رفتن به مطلب

دلیل سوختن آی سی بایوس

amircartio
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان گلم سلام @};-

یه سوال از خدمتتون داشتم امروز داشتم یه سیستم اسمبل میکردم وقتی همه ی قطعات رو به درساتی جا زدم و کابل ها و سوکت های پاور رو هم به همه قطعات وصل کردم وقتی دکمه روشن شدن رو از روی کیس میزدم کامپیوتر روشن میشد و بعد از سه الی پنج ثانیه ریست میشد منظور از روشن شدن اینه که برق به قطعات واسه یه لحظه میرسید و همه ی فن ها هم به کار می افتاد و بعد دوباره خاموش میشد و دوباره روشن میشد. تا اینکه پاور رو از پشت خاموش میکردم که سیستم خاموش بشه.

قسمت جالبش اینجاست که وقتی یکی از سوکت های پاور رو به یه سوکت به اسم SPI-ROM که کنار آی سی بایوس بود زدم کامپیوتر روشن شد و دیگه هی خودش رو ریست نمیکرد ولی بعد حدود 15 ثانیه یه بوی سوختگی از داخل کیس اومد که سرعاً پاور رو خاموش کردم و دیدم که روی آی سی بایوس سیاه شده و بوی سوختگی از اونه. عکسش رو هم براتون قرار دادم که ببینین.

سوال من اینه دوستان دلیل سوختن آی سی بایوس چی بوده؟ و کجای کارم تو اسمبل غلط بوده که این اتفاق افتاده؟

tatw_a.jpg

gp2_b.jpg

ویرایش شده توسط amircartio
لینک به دیدگاه

اون سوکت برای پرگرم کردن BIOS با پرتکل SPI هست !! اصلا سوکت پاور نیست

دلیل دود بلند شدن از اون آی سی هم احتمالا ولتاژ بیش از حد و یا معکوس هست

لینک به دیدگاه

دوستمون درست میگه از وقتی بایوس ها سریال شدن.یک بایوس بخر .فلش کن. بده یک بایوس بیندازن برات

لینک به دیدگاه

:-? اینجاس که میگن دفرچه راهنمای مادر برد رد بخونید بعد اقدام به اسنبل کنید

اگر گارانتی داره ببرید اونجا با هزینه شخصی براتون تعویض کنن اگرم نه که بیشتر 2-3 تومن هزینه خرید آی سی نمیشه .. پروگرام کردن و تعویضشم نباید بیشتر از 10-15 تومن بشه

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

:-? اینجاس که میگن دفرچه راهنمای مادر برد رد بخونید بعد اقدام به اسنبل کنید

اگر گارانتی داره ببرید اونجا با هزینه شخصی براتون تعویض کنن اگرم نه که بیشتر 2-3 تومن هزینه خرید آی سی نمیشه .. پروگرام کردن و تعویضشم نباید بیشتر از 10-15 تومن بشه

دفترچه راهنما رو خوندم یه شک و یه وسوسه ی کوچیک باعث این اشتباه شد

گارانتی نداره اگر آی سی بایوسش رو گیر بیارم خودم تعویض و پروگرامش میکنم

لینک به دیدگاه

من هم یه مادربرد 1156 دارم که همچین مشکلی داره، البته اون بالا میاد تا قبل از وررود به بایوس، اما وارد صفحه ی دیگه ای میشه و مینویسه بازرگرداندن  bios backup image from HDD و همینطوری میمونه تا بعد از یه دقیقه خاموش میشه.

چه کنم؟

یه بار هم فرستادم تعمیر، نمیدونم چرا نتونستند کاری بکنند، کسی اینکاره باشه هزینه اش رو هم در خدمتش هستم، وقت نداشتم برم دنبالش.

لینک به دیدگاه

او برقی که به اون سوکت زدی شاید اسیب به جای دیگه هم زده باشه. نمیخوام دل سرد بشی ولی ممکنه با تعویض بایه ای سی بایوس دیگه هم روشن نشه که انشاا.. اینجوری نمیشه.

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

او برقی که به اون سوکت زدی شاید اسیب به جای دیگه هم زده باشه. نمیخوام دل سرد بشی ولی ممکنه با تعویض بایه ای سی بایوس دیگه هم روشن نشه که انشاا.. اینجوری نمیشه.

