رفتن به مطلب

کمک در انتخاب مانیتور گیمینگ با بودجه 4 میلیون.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

پیشاپیش از دوستانی که منو تو انتخابم کمک میکنن تشکر میکنم.

خوب همونطور که از عنوان موضوع مشخصه 4 میلیون بودجه جهت خرید مانیتور کنار گذاشتم.

گرافیک 980ti هست.

نیاز هایی که میخوام مانیتور برطرف کنه:

1- اولین و مهم ترینش بازی هست.

2- فیلم دیدن

3- کارهای گرافیکی.

مانیتورهایی که خودم انتخاب کردم :

ASUS ROG SWIFT PG278Q 1ms 144Hz WQHD G-Sync 3D Gaming Monitor

BenQ XR3501 35inch Curved Gaming Monitor

یا صبر کنم تا :

ASUS ROG SWIFT PG27AQ 4K UHD G-Sync IPS Gamaing Monitor

موجود بشه؟

مانیتور های دیگه هر کدوم به نوعی کامل نبودن.

چون میخوام زیاد هزینه کنم یکم زیادی حساسم روش. واسه همین میخوام

رزولیشن 4k باشه.

بروزراسنی 144hz باشه.

سایز هم کمتر از 27 نباشه.

g-sync هم داشته باشه که عالیه.

ممنون میشم اگر پیشنهاد دیگه ای دارید مطرح کنید. ( واقعا کمک میکنه )

ویرایش شده توسط Nezami
لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

جای فکر نداره دوست گرامی!!!!

ASUS ROG SWIFT PG27AQ انتخاب بسیار حرفه ای هست!!!

شما تو عنوان تاپیک گفتین 4 تومن و تو پستتون گفتین 3 تومن ...این مانیتور فکر میکنم 3.5 باشه ... یه فروشگاه اینترنتی دیگه دیدم موجود دارن ولی میتونین با مسئولان لیون صحبت کنین با قیمت بهتر موجود کنند .....

بسیار عالی سیستم شما بسیار عالی ، این مانیتور هم بگیرین به گزینه ی دیگه ای فکر نکنین و فقط لذت ببرین!!!

البته برای 4k 60fps هم 980 TI کفایت نمیکنه ، ولی با DX12 باید بتونین به این هدف برسین و نهایتا باید در اینده SLI کنین یا با رده بالاهای پاسکال تعویض کنین!

لینک به دیدگاه

Acer XB281HKبا بودجه ی 4 تومن میشه خرید که بسیار مانیتور خوبی هست 28 اینچ 4k ultra HD 1ms اینجا نداره ولی سایت آقای عاشوری pcmaxhw.com یک دونه موجود داره فکر کنم

لینک به دیدگاه

سلام 

این مانیتورهایی که خودت انتخاب کردی همشون جزء بهترین ها هستند مخصوصا PG278Q . اگه بودجت اجازه میده http://pcmaxhw.com/?product=acer-xb281hk-28-1ms-4k-ultra-hd-g-sync-gaming-monitor به نظر من بهترین انتخاب در حال حاضره .

لینک به دیدگاه

سلام 

این مانیتورهایی که خودت انتخاب کردی همشون جزء بهترین ها هستند مخصوصا PG278Q . اگه بودجت اجازه میده http://pcmaxhw.com/?product=acer-xb281hk-28-1ms-4k-ultra-hd-g-sync-gaming-monitor به نظر من بهترین انتخاب در حال حاضره .

دقیقا همون هست که منم گفتم خیلی تعریفش رو شنیدم
لینک به دیدگاه

به نظر من کلمه ROG SWIFT خودش مهر تایید بر بهترین انتخاب موجود هست!

ایسر 28 اینچی TN هست

PG27AQ پنل IPS 10-BIT داره!! :)

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

جای فکر نداره دوست گرامی!!!!

ASUS ROG SWIFT PG27AQ انتخاب بسیار حرفه ای هست!!!

شما تو عنوان تاپیک گفتین 4 تومن و تو پستتون گفتین 3 تومن ...این مانیتور فکر میکنم 3.5 باشه ... یه فروشگاه اینترنتی دیگه دیدم موجود دارن ولی میتونین با مسئولان لیون صحبت کنین با قیمت بهتر موجود کنند .....

بسیار عالی سیستم شما بسیار عالی ، این مانیتور هم بگیرین به گزینه ی دیگه ای فکر نکنین و فقط لذت ببرین!!!

البته برای 4k 60fps هم 980 TI کفایت نمیکنه ، ولی با DX12 باید بتونین به این هدف برسین و نهایتا باید در اینده SLI کنین یا با رده بالاهای پاسکال تعویض کنین!

سلام.

عذر خواهی میکنم اشتباه تایپی بود تصحیح شد.. 4 تومن هست

من خیلی دنبال ASUS ROG SWIFT PG27AQ گشتم ولی اصلا پیدا نکردم. حتما با لیون تماس میگیرم.

Acer XB281HKبا بودجه ی 4 تومن میشه خرید که بسیار مانیتور خوبی هست 28 اینچ 4k ultra HD 1ms اینجا نداره ولی سایت آقای عاشوری pcmaxhw.com یک دونه موجود داره فکر کنم

سلام 

ممنون.
اینو الان دیدم.
همین الان که یه تحقیق کوچیک کردم نرخ بروزرسانی 60 هرتز هست اگر اشتباه نکنم. اگر غلطه ممنون میشم بگید.
لینک به دیدگاه

آقا اینو بگیر بهترین مانیتور دنیاست ، بقیه خرج اضافی اند  =))

http://img01.deviantart.net/40b8/i/2008/356/a/2/vt220_old_computer_monitor_by_jehanm.jpg

لینک به دیدگاه

هرچی گشتم  XB281HK  نرخ بروزرسانیش 60 هست. نمیدونم دارم اشتباه میکنم یا حقیقته.

چون 4 میلیون بخوام بدم به این ارزون تر از این قابلیت های بیشتری دارن.

لینک به دیدگاه

بله 60hz هست و زمان پاسخ دهی 1 میلی ثانیه gtg 

البته اگه من باشم غیر از asus چیزدیگه ای نمیگیرم فعلا pb278q دارم که شدیدا راضی هستم فقط زمان پاسخ دهیش یکم بالاس واسه گیم که قصد دارم با PG279Q تعویض کنم .

لینک به دیدگاه

هیچ کسجایی رو سراغ نداره از این مدل داشته باشه؟  PG27AQ 

لینک به دیدگاه

سلام

من پیشنهاد میکنم صبر کنید IPS بیاد

البته این رو هم در نظر داشته باشید که از امسال چندین شرکت میخوان VR بدن و قیمت ها هم انیجور که من دیدم نسبتا بالاست

خلاصه یه نیم نگاهی هم به اون داشته باشید

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان بابت راهنمایی.

یکم با معیار هام جهت انتخاب مانیتور ور رفتم و در نهایت BenQ XR3501 35inch Curved Gaming Monitor رو انتخاب کردم.

قراره فردا برسه انشالله. برسه ببینیم چی میشه.

ویرایش شده توسط Nezami
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...