدونه جریان چیه لطفا کمک ...

لینک به دیدگاه

درايور گرافيک مخصوص ويندوز ده نصبه؟

این رو الان پیدا کردم ببین 2 تا گرافیک و فکر کنم باید اون رو پیشفرض کرد توی دیوایس منیجر قسمت دیسپلی 2 مدل گرافیک هست یکی جیفورس یکی اینتل ویرایش شده توسط sasan999
لینک به دیدگاه

دوستان من تاجایی که خبر داشتم اصلا تا این تاریخ سونی برای لپ تاپ های سری وایوش درایور ویندوز 10 رو منتشر نکرده....

لینک به دیدگاه

نصب میشه ولی اون تنظیمات دیسپلی و. . . از کار میفته

باید بیینی تو سایتش جیزی داده یا نه

سونی اینطوریه

لینک به دیدگاه

شما یه سر به فروم های خارجی بزنین ببینین تعداد کسانی که این مشکلات رو با لپ تاپ های سونی رو ویندوز ۱۰ دارن چند نفرن؟

sent from my Lumia 730 Dual SIM with Windows 10 Mobile

لینک به دیدگاه

من وقت رفتن به فروم ها خارجی رو ندارم و نه زبانم به قدری خوب هست که رفع مشکل بشم اونجا اگر راه حلی دارین بفرمایین ممنون میشم

لینک به دیدگاه

یادم میاد سونی بیانیه داده بود که یوسر ها فعلا 10 نصب نکنند تا ما درایو مخصوصش رو اراعه بدیم البته این مال چند ماه پیش هست وایو هم که دیگه دست سونی نیست فکر نکنم اگر تا به حال این کا رو کرده باشه به این زودی بده!!

لینک به دیدگاه

یادم میاد سونی بیانیه داده بود که یوسر ها فعلا 10 نصب نکنند تا ما درایو مخصوصش رو اراعه بدیم البته این مال چند ماه پیش هست وایو هم که دیگه دست سونی نیست فکر نکنم اگر تا به حال این کا رو کرده باشه به این زودی بده!!

دقیقا
لینک به دیدگاه

شما یه بازی رو اجرا کن ببین از کدوم گرافیک استفاده میکنه؟

لینک به دیدگاه

درایور کارت گراف اینتل نصب کنید بعد درایور کارت nvedia ببنید مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

بنده لبتاپ Vaio دارم .

وین 10 نصب کردم و  ویندوز رو  اپدیت کردم ، کلیه درایور ها نصب شد  .

امتحان کردید ؟

لینک به دیدگاه

نه اینترنت محدود دارم اما به گفته سایت سازنده نسخه فینال رو گرفتم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...