رفتن به مطلب

گارانتی الماس؟

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

وضعیت این گارانتی چطوره؟ اگه تجربه ای داشتین ممنون میشم

آپدیت:

باید بگم از گارانتی های اصلی بهتر بود!

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

سلام خدمت آقای کریمی عزیز .

بنده گرافیکم رو بردم همین شرکت بسیار عالی بود یک هفته هم مهلت تست بدون قید و شرط بهم داد .

در کل بنده خودم خیلی راضی هستم  :)  :)  :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

کدوم الماس؟

الماس خاومیانه(ویستا) یا الماس ایران ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

کدوم الماس؟

الماس خاومیانه(ویستا) یا الماس ایران ؟

سلام

ایران

سلام خدمت آقای کریمی عزیز .

بنده گرافیکم رو بردم همین شرکت بسیار عالی بود یک هفته هم مهلت تست بدون قید و شرط بهم داد .

در کل بنده خودم خیلی راضی هستم  :)  :)  :)

سلام عزیز

تعمیر کردن؟

لینک به دیدگاه

بله هم سریع و هم خیلی عالی چندتا مهندس خبره هم بودن که رسیدگی سریع میکردن به مشکلات قطعه و پشتیبانی کامل رو قبول کردن با اینکه از گارانتی گرافیک بنده گذشته بود ولی با هزینه کم سریع درستش کردن برام . :)  :)  :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله هم سریع و هم خیلی عالی چندتا مهندس خبره هم بودن که رسیدگی سریع میکردن به مشکلات قطعه و پشتیبانی کامل رو قبول کردن با اینکه از گارانتی گرافیک بنده گذشته بود ولی با هزینه کم سریع درستش کردن برام . :)  :)  :)

ممنون عزیز

لینک به دیدگاه

سایت معتبر سخت افزار که لگو این گارانتیو رو صفحه اصلیش گذاشته بدجور مانور میده روش :laughing: بقیشو خدا میدونه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

طبیعیه منم دارم.

اشکال رو جنس خودت و مردم نذار

;)

:-? بله احتمال گیر دادن الکی و حساسیت بیش از حد هم مطرحه ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

جناب کریمی این تاپیک بخاطر همون 960 هست که صدا میده؟

اگه آره

والا منم این مورد رو یکدفعه با 780 MSIداشتم خیلی رو مخه ،  یجورایی هست این موضوع که  انگار آخر عمر کارت گرافیکه :D :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

جناب کریمی این تاپیک بخاطر همون 960 هست که صدا میده؟

اگه آره

والا منم این مورد رو یکدفعه با 780 MSIداشتم خیلی رو مخه ،  یجورایی هست این موضوع که  انگار آخر عمر کارت گرافیکه :D :D

سلام عزیز

البته هنوز مطمئن نیستم این مشکل رو داشته باشه و ممکنه خریدار حساس باشه، با این حال بله خواستم ببینم چطور گارانتی هست.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

سلام عزیز

البته هنوز مطمئن نیستم این مشکل رو داشته باشه و ممکنه خریدار حساس باشه، با این حال بله خواستم ببینم چطور گارانتی هست.

درصورت نیاز بنده میتونم صدای کارت رو قرار بدم

و معلوم میشه که از حساسیت بنده نیست

مشکل کویل واین هست دوستان

سرچ کنید و کلیپ هاش رو ببینید

متوجه میشید

لینک به دیدگاه

سلام

این شرکت بدترین گارانتی رو که تا به حال دیدم داشته

یدونه کارت r9 270x vapor-x سال پیش فرستادم گارانتی چون مشکل فریز داشت، بعداز 2 هفته گفتن کارت درست شده، فرستادن منزل، زدم به مین دیگه اصلا تصویر نمیداد

ز زدم بشون گفتم این چرا اینجوریه؟ شما که گفتین ما تیم تست و مشکل یابیمون 3 روز گذاشته بودنش روشن و این حرفا!!!!!

عاقا کارت رو بازم مرجوع کردیم بعد از 5 6 روز گفتن کارتی رو که فرستادین باز شده :)

حالا یکی بیاد به اینا ثابت کنه من بازش نکردم و شما بازش کردین (درضمن کارت حدود 8 ماه دیگه هم گارانتی داشت پس لزومی نداشته که حتی من بخوام این زحمت به خودم بدم که کارت رو باز کنم ) حالا بماند که بعداز 2 3 ماه گفتن کارت درست نمیشه ولی بخاطر رفاه حال شما ما این کارت رو میفرستیم گارانتی دبی تا ببینیم چکار میتونن انجام بدن

بعداز گذشت 1 سال خورده ای هیچ خبری ازشون نشد

اتفاقا تو ذهنم بود یه تایپک بزنم کامل تر که ابرو حیصیت این شرکت مزخرف رو ببرم :)

در مورد اون تعمیر گراف از جناب همتی مشکل کارتش این بوده که فقط یدونه فن براش عوض کردن

نه چیز دیگه ای

ویرایش شده توسط rasa.d
لینک به دیدگاه

درود

الماس ایران گارانتی و خدمات خوبی داره، دست کم برای من اینطور بوده. چند بار کارت سافایر که گارانتی خودشون نبوده رو فرستاده ام با هزینه ی ناچیز تعمیر کرده اند. در کل مواردی که باهاشون سروکار داشتم برخورد شایسته ای داشتند.

