رفتن به مطلب

مادربردASROCK 890GX Extreme3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام خدمت دوستان گرامی

میخواستم یک مین amd ساپورت انتخاب کنم ومیخوام از هر نظر کامل باشه قیمتش هم مابین150 تا200 تومن باشه خوبه

این مین برد نظرم رو گرفته می خواستم نظر اساتید محترم رو در مورد اون بدونم ASROCK 890GX Extreme3

لطفا اگه بنچمارکی چیزی ازش هست بزارید ممنون

لینک به دیدگاه

بله این برد خیلی خوبی است و کیفیت بالایی هم داره. USP3, Sata 6Gb/s و تمام امکانات لازم رو هم داره و کفیت قطعات به کار رفته در داخلشم بالاست. قویترین گرافیم انبرد که HD 4290 است رو هم داره که برای بازی تو رزولوشنهای متوسط و با جزئیات پایین تا متوسط هم جواب میده.

Phenom II X6 6-Core CPU Ready

Supports Exclusive ASRock UCC Chip - Unlock CPU Core feature ASRock DuraCap (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors Advanced V8 + 2 Power Phase Design Supports CPU up to 140W Supports Dual Channel DDR3 1800(OC) Integrated AMD Radeon HD 4290 graphics, DX10.1 Class iGPU, Shader Model 4.1, Max. shared memory 512MB Built-in 128MB DDR3 1333/1200MHz SidePort Memory Supports ATI Quad CrossFireX, 3-Way CrossFireX, CrossFireX and Hybrid CrossFireX Multi VGA Output options: D-Sub, DVI-D and HDMI 1 x eSATA3 Connector, 6 x SATA3 6.0 Gb/s connectors, 2 x USB 3.0 ports, 2 x IEEE1394 ports Smart Switch Design : 1 x Power Switch with LED, 1 x Reset Switch with LED, 1 x Clear CMOS Switch with LED Dr. Debug (7-Segment Debug LED) Supports ASRock Instant Boot, Instant Flash, OC DNA, OC Tuner, IES, Multi-Speed Fan Control 7.1 CH HD Audio with Content Protection, DAC with 110dB dynamic range (VIA VT2020 Audio Codec with QSound) , Premium Blu-ray audio support. ErP/EuP Ready

59222257209411.jpg

5333661415481.jpg

برای بنچمارک بازی این رو هم چک کنید:

http://www.overclock...90gx_extreme3/7

اورکلاکر بسیار خوبی هم هست

http://www.legitrevi...article/1286/8/

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی راستش یه چیزی رو یادم رفت بپرسم اینکه من این برد رو میخوام 4تا دی دی دی رایتر روش بندازم واسه رایت راستش برد قبلی من ASUS-M4A78T-E بود برد خیلی خوبیه ولی موقعی که 2به2 میذاشتم رو رایت 25 دقیقه طول میداد

بایوسشم اپدیت کردم حل نشد درایوراشم اپدیت کردم نشد رم رو هم عوض کردم نشد حالا امید وارم این بردی که انتخاب کردم انشاا... مشکل اونجوری نداشته باشه

مشخصات باقی سیستم هم:

CPU:PHENOME II X2 550

RAM:4GB DDR3 1333

HDD:500GB SAMSUNG

VGA:8500GT

POWER:535A GREEN

همون طور که گفتم سیستم در مغازست فقط برای رایت

در ضمن 2تا از دی وی دی رایترها PLEXTOR دوتاشم PINEER هست ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این برد رو که در مشخصاتش اصلا اسمی از SATA ii نیاورده که مگه میشه دی وی دی رایتر ها و هارد رابطشون ساتا2 هست که نمیشه

دوستان راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

دوست من Sata 6gb/s با نسلهای گذشته Backward-compatible است همونطور که Sata II با Sata I بود. کابلهاشونم یکیه . شما مثلا میتونی یک هارد ساتا 2 رو مادربرد ساتا 3 بزنی و هیچ مشکلی پیش نمیاد عزیز. اینجا فقط پهنای باند دوبرابر میشه و برای رایتر هم به همن صورته عزیز. شما رایتر ساتا 2 رو به ساتا 3 بزن و کارتو بکن.

کلا این ساتا 3 بیشتر برای هارد و هاردهای جامد است و برای رایتر فرقی نمیکنه. شما نگران نباش و کارتو بکن.

فقط یک چیزی در مورد این مادربرد بگم که IDE Slot نداره !!

در ضمن شما گرافیک 8500 رو حذف کن. گرافیک انبرد این از 8500 به مراتب قویتره و پولتو دور نریز.

شما پاورتم پایینتر بگیری مشکلی نیست مثلا 480 و یا حتی 430. بقیه قطعاتت هم کاملا مناسبن . البته من پیشنهاد میکنم جای 550 یک چهار هستهای Athlon II X4 635 بگیر که همون قیمتو داره ولی بسیار کارامد تر است به خصوص در کار با برنامها که 550 رو له میکنه.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی ممنون البته اون کارت 8500 با cpu ورمها از سیستم قبلی بر جا مانده به اضافه پاور مم--------------------------------نان

لینک به دیدگاه

پس هیچی..همونم برای رایت کاملا کافیه. فقط گرافیک رو بزار کنار و از همون انبرد استفاده کن . مصرف برقتم میاد پایینتر. اون 530 برای این سیستم کاملا کافیه .

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

intel asrock x58 exterm 3

gerafic onbord dareh?

http://www.norrod.nl/ws_a_index.asp?A_id=49347

ویرایش شده توسط fearness
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام میشه از توربو بوتس این mother bord توضیح بدین ؟که به صورت ucc هستش?

Supports UCC feature (Unlock CPU Core)

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...

fبه چند صورت اور

میشه:دستی وبه صورت اتوماتیک که داخل ستاب برد تا 30%اورکلاک میشه

یک جور دیکه هم هست که بعد روشن کردن سیستم دکمه xروی صفحه کلید رو میزنی فکر کنم 10%سیستمو اور میکنه

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

مرسی راستش یه چیزی رو یادم رفت بپرسم اینکه من این برد رو میخوام 4تا دی دی دی رایتر روش بندازم واسه رایت راستش برد قبلی من ASUS-M4A78T-E بود برد خیلی خوبیه ولی موقعی که 2به2 میذاشتم رو رایت 25 دقیقه طول میداد

بایوسشم اپدیت کردم حل نشد درایوراشم اپدیت کردم نشد رم رو هم عوض کردم نشد حالا امید وارم این بردی که انتخاب کردم انشاا... مشکل اونجوری نداشته باشه

مشخصات باقی سیستم هم:

CPU:PHENOME II X2 550

RAM:4GB DDR3 1333

HDD:500GB SAMSUNG

VGA:8500GT

POWER:535A GREEN

همون طور که گفتم سیستم در مغازست فقط برای رایت

در ضمن 2تا از دی وی دی رایترها PLEXTOR دوتاشم PINEER هست ممنون

عزیز سرعت پایین رایت تعداد بالا به خاطر بایوس و رم و گرافیک نیست . شما بهتره از داپلیکیتور استفاده کنید . این مادربرد شاید سرعت رایت رو تا حدودی بالاتر ببره ولی هرگز به پای استفاده از داپلیکیتور نخواهد رسید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...