رفتن به مطلب

مشکل در پاور گرین

HEGMATANE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یک پاور گرین 530 دارم  امروز دیدم صدای وزوز میده کمی هم فن صدا داشت اما بعد از 5دقیقه دیگه صدا نداره به نظر شما من این پاور رو عوض کنم یا بفرستم برای تعمیر 4 سال است که کار می کند

لینک به دیدگاه

وقتی صدا میده فنشو موقت نگه دار ببین صدا ادامه داره؟ اگه صدا قطع شد فن خرابه

بیشتر اوقات این صدا که چند لحظه بعد قطع میشه مال خرابی بلبرینگ فن هست و با تعویض فن حل میشه

لینک به دیدگاه

وقتی صدا میده فنشو موقت نگه دار ببین صدا ادامه داره؟ اگه صدا قطع شد فن خرابه

بیشتر اوقات این صدا که چند لحظه بعد قطع میشه مال خرابی بلبرینگ فن هست و با تعویض فن حل میشه

صدای فن که عوض شده مشخص بود اما اون صدای وزوز جدا بود چه طوری فن رو نگه دارم.  یعنی فن اینها بلبرینگ است

ویرایش شده توسط dotsis
لینک به دیدگاه

اگر وز وزش بلنده قطعا یکی از خازنات باد کرده یا یکی از مقاومتات دیگه آخرای عمرشه اگه کمه میتونه از فن باشه میتونی باز از خازن و یا مقاومتم باشه.در کل گارانتی داره بفرست نداره هم به فکر عوض کردنش باش تا به جاهای دیگه ضرر نزده با بده تعمیر کار برات  ولتاژ چک کنه.اما نده تعمیر کنن

لینک به دیدگاه

اگر وز وزش بلنده قطعا یکی از خازنات باد کرده یا یکی از مقاومتات دیگه آخرای عمرشه اگه کمه میتونه از فن باشه میتونی باز از خازن و یا مقاومتم باشه.در کل گارانتی داره بفرست نداره هم به فکر عوض کردنش باش تا به جاهای دیگه ضرر نزده با بده تعمیر کار برات  ولتاژ چک کنه.اما نده تعمیر کنن

داخل همین فروم تعمیر کار هست پاور مرده میگیره برات زنده میکنه

تعمیر کار داریم تا تعمیر کار یکی با قطعه چینی سر هم میکنه که دو روزه میشه یکی با خازن اصل ژاپن و متریال اصلی تعمیر میکنه که میشه کپی اولش

حتی ابزارش باشه قطعات اصلی هم دم دست باشه دانش پایه الکترونیک هم داشته باشی میتونی تعمیر کنی خودم هم این کار رو میکنم نتیجه هم میگیرم البته تو ایران جور کردن قطعه اصلی سخته (خیلی سخته)

در مورد وز وز هایی که گاهی شنیده میشه صدای سلف و ترانس داخل پاور هم میتونه باشه که نویز برق شهری روشون تاثیر میزاره

لینک به دیدگاه

درود

آقای شعبانی یا آقای محبی توی همین انجمن می‌تونن مشکلت رو حل کنن.

@m.shabani

@m.mohebbi

لینک به دیدگاه

بابت تمام راهنمایی که کردید ممنون هستم .الان اگه این پاور رو عوض کنم بهتره یا تعمیر من یک گرافیگ 270x  دارم  که یک شش پین دارد با تبدیل یک شش پین دیگه اضافه کردم الان این برای پاور ضرر دارد. در ضمن تا یادم نرفته این رو بگم تا الان دوبار صدای وز وز رو شنیدم الان هیچ صدای نمیاد چه کار کنم

سلام.دوستان این سیستم رو قصد خرید دارم به قیمت 700 هزار تومان آیا ارزش دارد.لینک از دوقطعه هم گذاشتم با اجازه
GA-P75-D3
Intel® Core™ i5-2400 Processor
پاور 430 گرین گارانتی دارد 
رم 4  گیگ Corsair گارانتی تخت جمشید..باس 1600 cl9
هارد 250
کیس گرین مگنوم
گرافیگ 192 بیت است اما نمی دونم چه مدلی

مدل گرافیک چی هست ؟

همه قطعات دسته دو هستن ؟

لینک به دیدگاه

بابت تمام راهنمایی که کردید ممنون هستم .الان اگه این پاور رو عوض کنم بهتره یا تعمیر من یک گرافیگ 270x  دارم  که یک شش پین دارد با تبدیل یک شش پین دیگه اضافه کردم الان این برای پاور ضرر دارد. در ضمن تا یادم نرفته این رو بگم تا الان دوبار صدای وز وز رو شنیدم الان هیچ صدای نمیاد چه کار کنم

بهتره حداقل 535 یا 600 به بالا بگیری ...نشتی خازنه خودت میتونی با 2 تومن درستش کنی البته اگه دست به هویه باشی

لینک به دیدگاه

بهتره حداقل 535 یا 600 به بالا بگیری ...نشتی خازنه خودت میتونی با 2 تومن درستش کنی البته اگه دست به هویه باشی

اگه پاور باز شود خودم می تونم تشخیص بدهم کدام خازن است؟ صدای وزوز 100در100 ازخازن است.پاور خودم535 هست

ویرایش شده توسط dotsis
لینک به دیدگاه

اگه پاور باز شود خودم می تونم تشخیص بدهم کدام خازن است؟ صدای وزوز 100در100 ازخازن است.پاور خودم535 هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...