رفتن به مطلب

فروش حرفه ای ترین مادربرد ها و قطعات 775

Recommended Posts

با سلام 
بعد از مدت های زیاد بلاخره دل از پلتفرم رویایی 775  می کنم و قصد دارم  یه سری قطعات حرفه ای که از 775 مونده برام رو رد کنم و بسوی sky-lake مهاجرت کنم بلاخره پلتفرمی اومد که بتونه من و راضی به جاب جایی بکنه 
قطعات رو به همراه قیمت می زارم و امیدوارم که فروش بره و دسته اهلش که قدر این قطعات رو می دونن بیوفته
1.مادربرد خرفه ای Maximus II formula  بسیار تمیز در حد نو  نگهداری شده و از وقتی خریداری کردم زیر20 ساعت روشنش کردم متعلقات داره کارت صدا کابلها و پنل وفن خنک کننده مدار PWM و...... فقط جعبه اصلی نداره که چیز مهمی هم نیست    قیمت 220 هزار تومان فروخته شد 

2.مادربرد حرفه ای Rampage formula  که تمیز هست بعنوان یار همیشگیم در سیستم خانگیم استفاده می شده و  همیشه روش یا 9550 بوده یا 6600 که همیشه رو فرکانس 3GHZ تا 3.5GHZ استفاده می کردم متعلقات فقط دو عدد فن PWM براش دارم کارت صوتی و پنل هم نداره و از کارت دیگه ای استفاده می کردم براش    قیمت هم 180 هزار تومان فکر می کنم منصفانه باشه 

3. مادربرد ep45t-ud3r  یکی از حرفه ای ترین DDR3 ها پلت 775 هست خیلی تمیز و در حد هست مثل M2F ازش استفاده زیادی نکردم متعلقاتش رو نمی دونم کجاست ولی پنل و کابلهاش موجوده قیمت رو 220 می زارم برای این مادربرد خوب درضمن توصیه می کنم همراه این مادربرد گزینه 4 رو خریداری کنید  

4. 2تا رم نایاب 2گیگ از برند OCZ با باس 2000 و تایمینگ 9 که بصورت اختصاصی برای پلتفرم X48, p45 در DDR3 طراحی شده من خودم همین رمها رو بصورت کاملا پایدار با فرکانس 2200 رو ep45t-ud3r استفاده کردم و پرفنس فوق العاده ای داره تازه با تایمینگ های 8-8-9 قیمت هم 120 هزار تومان 

5. 4 عدد رم کمیاب  یک گیگ DDR2 برند OCZ باس 800 و تایمینگ 5 که در مجموع 4 گیگ هست  قیمت هر 4 عدد 95 هزارتومان
6. 2 عدد رم  نایاب  corsair-XMS2  یک گیگ DDR2  باس 800 و تایمینگ 4 که در مجموع 2 گیگ  قیمت هر 2 عدد 45 هزار تومان فروخته شد
7. این مورد احتمال فروش کم هست چون شاید بخوام حداقل یه برد این پلت نگه دارم ولی به هر حال می زارم شاید کسی بخواد مادربرد نایاب X48t-DQ6 بسیار تمیز  قیمت هم 300 هزار تومان 

8.گرافیک 8800GTX از برند ایسوس و مدل AquaTank  که می دوند با مایع خنک می شه این مورد هم بدون تمیر و بسیار تمیز هست یک بار خمیرش رو عوض کردم با خمیر مرغوب و یادم نمیاد هیچ موقع دماش رو بالای70 دیده باشم که اگر کمی سرچ کنید می بینید که دمای کارتها کولر رفرنس تا بالا 90 درجه هم می ره  قیمت  برای این کارت 180 هزار تومان 

فقط یسری موارد رو ذکر کنم
الف) در فروش قطعات کاملا مختار هستم 
ب) فروش در بیرون فروم و فروم های مخلتف در جریانه و مختار هستم در صورت صلاحدید هرجا که تشخیص دادم بفروشم قطعات رو 
ج)مسئولیت ارسال شامل هزینه و......... قطعات با خریدار محترم هست 
د) تحویل در کرج و مشهد حضوری امکان پذیره یعنی دوستان مشهدی هزینه ارسال کالا رو مهمان بنده هستن 
این هم عکس طبق قوانین

vcf3_imag0018_thumb.jpg

a9bn_imag0023_burst006_thumb.jpg

6vth_imag0025_burst002_thumb.jpg

czwh_imag0026_burst002_thumb.jpg

jfp2_imag0174_thumb.jpg

لازم ذکرکنم عکسها کیفیت بدی ندارن می تونید زوم هم بفرمایید بر روی قطعات 

ویرایش شده توسط lorn
لینک به دیدگاه

هیچ کدام از این ها بایوسشان uefi هست  . من دنیال مادر برد 775 یایویوس uefi هستم اون موقع ها efi lوجود داشته؟

لینک به دیدگاه

.مادربرد خرفه ای Maximus II formula  بسیار تمیز در حد نو  نگهداری شده و از وقتی خریداری کردم زیر20 ساعت روشنش کردم متعلقات داره کارت صدا کابلها و پنل وفن خنک کننده مدار PWM و...... فقط جعبه اصلی نداره که چیز مهمی هم نیست    قیمت 220 هزار تومان

تعویض با 4890 2گیگ سافایر vapor x

لینک به دیدگاه

سلام مورد 3و 4 180 امکانش هست؟

شرمنده ولی از تو جوب پیدا نکردم که جفتش رو 180 بدم حتی فروش مادربرد هم بتنهایی 180 مقدور نیست 

سلام  سی پی یو برای این ها جی داری  . اگر داری باندل خریدارم

شرمنده سی پی یو ندارم براشون ولی خیلی راحت می تونید تهییه کنید با قیمت خیلی خوب 

.مادربرد خرفه ای Maximus II formula  بسیار تمیز در حد نو  نگهداری شده و از وقتی خریداری کردم زیر20 ساعت روشنش کردم متعلقات داره کارت صدا کابلها و پنل وفن خنک کننده مدار PWM و...... فقط جعبه اصلی نداره که چیز مهمی هم نیست    قیمت 220 هزار تومان

تعویض با 4890 2گیگ سافایر vapor x

شرایط کارت رو p.m بفرمایید 

لینک به دیدگاه

پ.خ شد.

شایدم موردای بعدی با رم رو برداشتم...

لینک به دیدگاه

پ.خ شد.

شایدم موردای بعدی با رم رو برداشتم...

سلام شرمنده دیر د 

پاسخ دادم 

UP................................

ویرایش شده توسط lorn
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...