رفتن به مطلب

پرینتر لیزری سه کاره

very Pro Gamer
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من میخواستم یه پرینتر سه کاره(کپی/اسکن/پرینت) لیزری رنگی بخرم.با بودجه حداکثر 400 تومن

ممنون میشم منو راهنمایی بکنید

یه سوال داشتم تو این رنج قیمت من چنتا مدل پیدا کردم اما تک رنگ هستند مثل samsung m2070 یا samsung scx 3400.تک رنگ منظور چه رنگیه؟ یعنی نمیتونه مثلا یه عکس رنگی رو با کیفیت بالا چاپ کنه؟

مرسی از پاسختون

لینک به دیدگاه

با 400 تومن نمیتونید حتی رنگی تک کاره بخرید. با 500 تومن لیزری رنگی هست. ولی برای چاپ عکس ساخته نشدن اصولا و برای چاپ عکس حرفه یی از پرینترهای جوهر افشان استغاده میشه.

تک رنگ یعنی سیاه و سفید.

رنگی و چند کاره چند سال پیش سرچ میزدم حدود 700 800 تومن بود الان نمیدونم هنوز موجود باشه یا خیر. مدلشهم یادم نیست.

لینک به دیدگاه

ففط سامسونگ نگیر. با این قیمت نو گیرت نمی آد.

لینک به دیدگاه

از لحاظ کیفیت چاپ عکس که جوهر افشان بهتره ولی کارتریج هاش هم کمیابه و هم خیلی گرون

میشه بگید کارکرده چه مدلی رو میشه خرید با این بودجه؟

ممنون

لینک به دیدگاه

درود

درمورد رنگی اطلاعی ندارم

ولی هم خودم استفاده کردم و هم طبق گفته افراد باتجربه تر در این زمینه ظاهرا hp در لیزری بهتر عمل میکنه

برای پرینت سیاه و سفید هم فکر میکنم سه کاره رو تا همون حدود 400 بتونین گیر بیارین

من خودم فک کنم 380 خریدم

لینک به دیدگاه

در مورد پرینتر اصلا به دست دوم فکر نکنید.

طبق تجربه چند ساله از انواع پرینتر:

اگر چاپ روزمره خانگی دارید، حتما لیزری بگیرید، جوهرافشان با اینکه ارزونه ولی پدر آدم 5 برابر پولش درمیاد! هی خشک میشه، گرفته میشه، خط میندازه، شارژ میخواد و ...

سعی کن سه کاره نخری، مجزا بگیری بهتره. یک پرینتر تک کاره و یک اسکنر...

پرینتر لیزری رنگی وایرلس دار HP الان 600 تومن پولشه که حداقل با مصرف عادی خانگی 5-6 سال کار میکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...