رفتن به مطلب

عرضه پردازنده های Zen تا پایان 2016

Trickster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

مدیر عامل AMD: پردازنده های Zen تا پایان سال 2016 در دسترس خواهند بود.

برخلاف شایعات قبلی مبنی بر عرضه در سال 2017، خانم "لیزا سو" مدیر عامل AMD در خلال یک کنفرانس مالی اعلام کرد پردازنده های بر پایه معماری Zen تا تقریبا انتهای سال 2016 در فروشگاه ها برای عرضه آماده خواهند بود؛ همچنین اضافه کرد که پردازنده های "Summit Ridge" بر پایه معماری Zen رقیبی خوب برای پردازنده های اینتل خواهند بود.

lnzb_4.jpg

خانم "لیزا سو" در حال حاضر در حال صحبت کردن با سازندگان کامپیوترها (OEM) راجع به عرضه محصولات بر پایه Zen است. AMD امیدوار است با پردازنده های Zen بتواند به دیتا سنترها، توسط سرورهای بر پایه Zen تا سال 2017 دست پیدا کند.  طبق اظهارات خانم "سو"، پردازنده های بر پایه Zen می توانند تا 40% افزایش کارایی بر کلاک در سیکل کلاک نسبت نسل قبلی، Excavatorها ارائه دهند.

معماری Zen به جای فرایند 32 نانومتری پردازنده های FX و 28 نانومتری APUها، بر اساس فرآیند کارآمدتر 14 نانومتری FinFET ساخته خواهد شد و نیز "Summit Ridge"های خانواده Zen از سوکت AM4، مشترکا با APUهای "Bristol Ridge" استفاده می کنند. این دو محصول، از رم های DDR4 پشتیبانی می کنند و مصرفی معادل 95 وات خواهند داشت. با وجود این که نقشه راه های جدید میزان توان مصرفی برای محصولات دسکتاپ را تایید نمی کنند، حدس زده می شود که محصولات کم مصرف موبایل با بیش از دو هسته Zen مصرفی بین 5 تا 15 وات و محصولات با بیش از چهار هسته Zen مصرفی بین 15 تا 35 وات برای کارایی های متفاوت داشته باشند.

هر هسته Zen شامل چهار واحد Integer، دو واحد Address Generation و چهار واحد Floating Point و رمزگشایی که می تواند چهار دستور را بر هر سیکل کلاک رمزشناسی کند. میزان کش سطح 1، 32KB و سطح 2، 512KB برای هر هسته خواهد بود. دو واحد از Floating Pointها افزایشگر و دو واحد دیگر ضرب کننده هستند.

پیش از این AMD اعلام کرده بود که پردازنده های Zen تا پایان سال 2016 عرضه خواهند شد پس خبر خوب این است که امسال شاهد پردازنده های 14 نانومتری خواهیم بود.

Source: Guru3D

TRICKSTER.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

همچنین بخوانید:

اطلاعات مختصری از محصولات آینده AMD

رکورد فروش اینتل در نزول بازار پردازنده ها

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

تشکر بابت خبر @};-

گرچه دیر میاد .... ولی مهم اینه میاد :دی

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

تشکر بابت خبر @};-

گرچه دیر میاد .... ولی مهم اینه میاد :دی

@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این دیر اومدن چیز خوبی رو تو ذهن تداعی نمی کنه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بر جناب حجی بکائیان (معاون سخنگوی AMD در لیون ) :D

از قرار معلوم یه خبرایی هست که AMD داره خودشو تیکه تیکه میکنه لعنت بر این AMD (برای خوشحالی ضد AMD ها اینو گفتم :D )

فقط خدا کنه سروصدای الکی نباشه ^_^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

با اینکه زمانش بازم دیره بااینحال زودتر از اینتل داره میاد پردازنده هاش باز جای خوشحالی داره یه فروشی می تونه بکنه این وسط...  :D

اینتل گفته بود در سال 2017 میاد با تاخیری که زد فکر کنم...  :-?

اخرین بار که از amd خرید کردم بر میگرده به فنوم 2 یدونه برا داداشم گرفتم...  یعنی با این 40 درصد افزایش کارایی می تونه در حد اینتل بیاد بالا و مجاب کنه یدونه برا خودم بخرم مخصوصا که قابلیت های بروز رو قرار همراه با سوکت جدیدش عرضه کنه...  :big hug:

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

درود بر جناب حجی بکائیان (معاون سخنگوی AMD در لیون ) :D

از قرار معلوم یه خبرایی هست که AMD داره خودشو تیکه تیکه میکنه لعنت بر این AMD (برای خوشحالی ضد AMD ها اینو گفتم :D )

فقط خدا کنه سروصدای الکی نباشه ^_^

معاون سخنگو :laughing:  ببخشین پا تو کفش شما کردم :D

همون موقع هم که 8150 اومد چندتا مجله نوشتن که معماری جدید AMD بد نیست در واقع پتانسیل بالایی داره (رکورد اورکلاک رو هم زد) فقط مشکلی که داره ابنه که دیتا رو به روش غیرمعمولی بین هسته هاش برای پردازش تقسیم میکنه که برای سیستم عامل ناآشناست و نمی تونه در حد کافی بهره ببره که مدتی بعد با 8350 کمی بهتر شد. الان هم همونطور که گفته شده احتمالا برای این معقوله می خواد برگرده به دوران فنوم. احتمالا بهتر بشه ولی بهتر بود همین نزدیکی می اومد چون هر چقدر خوب باشه بعید می دونم با Kaby Lakeها بتونه رقابت کنه (اینم از طرف یه طرفدار AMD تا دیگه اینتلی ها خوب شاد بشن :laughing: )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

