رفتن به مطلب

مشکل در اجرای بازی کرایسیس 3

eli-ss
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من بازی رو از سایتی دانلود کردم کم حجم شده اما زبان روسی که 1 پک حداگانه زبان انگلیسی هم داشت و گفته بودن بریزی روش زبان درست میشه. اما مشکل اینجاست اصلا وارد بازی نمیشه و مینه باید برنامه اورجین نصب کنید نصب هم که میکنم یه اررور دیگه میاد راحب سکیوریتی اکانت و این جور چیزا... کسی میتونه کمک کنهگ اینم بگم ورژن هانتر ادیتیشن هست و حجمش بعد اکسترکت شدن 11 گیگ و نیم هست و نیاز به نصب نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشکل از کرکه از یه جای دیگه کرک سالم بگیر

من هم همین مشکلو داشتم نمیدونم از کدوم سایت کرک جدید گرفتم حل شد

www.Downloadha.com

www.lotg.ir

از یکی از این دوتا کرک سالم گرفتم فکر کنم اولی بود

واسه زبان روسی باید فایل تکس زبانشو به انگلش عوض کنی

فایل سیستم تو فولدر بازی پیدا کنی و زبان روسی به انگلیش عوض کنی سیو کن

8.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

این نسخه هانتر چه فرقی میکنه؟

از کجا دانلود کردین؟

لینک به دیدگاه

زبان هیچ مشکلی نیست فایل رو دارم اصلا میرم زبان روسی یاد میگیرم فقط این بازی اجرا بشه

با سلام

این نسخه هانتر چه فرقی میکنه؟

از کجا دانلود کردین؟

از سایت fileniko.com خیلی هم کارشون خوبه این یکی اینحوری شد من همه بازی ها لینک مستقیم و عالی دارم تازه رایگان دانلود میکنم چون طرح دانلود رایگان داره این سایت یعنی از ترافیکم کم نمیشه تو سایت برو سرچ کن کرایسیس 3
لینک به دیدگاه

یعنی میگین واسه تغیر زبان نیازی به نصب پک نیست فقط این رو ادیت کنم اخه تو سایت نوشته بود اول پک رو کپی کنید بعد تغیر بدین

لینک به دیدگاه

اگه بسته انگلیسی رو دانلود کردین و انتقال دادین و فایل رو هم با نوت پد ویرایش کردین و این مشکل رو دارین پس : کرک بازی رو یا از داخل همون فایل های دانلودیتون بریزید در محل نصب بازی و اگر هم داخل دانلودتون کرک نداشت برید به سایت هایی مثل دانلودها یا سافت 98 و کرک این بازی رو دانلود کنید و در محل نصب بازی کپی کنید . حتما اجرا میشه . فکر نمیکنم هیچ کرکی برای این بازی اومده باشه که نیاز به اوریجین داشته باشه و فقط نسخه های اصل با اوریجین کار میکنن .

لینک به دیدگاه

تز 3 سایت مختلف کرک گرفتم و تست کردم مشکل حل نشد میدونم بازی سالمه چون تو سایت بقیه نصب کردن

492e652bf080bc34865010a29d1a02bb.jpg

ویرایش شده توسط sasan999
لینک به دیدگاه

من الان تو یه سایت خارجی در مورد ارور 8016 خوندم و به نظر میرسه از عدم هماهنگی سوکت 1151 با بعضی بازی ها باشه ، برای بازی gta 4 هم این مشکل پیش اومده و راحی که پیدا کردن آپدیت کردن بایوس مادربرد به جدیدترین ورژن بوده که برای خیلی ها جواب داده و این ارور دیگه نیومده ، شما هم امتحان کنید و بایوس مادربرد خودتون رو به جدیدترین نسخه آپدیت کنید .

لینک به دیدگاه

من الان تو یه سایت خارجی در مورد ارور 8016 خوندم و به نظر میرسه از عدم هماهنگی سوکت 1151 با بعضی بازی ها باشه ، برای بازی gta 4 هم این مشکل پیش اومده و راحی که پیدا کردن آپدیت کردن بایوس مادربرد به جدیدترین ورژن بوده که برای خیلی ها جواب داده و این ارور دیگه نیومده ، شما هم امتحان کنید و بایوس مادربرد خودتون رو به جدیدترین نسخه آپدیت کنید .