نه واقعا دارین درست میگین چون آی سی بایوس رو هم عوض و پروگرام کردم ولی باز روشن نشد گفتم شاید باید سریال نامبرش دقیقا مشابه همون چیزی باشه که رو خودش بود که یکی از دوستان گفته که فلش سریال ها توشون این مهم نیست

اصلا فرمان روشن شدن به مانیتور رو نمیده مانیتور و تمام کابل ها هم سالمه چون دارم باهاش کار میکنم

خودم یکم به آی سی I/O هم شک دارم

لینک به دیدگاه

نه واقعا دارین درست میگین چون آی سی بایوس رو هم عوض و پروگرام کردم ولی باز روشن نشد گفتم شاید باید سریال نامبرش دقیقا مشابه همون چیزی باشه که رو خودش بود که یکی از دوستان گفته که فلش سریال ها توشون این مهم نیست

اصلا فرمان روشن شدن به مانیتور رو نمیده مانیتور و تمام کابل ها هم سالمه چون دارم باهاش کار میکنم

خودم یکم به آی سی I/O هم شک دارم

ناراحت نباش . شانست مثل منه[emoji17] . تجربت زیاد میشه ولی با ضرر[emoji17] . یه سرچی اینجا بکن مین خوب میتونی پیدا کنی .

لینک به دیدگاه

ناراحت نباش . شانست مثل منه[emoji17] . تجربت زیاد میشه ولی با ضرر[emoji17] . یه سرچی اینجا بکن مین خوب میتونی پیدا کنی .

آره خدایی خیلی حال آدم گرفته میشه یه برد دیگه هم دارم گیگا اون هم تصویر نمیده اصلا امروز حالم رو گرفتن این دو تا برد آخه یه زمان برای تجربه یه برد خراب میخری 10-15 تومن دل و رودشو میریزی بهم ولی بردی که میخوای رو سیستم اسمبل کنی خیلی حال آدم رو میگیره وقتی متوجه میشی مشکل داره

لینک به دیدگاه

مارک مادربردتون چیه؟

منم مادربردم امضام  دقیقا همین مشکل  رو پیدا کرده.سیستم  رو که  روشن میکنم یه سره خاموش روشن  میشه.

من  فرستادمش  پیش تعمیر کار.

شما ببین  قبلا گازانتیش کجا بوده.هر جا که قبلا  گارانتی داشته  بفرستینش همونجا.

اگر هم کلا گارانتی  نداشته یه جا هست میتونم معرفی کنم کارشون  خوبه. :)

لینک به دیدگاه

مارک مادربردتون چیه؟

منم مادربردم امضام  دقیقا همین مشکل  رو پیدا کرده.سیستم  رو که  روشن میکنم یه سره خاموش روشن  میشه.

به بنده هم معرفی کنید.

لینک به دیدگاه

آقا هیچ کس به اندازه من تجربه فلش کردن بایوس ندارد.

رشته خودم هم الکترونیک هست . بایوس که هیچی هر آی سی بگی فلش کردم . یک داستان دارم سر بایوس . از بایوس کارت گرافیک تا بایوس مادربرد.

زیاد نگران نباش . مشکلت همین بایوس هست . اگر به مانیتور تصویر نمیده هم باز همین بایوس مشکله .چون بایوس مهمه مخصوصا  توی برد های قدیمی 

اگر پروگرامرش را داری که خوب فلش کن درست میشه . احتمال میدهم درست فلش نکردی . اگر پروگرامرش نداری  بده واست فلش کنند . اگر پروگرامرش را نداری ولی مثل من هم آدمی 

هستی که می خواهی خودت بسازی یک لینک بگذارم .

البته پروگرامر tnm 2000 الان 400 هزارتومن شده ارزش خرید نداره . خیلی راحت میتونی یکی بسازی . اون دوستمون هم که مادربرد 1156 مشکل دلر داشت اون هم قابل تعمیره.

اون هم بایوسش پریده.

لینک به دیدگاه

مارک مادربردتون چیه؟

مادربردم الایت گروپه

اینم لینکش

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?detailid=812&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=16&LanID=0

آخه خودم یکم از تعمیرات سر در میارم دوست دارم خودم تعمیرش کنم :)

آقا هیچ کس به اندازه من تجربه فلش کردن بایوس ندارد.

