رفتن به مطلب

بررسی کارایی بازی Rise Of The Tomb Raider در PC

StarCraft
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

تصاویری از بازی (سوئیت اف.ایکس نصب شده و توسط خودم تنظیم شده):

4vpi_rottr_2016-02-05_00-15-40.pnggbf8_rottr_2016-02-05_00-44-42.png1qmx_rottr_2016-02-05_00-47-02.png1v1_rottr_2016-02-05_00-48-46.png

لینک به دیدگاه

مرسی بابت عکس ها بسیار زیبا و فوق العاده هستش اگه امکان داره فایل و راهنمای نصبش قرار بدی با سپاس @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

جهت نصب مد گرافیکی Sweet FX فایل زیر را دانلود نموده و در مسیر اصلی بازی استخراج نمایید. برای فعال سازی افکت‌ها از کلید Scroll Lock و برای خروجی (عکس) گرفتن از بازی کلید Print SCR استفاده نمایید (مسیر تصاویر شاخه اصلی بازی) .

http://www.mediafire.com/download/tf7fccd129p9cv7/Rise_of_the_Tomb_Raider_Sweet_FX_-_EDK.rar

لینک به دیدگاه

سلام لطفا راهنماييم کنید.

من توان دانلود بازیو ندارم. از جایی ميتونم تهیش کنم؟ بعد سی دی کی از کجا ميدونم براش بخرم. بد جور تو کف بازی موندم ولی دستم ازش کوتاهی خخخخخخ

ویرایش شده توسط nas
لینک به دیدگاه

سلام لطفا راهنماييم کنید.

من توان دانلود بازیو ندارم. از جایی ميتونم تهیش کنم؟ بعد سی دی کی از کجا ميدونم براش بخرم. بد جور تو کف بازی موندم ولی دستم ازش کوتاهی خخخخخخ

لینک‌های دانلود:

خرید سی دی کی: persiankey  و key98
لینک به دیدگاه

جهت نصب مد گرافیکی Sweet FX فایل زیر را دانلود نموده و در مسیر اصلی بازی استخراج نمایید. برای فعال سازی افکت‌ها از کلید Scroll Lock و برای خروجی (عکس) گرفتن از بازی کلید Print SCR استفاده نمایید (مسیر تصاویر شاخه اصلی بازی) .

http://www.mediafire.com/download/tf7fccd129p9cv7/Rise_of_the_Tomb_Raider_Sweet_FX_-_EDK.rar

دروددوست عزیز

بنده هم از Sweet FX‏ استفاده کردم ولی برای من لازم نبود برای فعال سازی افکت ها کلیدی رو بزنم ولی واسه شما چرا اینطور هست؟!

آیا مربوط به ورژنش هست یا تنظیمات؟

ورژن نسخه من v ‎1.3.3 هست.

لینک به دیدگاه

دروددوست عزیز

بنده هم از Sweet FX‏ استفاده کردم ولی برای من لازم نبود برای فعال سازی افکت ها کلیدی رو بزنم ولی واسه شما چرا اینطور هست؟!

آیا مربوط به ورژنش هست یا تنظیمات؟

ورژن نسخه من v ‎1.3.3 هست.

موقع اجرا بطور خودکار افکت‌ها اعمال میشود ولی اگر بخواهید غیر فعال کنید کلید اسکرول لاک رو باید بزنید. همچنین اگر بخواهید تغییراتی در فایل تنظیمات انجام دهید و بدون بستن بازی خروجی رو ببنید با همین کلید می‌توان انجام داد.

مربوط به تنظیماته

این نسخه 2ـه

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

bdbd_rise_of_the_tomb_raider_v1.0_build_

245_rise_of_the_tomb_raider_v1.0_build_6

عکش اول هومنطور که میبینید بالای 90 درصد کارت استفاده میشه و فریم خوبی هم میده.ولی دوباره تو عکس پایین فقط 57درصد(!!) از کارت استفاده میشه و متاسفانه فقط 40 فریم میده:(

تازه من با رزولوشین 1600*900 بازی میکنم...تکسچر رو هم گذاشتم رو High...انتی الیازینگ هم FXAA...و فیلتر هم 4X...و Purehair فقط on هستش.