نمی دونم کویل واین مشمول گارانتی می شه یا نه. توی موردهایی که برخورد داشته ام مثل پاور انرماکس یا گرین و کارتهای گرافیک از برندهای مختلف برخی وقتها پذیرفته اند و تعمیر یا تعویض کرده اند و برخی وقتها هم ایراد به حساب نیاورده اند. یادم هست سالها پیش که بی تجربه بودم و این پدیده رو نمی شناختم یک پاور گرین که همین مشکل رو داشت فرستادم برای گارانتی، بهم تلفن کردند و گفتند پاور سالم ه، چنان برآشفتم و داد و فریاد کردم که الان هم از خودم شرم می کنم. پاور رو نهایتا برام عوض کردند، منتها چون انسان بسیار فرزانه ای هستم برام بدآموزی نشد و چنین رفتاری رو کمتر در پیش گرفتم. (-:

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

همین دیروز زنگ زدم (شمام میتونید زنگ بزنید بپرسید) میگم یه مادربرد فلان ایسوس دارم برچسب شما پشتش خورده چجوری میتونم بفهمم گارانتی داره یا نه

گفت کارتشو نداری

گفتم نه

گفت  شامل گارانتی نمیشه

گفتم چرا . مگه سریال نامبرو تو دیتابیس ثبت نمیکنید

گفتش به ما گفتن بدون کارت قبول نکنید

گفتم خب من کارت شمارو جعل کنم چجوری میخواهید تشخیص بدین یه مینبرد برای شما هست یا نه

گفت چجوری میخواهید هولوگرام مارو جعل کنید

گفتم من مادربرد برای سازگارو اواژنگ بردم برگش همراهش نبوده قبول کردن

گفتش سیاستی که گارانتی الماس ایران پیش گرفته اینجوریه

گفتم احیانا به افراد دیگه ای هم توی کشور مشاوره سیاسی میدین ؟

گفتش دقیقا منظورتون چه افرادیه

گفتم هیچی همینجوری گفتم

دیگه اخر از در دوستی  وارد شدم که من همیشه گارانتی شمارو میخرم

با من خوب برخورد کنید که اگه یکی دیگه خواست بخره بهش بگم ایران بخره و بیخودی پول سازگارو اواژنگ نده

اخرش گفت باید بری پیش مدیر عامل اون نامه بزنه بخش زیرحسابی تا اونا نامه نگاری کنن با بانکیمون که اونم کوفی انان رو واسطه کنه تا بتونیم مخالفین رو پای میز مذاکره ژنو بیاریم

گفتم بسه بسه گوشیو قطع کردم چهارتام بدو بیراه بهشون گفتم تو دلم

من مادربرد برای  اواژنگو سازگار بردم خارج از زمان گارانتی پینای سی پی یوش کج شده بوده درست کردن برام اونم رایگان بدون گرفتن یک قرون درحالی که کج شدن پینهای سوکت سی پی یو شامل گارانتی نمیشه . تعداد پیشناش خیلی کمم نبود و چنتاشم کنده شده بود اصلا

بعد به این میگم برگه گارانتیشو گم کردم اینجوری جوابمو میده . یعنی دنبال یه بهانست بهت گیر بده . چرا  موهات بلنده . چرا تنبونت گل گلیه . چرا دستت درازه . چرا در گنجه بازه . کو تخم مرغ تازه

یا جنس بدون گارانتی بخرید یا گارانتی اصلی

گارانتی شرکتی (هرچیزی بجز اواژنگ سازگار ویستا ماتریکس) بگیر نگیر داره . یه روز یارو از دنده چپ بلند شده قبول نمیکنه یه روز راست بلند میشه قبول میکنه

البته الان یه سری گارانتی های دیگم اومده که لیون تو دسته گارانتی اصلی قرارشون داده مثل لایف برد و تابا که تا حالا ملاقات نداشتم باهاشون

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

با این گارانتی دو تا مشکل داشتم بدون اتلاف وقت برام تعویض کردن بدون کوچکترین هزینه
یکی هارد و دیگری رایتر

Sent from my D826 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

من تازگی دو بار دیگه گذرم ، در واقع قطعه هام،بهالماس ایران افتاد و در نهایت احترام و حرفه ای گری کارم رو راه انداختند. توی مجموعه شون  پسرخاله دخترعمو نداشتم. چیزی که به چشمم آمد این بود که جز یک بار باهاشون تماس نگرفتم، در حالی که برای خیلی از گارانتیهای قدیمی، بارها باید بزنگم، یک بار قیف نیست، یک بار قیر نیست، یک بار قیربان رفته ماه عسل و ....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

کلا گارانتی الماس ایران نسبت به 2 سال پیش دگرگرون شده .

من هم یه ماه پیش یه بار برای مادربرد رفتم پیششون و ظرف 48 ساعت مادربرد را عوض کردند و خیلی هم خوش برخورد ( کاری که ویستا و سازگار بعد از 20-25 روز با کلی فشار و زورگوئی انجام میدن )

مدت گارانیتشون هم زیادتر شده و الان مادربرد را 3 سال و 2 ماه هم با ثبت نام در سایت در نظر گرفتند .

سایتشون هم روبراه شده و در کل و از نظر من الان میشه رو گارانتیشون بیشتر از بقیه حساب کرد و امیدوارم گذر زمان خراب نکنه نوع سرویس دهیشون را 9_9

http://almasiran.ir/

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...