چه جوری باید اپدیتش کنم قدیم ها یه لپتاپ رو بایوسش رو اپ کردم دیگه بالا نیومد ... میشه راهنمایی کامل کنید تا درست این کار رو انجام بدم .
لینک به دیدگاه

من سوکت های جدید رو آپدیت نکردم ، مادربردتون چی هست ؟

لینک به دیدگاه

من سوکت های جدید رو آپدیت نکردم ، مادربردتون چی هست ؟

Z170 pro gaming asus

البته جی تی ای V بدون کوچکترین مشکلی اجرا شد ایچ بازی باش مشکل نداشتم جز این

لینک به دیدگاه

اینجا آموزش کلی رو گفته البته برای سوکت های سری قبلی ولی برای سوکت های جدید هم حتما باید همینطور باشه . http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/articles-guides/motherboard/23-all-motherboards-bios-update-guide?showall=&start=2

بازی gta 4 نه 5

لینک به دیدگاه

اینجا آموزش کلی رو گفته البته برای سوکت های سری قبلی ولی برای سوکت های جدید هم حتما باید همینطور باشه . http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/articles-guides/motherboard/23-all-motherboards-bios-update-guide?showall=&start=2

بازی gta 4 نه 5

با تشکر ولی ریسکه واسه 1 بازی بایوس رو دست کاری کنن وقتی بلد نیستم.. ببینیم دوستان دیگه کرکی اپدیتی پیشنهاد نمیدن اخه شنیدم 1 اپدیت هم داره بازی. من هرچی کرک تو سایت ها بود رو تست کردم.شاید چون بازی به صورت از قبل نصب شده هست اینجوری مشکل داره !!!!! نسخه ی دیگه ای رو بگیرم ؟
لینک به دیدگاه

شاید با آپدیت درست بشه ،

ولی همین نسخه ای که الان دستتون هست رو هم روی یه کامپیوتر z97 یا قدیمی تر امتحان کنید حتما اجرا میشه .

این اروری که میگرید از نسخه بازی نیست فکر میکنم .

لینک به دیدگاه

امسال همه بازی های شاخ مشکل داشتن و اعصاب خورد کردن مثل کال اف دیوتی . اساسینز باگ های کپچر 2 و کپچر 7 . اینم کرایسیس 3 . خدا بهم رحم کنه ویچر 3 با این همه اپدینت و وی ال سی که دارم دانلود میکنم همه رو و از دیدنشون هم میترسم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدل بردتون چی هست

من از دانلود گرفتم بازیو اما کرکش مشکل داشت از یه جای دیگه گرفتم حل شد اما تو خود بازی مثلا میرفتی یه سری تنظمیات میکردی گزینه برگشت کار نمیکرد مجبور میشدم alt+f4 بزنم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه واسه من صفحه کرایسس میومد بعد غیب میشد

واسه آپدیت بایوس بردهای ایسوس آموزشش تو انجمن هست

آپدیت جدیدو میزنی فلش بعد جایی تو بایوس برد اسمش یادم نیست آدرس میدی بعد بوت میکنی آپدیت میشه

اسمش هم نمیدونم چی بود اما فلش داشت

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام من کرایسیس۳ را نصب کردم الان میگه دایرکس ۱۱ نصب نی با این که نصبه سیستمم هم دوتا کارت گرافیک داری 

Intel HD3000

NVIDA GT 525

ایا میتونم بازی کنم

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، alireza1982 گفته است :

سلام من کرایسیس۳ را نصب کردم الان میگه دایرکس ۱۱ نصب نی با این که نصبه سیستمم هم دوتا کارت گرافیک داری 

Intel HD3000

NVIDA GT 525

ایا میتونم بازی کنم

با این گرافیک ها بازیش نکنی بهتره ، شرمنده رک گفتم ولی نمیخوام وقتت تلف بشه برای راه اندازیش

دایرکس داخل فولدر بازی رو نصب کردی ؟

محتویات مورد نیاز معمولا همراه بازی داخل فولدر مخصوص قرار داده میشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...