رشته خودم هم الکترونیک هست . بایوس که هیچی هر آی سی بگی فلش کردم . یک داستان دارم سر بایوس . از بایوس کارت گرافیک تا بایوس مادربرد.

زیاد نگران نباش . مشکلت همین بایوس هست . اگر به مانیتور تصویر نمیده هم باز همین بایوس مشکله .چون بایوس مهمه مخصوصا  توی برد های قدیمی 

اگر پروگرامرش را داری که خوب فلش کن درست میشه . احتمال میدهم درست فلش نکردی . اگر پروگرامرش نداری  بده واست فلش کنند . اگر پروگرامرش را نداری ولی مثل من هم آدمی 

هستی که می خواهی خودت بسازی یک لینک بگذارم .

البته پروگرامر tnm 2000 الان 400 هزارتومن شده ارزش خرید نداره . خیلی راحت میتونی یکی بسازی . اون دوستمون هم که مادربرد 1156 مشکل دلر داشت اون هم قابل تعمیره.

اون هم بایوسش پریده.

آی سی بایوس که مشخصه سوخته تو عکس هم معلومه و باید تعویض بشه یه آی سی از یه برد ایسوس گیر آوردم که شبیه بایوس خودش بود اونو پروگرام کردم انداختم روش ولی با توجه به اون قضیه ی ری استارت شدن قبل از سوختن بایوس خودم به دو تا چیز شک دارم یکی آی سی I/O و یکی هم به خازن های مدار PWM چون تستشون کردم ولتاژ نداشتن البته از یک تعمیر کار ماهر پرسیدم گفت ممکنه از پل جنوبی باشه نمیدونم مشکل دقیق چیه گیج شدم

من هم یه مادربرد 1156 دارم که همچین مشکلی داره، البته اون بالا میاد تا قبل از وررود به بایوس، اما وارد صفحه ی دیگه ای میشه و مینویسه بازرگرداندن  bios backup image from HDD و همینطوری میمونه تا بعد از یه دقیقه خاموش میشه.

چه کنم؟

یه بار هم فرستادم تعمیر، نمیدونم چرا نتونستند کاری بکنند، کسی اینکاره باشه هزینه اش رو هم در خدمتش هستم، وقت نداشتم برم دنبالش.

با نظر دوستمون موافقم عزیز به نظرم مشکل برد شما میتونه از بایوست باشه که اگر آپدیت بشه احتمال داره درست بشه یه احتمال دیگه هم هست اینکه مشکل از هارد ا رم باشه با یک هارد و رم دیگه هم چک کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه

لینک به دیدگاه

مادربردم الایت گروپه

اینم لینکش

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?detailid=812&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=16&LanID=0

آخه خودم یکم از تعمیرات سر در میارم دوست دارم خودم تعمیرش کنم :)

آی سی بایوس که مشخصه سوخته تو عکس هم معلومه و باید تعویض بشه یه آی سی از یه برد ایسوس گیر آوردم که شبیه بایوس خودش بود اونو پروگرام کردم انداختم روش ولی با توجه به اون قضیه ی ری استارت شدن قبل از سوختن بایوس خودم به دو تا چیز شک دارم یکی آی سی I/O و یکی هم به خازن های مدار PWM چون تستشون کردم ولتاژ نداشتن البته از یک تعمیر کار ماهر پرسیدم گفت ممکنه از پل جنوبی باشه نمیدونم مشکل دقیق چیه گیج شدم

با نظر دوستمون موافقم عزیز به نظرم مشکل برد شما میتونه از بایوست باشه که اگر آپدیت بشه احتمال داره درست بشه یه احتمال دیگه هم هست اینکه مشکل از هارد ا رم باشه با یک هارد و رم دیگه هم چک کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه

دوست من گارانتی  برد های الایت گروپ در دست شرکت سازگار ارقام هستش یه تماس باهاشون بگیرین و مشکل را عنوان کنید و هزینه تعمیر را هم سوال کنید. مطمئن باشید  قطعاً درست میشه فقط خودتون باید هزینه اش را پرداخت کنید چون گارانتی نداره ، درضمن اگر سررشته ای از الکترونیک نداریند اصلاً دست به برد نزنید چون با یک اشتباه کوچک مادربورد برای همیشه مرخص میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...