رفتن به مطلب

slow motion شدن کامپیوتر

ali.gamer23
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

دوستان حدود یه ماهه که کامپیوتر ما یه دفعه slow motion شده یعنی مثلا یه چیزی رو میخوام باز کنم خیلی اهسته صورت میگیره مثلا کنترل پنل یا یه فایلی رو میخوام باز کنم خیلی اهسته اجرا میشه

برای بازی هم همینطوره اهسته و تیک تیک اجرا میشه فقط km player خوب کار میکنه.

موقعی که system restore میکنم درست میشه ولی بعد از خاموش روشن کردن کامپیوتر دوباره همونجوری میشه

ویندوز هم فعلا نمیتونم عوض کنم، ممنون میشم راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

من این مشکل رو چند بار داشته ام از دیوایسهای usb بوده، مثلا موش یا هاب یا دانگل بلوتوث.

لینک به دیدگاه

احتمالا ویروسی باشه وبا تعویض ویندوز مشکل حل بشه

بخاطر بدسکتور هارد هم میتونه باشه @};-

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستم ؟

چند پروسه را با هم انجام میدهید یا فقط یک پروسه ؟ مثلا" باز کردن گوگل کروم و km player با هم ؟

لینک به دیدگاه

چند دلیل می تونه داشته باشه.

1- ویروس 

2- بدسکتور

3- برنامه خاصی مثل آنتی ویروس داره اذیت می کنه(مثلا نصب چند آنتی ویروس روی سیستم می تونه این مشکل را به وجود بیاره)

اول تست کن ببین کدومه

برای 1 ، برای اینکه بدونی ویروس هست یا نه ، وقتی کند میشه سیستم task manager را باز کن و ببین رم و CPU usage چقدر هست، اگر max بود احتمالا ویروس هست، و حتی می تونی توی process ها ببینی کدوم برنامه یا ویروس باعثش شده

برای 3 ، مشخصا نباید بیش از 1 آنتی ویروس داشته باشی، همچنین توی task manager ببین چقدر ram و cpu usage گرفته

برای 2 ، یه برنامه تست هارد دانلود کن و بزار هاردت را برای bad sector چک کنه ، ببین مشکل داره هارت یا نه

و در آخر اگر مشکل نرم افزاری باشه با ویندوز جدید ریختن حل میشه، اگر ویندوز ریختی و بازم مشکل داشتی یه هارد دیگه ببند و برای سخت افزار چک کن.

موفق باشی.

ویرایش شده توسط ahmadi3d_ali
لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخت. حالا من باس چی کار کنم؟

یکی یکی وسایلی که به usb وصل هستتد رو قطع کن ببین درست می شه.
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...