رفتن به مطلب

AMD:ستاره قطبی 11 و ستاره قطبی 10 انقلابی ترین GPU شرکت AMD در عملکرد تاکنون

hd5870
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

به نام خدا

اقای راجا کادوری مدیر بخش مهندسی RADEON GROUP در شرکت AMD از دو جی پی یو به نامهای ستاره قطبی 11 ( Polaris11)و ستاره قطبی  10 ( Polaris10)پرده برداشت به گفته اقای راجا کادوری این دوپردازنده  گرافیکی بهینه ترین کارایی را جهت گیمینگ در پردازنده های گرافیکی دسکتاپ High-End خواهند داشت هر دوی این پردازنده ها توسط دو شرکت Samsung/Globalfoundries 14LPP FinFET به تولید خواهند رسید

ymhwdog4mnkn6kg051u2.jpg

هر دو GPU ستاره قطبی 11 و ستاره قطبی 10 در نمایشگاه CES 2016 در معرض نمایش خبر نگاران قرار گرفت ولی امکان اجازه عکس برداری به خبر نگاران حاضر داده نشد

خبرنگاران فقط موفق به روئیت سیلیکن هر دو هسته شدند

به گفته خبر نگاران یک ستاره قطبی دارای سطح Die به اندازه هسته Cape Verde مورد استفاده در سری r7 یعنی r7 260 و به اندازه 123 میلیمترمربع بوده و جایگزینی مناسب برای ان خواهد بود

جی پی یویه دیگری اندازه بسیار بزرگتر داشته است و قرار است جایگزین سری fury x شود

اقای راجا کادوری تصریح کرد هر دو جی پی یو از اواسط 2016 در دسترس بازار قرار خواهد گرفت وی همچنین افزود این پردازنده ها بازارهای سیستمهای گیمینگ high end دسکتاپ لب تاپ های مخصوص گیمینگ و کنسولهای بازی را مورد هدف خود قرار خواد داد

و بازار این گروه را متحول خواهد کرد

7ihf7niuju1gt152v3by.jpg

به گفته AMD ستاره قطبی 10 و 11 سریعترین و قویترین پردازنده های گرافیکی ساخته شده توسط این شرکت هستند

اقای کادوری در مصاحبه ای با وبسایت Venturebeat.com اذعان داشت ستاره قطبی 10 و 11 انقلابی ترین و بهینه ترین پردازنده های گرافیکی در جهت کارایی بسیار بالا با توجه به توان مصرفی خود هستند وبازدهی شگفت انگیزی را برای کاربران گیمینگ رقم خواهد زد

bw4f6707hn7z650ru3yt.jpg

اقای کادوری در مصاحبه خود همچنین به جزئیاتی از ارایش هسته های گرافیکی جدید اشاره نمود که از جمله انها اضافه شدن بخشهای جدید و یا انو طراحی شده ای مثل geometry processor جدید طراحی شده از نو

بخش جدید command processor  واحد های محاسباتی از نو طراحی شده  Graphics Core Next compute units

این بخشها از جمله حیاتی ترین بخشهای پردازنده های گرافیکی جدید AMD را تشکیل میدهند و توانسته اند به بالاترین کارایی نسبت به هر وات مصرفی دست یابند

این پردازنده های گرافیکی جهت ثبت رکوردهای تازه ای برای گیمرهایی که ارزوی انجام بازیهای جدید در رزولوشن 4K به FPS شصت60 فریم بر ثانیه هستند طراحی شده اند

9elx9n43hcx6ogawr6pp.jpg

اقای کادوری در دنباله مصاحبه خود افزود

فرایند تولید پردازنده های گرافیکی ما FINFET باعث افزایش راندمان بسیار بالا برای هر دو ستاره قطبی شده است

بلوک های هسته های گرافیکی در معماری جدید کاملا از نو طراحی شده اند پردازنده گرافیکی جدید دارای بخشهای جدیدی هستند که در بالا به انها اشاره شد

این تراشه ها قادر به پشتیبانی از HDMI نسخه 2.0 ساپورت display core 4.3 رمز گشایی HAVC برای ویدئوهای با کیفیت 4K

پردازش بازیهای روز با بالاترین کیفیت ممکن همگی در این پردازنده های جدید جمع شده اند تا تجربه ای عالی را برای کاربرد های همه جانبه رقم بزنند

ماه اینده AMD از قطعه سیلیکن و نتایج پرفورمنس ان رونمایی خواهد کرد

منبع :http://wccftech.com/amd-unveils-polaris-11-10-gpu/

ویرایش شده توسط HD5870
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

چیز جدید نگفتش که ...  *dry#

من منتظر معرفی لفظی حداقل بودم...!  :(

چیز خیلی شاخی نبوده بنظرم با توجه به اینکه چون معماری ساخت نصف شده مصرف کارتهاش هم نصف بشه چیز معمولی هست خودشون هنری نکردن که... خیلی میترسم از رقابت با انویدیا باز جا بمونند...! 

