رفتن به مطلب

شروع به کار پاسکال های رده بالای انویدیا از ماه آپریل

Trickster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

انویدیا پردازنده های گرافیکی رده بالا GP100 پاسکال را در ماه آپریل ارائه می کند.

عرضه گرافیک میان رده GTX 1080 در ماه ژوئن

به تازگی نقشه راه جدیدی در اینترنت نمایش داده شده است حاوی مطالب جالبی است. طبق این نقشه راه پردازنده های گرافیکی پاسکال انویدیا تا ماه آپریل به بازار می آیند که اولین آنها یک پردازنده گرافیکی تایتان بر پایه پاسکال است و مدل های میان رده نیز بعدا ارائه می گردند.

با علم به اینکه محصولات کلاس 14، 15 و 16 نانومتر در محدوده زمانی می تا ژوئن عرضه می شوند، تاریخ انتشار در ماه آپریل به نظر کمی دور از ذهن می رسد. صرف نظر از این موضوع، احتمالا محصولات رده بالا مبتنی بر پردازنده گرافیکی GP100 خواهند بود و بر پایه فرآیند 16 نانومتری ساخته خواهند شد که ما به آن پاسکال بزرگ با میلیاردها ترانزیستور (شایعه شده با 16 میلیارد) می گوییم.

دو حالت در اینجا می تواند رخ دهد: یا بر پایه HBM2 خواهد بود که اوضاع کمی پیچیده است یا بر پایه GDDR5X خواهد بود. شایع شده که انویدیا در محدوده زمانی ژوئن اولین مدل های پردازنده های گرافیکی رده بالای خود را مبتنی بر GP104 با نام های GTX 1080 و GTX 1070 (البته اگر انویدیا هنوز از همان روند نام گذاری گذشته استفاده کند.) عرضه می کند. این چیپ ها احتمالا در اندازه های 37.5x37.5 میلی متر خواهند بود و دارای 2152 پین هستند.

به طور قطع این نقشه راه از خود انویدیا نیست. این نقشه راه اولین بار در سایت Techfrag دیده شد، با این وجود ارزش بررسی را دارد. بر روی عکس زیر کلیک کنید تا از جزئیات آن آگاه شوید:

ez57_11.jpg

Source: Guru3D

TRICKSTER.png

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بر تریخ استر عزیز :D

شما ترجمت خوفه این لینک رو هم بی زحمت ترجمه نما و بزار

http://wccftech.com/amd-launches-gpu-open-cgi-gaming-professional-compute/

لینک به دیدگاه

درود بر تریخ استر عزیز :D

شما ترجمت خوفه این لینک رو هم بی زحمت ترجمه نما و بزار

http://wccftech.com/amd-launches-gpu-open-cgi-gaming-professional-compute/

درود بر استاد گرامی  :laughing:

اون لینک هم با زحمت ترجمه نموییده شده و بزارده شده حاجی. اینجا رو بخون

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

سلام مجید جان.

من شک دارم نام گذاری کارتاش اینجوری باشه!

انویدیا احتمالا" از اصل قافل گیری استفاده میکنه و تا لحظه انتشار یا نزدیکاش چیزی رو لو نمیده! ( بر خلاف AMD‏ )

یا حق

لینک به دیدگاه

سلام مجید جان.

من شک دارم نام گذاری کارتاش اینجوری باشه!

انویدیا احتمالا" از اصل قافل گیری استفاده میکنه و تا لحظه انتشار یا نزدیکاش چیزی رو لو نمیده! ( بر خلاف AMD‏ )

یا حق

درود برادر @};-

فکر کنم این نام گذاری ها بیشتر جهت معرفی و نشانگر معادل نسل قبل کارت جدید هست و احتمالا نام گذاری به این شکل نباشه اما حقیقتش این کم اهمیت ترین مشکل این نقشه راه شایع شده هست چون نه نوع معماری قابل اتکایی و نه تاریخ عرضه درست درمونی براش در نظر گرفته شده. حتی بعید می دونم کسی که این شایعه رو پخش کرده قبلا سری به وب زده باشه! تاپیک بیشتر جهت بحث و گفتگو در مورد این مورد و اطلاعات قابل اتکا آتی زده شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...