معاون سخنگو :laughing:  ببخشین پا تو کفش شما کردم :D

همون موقع هم که 8150 اومد چندتا مجله نوشتن که معماری جدید AMD بد نیست در واقع پتانسیل بالایی داره (رکورد اورکلاک رو هم زد) فقط مشکلی که داره ابنه که دیتا رو به روش غیرمعمولی بین هسته هاش برای پردازش تقسیم میکنه که برای سیستم عامل ناآشناست و نمی تونه در حد کافی بهره ببره که مدتی بعد با 8350 کمی بهتر شد. الان هم همونطور که گفته شده احتمالا برای این معقوله می خواد برگرده به دوران فنوم. احتمالا بهتر بشه ولی بهتر بود همین نزدیکی می اومد چون هر چقدر خوب باشه بعید می دونم با Kaby Lakeها بتونه رقابت کنه (اینم از طرف یه طرفدار AMD تا دیگه اینتلی ها خوب شاد بشن :laughing: )

والا اگه پیشرفت اینتل رو 5 درصد در سال در نظر بگیریم بعد از 8 سال میشه 40 درصد :D ... با اینحال من خوشبینم هنوز که بتونه با رده میانی رقابت خوبی داشته باشه اما با سری اکتریم اینتل هنوز نه خیلی باید زور بزنه خودشو برسونه...  :-?

با اینحال هنوز به این شرکت امید دارم بتونه جایگاه بهتری برای خودش دست و پا کنه...  ^_^

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارایی خود سی پی یو به کنار

سر رو سامونی به بردهاش بده که خیلی داغونه و تنوع کمی داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از عوامل AMD در انجمن لیون و دوست عزیزمون جناب Trickster که اسمشون رو نمیدونم، خیلی خوب ترجمه می کنید :clapping: :clapping: :clapping: @};-

منم از هر زاویه ای که به AMD نگا میکنم آینده درخشانی نمی بینم، تنها برگ برندی فعلی این کمپانی، فناوری ساخت 14 نانومتریه که از انویدیا سبقت گرفته و انویدیا با 16 نانومتر میزنه.

اون بخش آخر خبر هم این میشه:

هر هسته پردازشی بر پایه معماری Zen دارای چهار واحد محاسباتی اعداد صحیح، دو واحد آدرس دهی و چهار واحد محاسباتی اعداد اعشاری است. در این معماری، رمزگشا می‌تواند در هر سیکل، چهار دستورالعمل را رمزگشایی کند. میزان حافظه کش سطح اول 32 کیلوبایت و کش سطح دوم به ازای هر هسته پردازشی 512 کیلوبایت است. از مجموع چهار واحد محاسباتی اعداد اعشاری، دو واحد آن‌ جمع کننده و دو واحد دیگر ضرب کننده هستند.

@};- @};- @};- @};-

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

آی گفتی داداش... :clapping:

با تشکر از عوامل AMD در انجمن لیون و دوست عزیزمون جناب Trickster که اسمشون رو نمیدونم، خیلی خوب ترجمه می کنید :clapping: :clapping: :clapping: @};-

منم از هر زاویه ای که به AMD نگا میکنم آینده درخشانی نمی بینم، تنها برگ برندی فعلی این کمپانی، فناوری ساخت 14 نانومتریه که از انویدیا سبقت گرفته و انویدیا با 16 نانومتر میزنه.

اون بخش آخر خبر هم این میشه:

هر هسته پردازشی بر پایه معماری Zen دارای چهار واحد محاسباتی اعداد صحیح، دو واحد آدرس دهی و چهار واحد محاسباتی اعداد اعشاری است. در این معماری، رمزگشا می‌تواند در هر سیکل، چهار دستورالعمل را رمزگشایی کند. میزان حافظه کش سطح اول 32 کیلوبایت و کش سطح دوم به ازای هر هسته پردازشی 512 کیلوبایت است. از مجموع چهار واحد محاسباتی اعداد اعشاری، دو واحد آن‌ جمع کننده و دو واحد دیگر ضرب کننده هستند.

@};- @};- @};- @};-

ممنون و تشکر بسیار زیاد بابت توجه و حمایت @};- @};- @};- @};- @};-

برای بخش آخر هم حق با شماست.  :clapping:  فکر کنم هنوز باید خیلی رو روش نگارشم کار کنم. ^_^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

علت نبود پردازنده جدید هست . وقتی پردازنده ای نمیاد! خب برد جدیدی هم نمیاد!

ضمن اینکه تو ایران تنوع به شدت از خارج از ایران پایین تر هست! یه سری سوکت های apu ها که میزان وارداتشون فوق العاده ناچیز بود.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...