کلا حال نکردم با خبر و مصاحبش ...  :mad:

...................

با اینحال مجبوری منتظر ماه اینده هستم ببینم واقعا کاری کردند یا نه... :-?

راستی از پردازنده هاشم خبری نداده هنوز...  *dry#

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

متشکر از سخنگوی شرکت amd در لیون .

پرچم amd همیشه بالاست ..

لینک به دیدگاه

مثل اینکه جدا شدن بخشهای cpu و gpu داره جواب میده و از هر دو بخش اخبار خوبی منتشر میشه.به نظرم بهترین تصمیم برای amd نفروختن و مجزا کردن هر بخش بود که اجرا شد اینجوری بجای مدیریت ضعیف دو بخش یک مدیریت قوی برای هر بخش به وجود میاد یکی از اولین نشونه هاش هم درایور بسیار خوب crimson هست.به امید موفقیت روز افزون amd.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی دوست دارم amd بترکونه

اما میترسم مثل قبل تبلیغاتش انتظارهارو بیش از اندازه بکنه

مثل همون فیوری که میگفتن 980 ti قورت میده اما ازش عقب موند!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از سخنگوی AMD  ( شوخی) :clapping:

من خبرهای پلاریس رو دنبال کردم و برداشت شخصیم تا این لحظه اینه که قرار نیست هیچ کار خیلی شاخی بکنن و نهایتاً بهره وری از انرژی رو بهتر می کنن اما خبری از جهش کارایی نخواهد بود.

درسته سایت های مختلف با آب و تاب زیادی خبرهارو بازتاب میدن اما اظهار نظر های رسمی خیلی Soft بوده و اونطور که من برداشت کردم، چیز خیلی خاصی تو راه نیست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از سخنگوی AMD  ( شوخی) :clapping:

من خبرهای پلاریس رو دنبال کردم و برداشت شخصیم تا این لحظه اینه که قرار نیست هیچ کار خیلی شاخی بکنن و نهایتاً بهره وری از انرژی رو بهتر می کنن اما خبری از جهش کارایی نخواهد بود.

درسته سایت های مختلف با آب و تاب زیادی خبرهارو بازتاب میدن اما اظهار نظر های رسمی خیلی Soft بوده و اونطور که من برداشت کردم، چیز خیلی خاصی تو راه نیست.

دقیقا منم تو همین فکرم یچی تو مایه های فیوری x بدن اما ورژن کم مصرف و بهینش...  *dry#

لینک به دیدگاه

دقیقا منم تو همین فکرم یچی تو مایه های فیوری x بدن اما ورژن کم مصرف و بهینش...  *dry#

فیجی تراشه ای مجزا بود ، از نسل سوم GCN3.0 محدودیت هایی هم داشت

محدودیت hbm1 و ضف اورخود کارت

ولی یکی نگفت سایز فیوری ایکس هم نکته مثبته!

شکست فیوری ایکس از980ti با این که بعد از این کارت عرضه شد حرفی توش نیست ولی مزیت خودش کوچیک بودنو داره

تو همین فیوری 28nm ای ام دی خوب عمل کرد تو بهینگی ، ولی رقیب دستش بالاتر بود.....

جهش کارایی در کارت های رده بالا رو باید شاهد باشیم

کارت های رده پایین تو پرایس / پرفورمنس و وات / پرفورمنس تمرکز دارند

Polaris به نظرم ای ام دی رو به بازی برمیگردونه

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

به به معلومه amd میخواد کولاک کنه و حالا مونده عکس العمل nvidia باز ببینیم چه خالی بندی دارند باز amd رو به چالش بکشونند.

با تشکر از استاتر عزیز.

لینک به دیدگاه

و صد البته هیچ کس ارزش و قدرت GPUهای داخلی AMD نمیدونه فقط بعد محاسباتی اون مورد بحث قرار میگیره

و اینتل بعد از این همه مدت یه 530 داده بیرون کلی تلبیغات روش میکنه ولی این کجا iGPUهای AMD کجا

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از خبر.

امیدوارم AMD‏ بتونه خودی نشون بده و بازار از دست رفتش رو پس بگیره!

و اگر نه بازار تک قطبی مصرف کننده ها رو بیچاره میکنه!

یا حق

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...