رفتن به مطلب

اجرای بازی در تلوزیون 40اینچ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

خسته نباشین میخواستم ببینم بازی کردن توی تلوزیون مشکلی نداره یا کلا بدی نداره ؟ تلوزیون مدنظرم 32 یا 40 اینچ سری 8 هست .ممنون میشم اگه چیزی میدونید و بگین

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

من خودم الان تلوزیون رو سیستمم وصله.

من چون هم زمان هم به مانیتور و هم تلوزیون نیاز داشتم مانیتور تی وی خریدم.

اینجوری نیاز به اسپیکرم ندارم.

از لحاظ کیفیت صفحه موقع بازی به نظرم یه مانیتور از تلوزیون بهتر هست چون ساخته شده برای پی سی.

الان خود من با رزولوشن مانیتور تی وی خودم مشکل دارم و هر وقت درایور ای ام دی رو نصب میکنم کمی از گوشه ها از سمت چپ  و راست دور صفحه سیاه میشه و اگه بخوام رو تصویر زوم کنم که سیاهی ها دیده نشن  تصویر از کادر میزنه بیرون.

هر کاری هم کردم نتونستم این مشکل رو رفع کنم.اگه جای تلوزیون مانیتور داشتم  این مشکل پیش نمیومد.

در مجموع من پیشنهاد میکنم مانیتور بخرین مگر اینکه احتیاج حتمی به تلوزیون داشته باشین. :)

لینک به دیدگاه

من خودم الان تلوزیون رو سیستمم وصله.

من چون هم زمان هم به مانیتور و هم تلوزیون نیاز داشتم مانیتور تی وی خریدم.

اینجوری نیاز به اسپیکرم ندارم.

از لحاظ کیفیت صفحه موقع بازی به نظرم یه مانیتور از تلوزیون بهتر هست چون ساخته شده برای پی سی.

الان خود من با رزولوشن مانیتور تی وی خودم مشکل دارم و هر وقت درایور ای ام دی رو نصب میکنم کمی از گوشه ها از سمت چپ  و راست دور صفحه سیاه میشه و اگه بخوام رو تصویر زوم کنم که سیاهی ها دیده نشن  تصویر از کادر میزنه بیرون.

هر کاری هم کردم نتونستم این مشکل رو رفع کنم.اگه جای تلوزیون مانیتور داشتم  این مشکل پیش نمیومد.

در مجموع من پیشنهاد میکنم مانیتور بخرین مگر اینکه احتیاج حتمی به تلوزیون داشته باشین. :)

تلوزیون اگه فول اچدی یا الترا اچدی باشه برای بازی عالیه 

من خودم از تلوزیون برای گیم استفاده میکنم برای وبگردی از مانیتور

منم اول مشکل شما رو داشتم  ابعاد تصویر منطق نمیشد

اخر فهمیدم باید تو تنظیمات تلوزیون برم صقحه نمایش رو 1080p بزارم

رزولوشن کارت گرافیک هم رو 1080 گذاشتم ابعاد صفحه درست شد

لینک به دیدگاه

تلوزیون اگه فول اچدی یا الترا اچدی باشه برای بازی عالیه 

من خودم از تلوزیون برای گیم استفاده میکنم برای وبگردی از مانیتور

منم اول مشکل شما رو داشتم  ابعاد تصویر منطق نمیشد

اخر فهمیدم باید تو تنظیمات تلوزیون برم صقحه نمایش رو 1080p بزارم

رزولوشن کارت گرافیک هم رو 1080 گذاشتم ابعاد صفحه درست شد

تلوزیون منم فول اچ دی هست.

تمام این راه هایی که میگین رو رفتم  ولی بازم درست نشد.

وقتی درایور گرافیک رو پاک میکنم تصویر کامل میشه ولی نصب میکنم دوباره همون مشکل پیش میاد.

البته با درایور جدید ای ام دی  و نسخه قبلیش کمی با دستکاری تنظیمات  درایور وضعیت بهتر شد ولی بازم کمی  مشکل داره.

البته حق با شماست رو همه تلوزیون ها این مشکل نیست ولی تلوزیون من X vision هست واین مشکلو داره کاری هم نمیشه  کرد باهاش شاید اگه یه مارک  دیگه بود تلوزیونم این مشکلو نمیداشتم.

البته در مجموع بازم اعتقاد دارم تصویر تو مانیتور یه چیز دیگست. 

البته نمیگم تو تلوزیون بده ولی تو مانیتور بهتره.

:)

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

ممنون از نظراتون.میدونی آقا peto اگه تلوزیونت سامسونگ مدلای سری 7یا 8باشه بنظرم باید خیلی عالی باشه.کلا از طرف من سامسونگ برندهای اصلیش که جعبه هاش سفید رنگه با مارک sync master بهترین نمونه ها برای گیم هستن

به نظرم xvision بفروش یک دست دویه سریه 5یا 6سامسونگ بگیر هم مشکلت احتمالا رفع میشه هم به کیفیت تصویر بهتری میرسی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...