لینک به دیدگاه

عکش اول هومنطور که میبینید بالای 90 درصد کارت استفاده میشه و فریم خوبی هم میده.ولی دوباره تو عکس پایین فقط 57درصد(!!) از کارت استفاده میشه و متاسفانه فقط 40 فریم میده :(

تازه من با رزولوشین 1600*900 بازی میکنم...تکسچر رو هم گذاشتم رو High...انتی الیازینگ هم FXAA...و فیلتر هم 4X...و Purehair فقط on هستش.

HBAO+ رو خاموش کنید، دوباره تست بگیرید.

بازی مشکل داره باید آپدیت بیاد.

پ.ن: استیم آپدیت جدید رو برای دانلود قرار داده!

@};-

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

طبق امار steamspy بازی در این حدود یک هفته ایی که برای pc عرضه شده حدود 323هزار نسخه در استیم فروخته

در بازه زمانی مشابه ،بازی هنگام عرضه رو کنسول xbox one و xbox 360 روی هم فقط 301 هزار نسخه فروخت.230هزار نسخه رویxbox one و 71 هزار نسخه روی x360

پس فروش نسخه PC آنهم فقط در استیم از مجموع فروش بازی روی هر دو کنسول xbox با اون همه تبلیغات سنگینی که براش شد ،تو بازه زمانی تقریبا مشابه بیشتر بوده

نکته بعدی اینکه اپدیت جدیدی برای بازی عرضه شده که مهمترین تغییراتش بهبود کارایی HBAO+ وSLI هست

Crystal Dynamics و  Nixxes یک پچ جدید رو برای بازی RISE OF TOMB RAIDER عرضه کردند طبق فایل تغییرات این پچ اضافه شدن یک گزینه گرافیکی جدید Specular Reflection Quality ،همچنین بهبود کارایی SLIو HBAO+ به علاوه رفع اشکالات کوچک SLI در هنگام افکتهای اب و برف از مهمترین تغییرات این اپدیت هستند.

تمام تغییرات اعمال شده رو در زیر میتونید ببینید

Startup issues Steam Only

Fixed C++ runtime error showing up on startup preventing some users from running the game

Provided work-around for issue where the VC++ redist would not properly get installed, stopping the game from starting at all

Solved problem where the game would crash on startup when tools like Bins Taskbar organizer or Spacedesk are installed

Updated options screen with among other things

Independent mouse sensitivity control for aim and regular navigation

Mouse and Gamepad X axis inversion

Option to disable keyboard button prompt

Option to disable mouse smoothing (very light mouse smoothing is present otherwise

Other fixes included in this patch

A variety of fixes and improvements to UI including map, basecamps, and Remnant Resistance mode

New graphics option ‘Specular Reflection Quality’ to enhance resolution and reduce aliasing of specular reflections, at some performance cost

New graphics option to disable film-grain independently from ‘Screen Effect

Improved HBAO+ quality, including better occlusion for distant object

Improved NVIDIA SLI performance. (Steam only

Fixed SLI glitches during water/snow effects. (Steam only

Resolution Modifier option that allows you to use a lower rendering resolution independent from window size when running in windowed mode

Performance optimization for situations where Razer Chroma features are enabled. (Steam Only

Improvements to Razer Chroma effects. (Steam Only

Fixed an issue that could rarely lead to an error on machines with 16 hardware threads or more

Fixed mouse cursor not always being hidden when using gamepad

Fixed major stuttering in Endurance mod

Fixes for Endurance leaderboards

Fixed Remnant Resistance missions occasionally not starting

Fixed rendering glitches on some objects on NVIDIA 6×0 and 7×0 hardware. Some issue do still happen and we are working with NVIDIA to resolve those in future patches or drivers

Warning messages for users turning textures to Very High or enabling SSAA to indicate high-end hardware is required

ویرایش شده توسط StarCraft
لینک به دیدگاه

HBAO+ رو خاموش کنید، دوباره تست بگیرید.

بازی مشکل داره باید آپدیت بیاد.

پ.ن: استیم آپدیت جدید رو برای دانلود قرار داده!

@};-

HBAO+ رو غیر فعال کردم فقط 1 فریم تغییر کرد.

متاسفانه تا دوشنبه نمینونم اپدیت رو نصب کنم.

دوستانی که اپدیت ریختن لطفا بگن بازی فرق کرده یا نه؟

---------------------------------------------

الان اینجا از 100درصد گرافیک استفاده میکنه و 78 درصد cpu. فریم هم 34 هستش :|

این طبیعییه؟

kkgp_rise_of_the_tomb_raider_v1.0_build_

ویرایش شده توسط akbar74
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بالا ذکر کرده بودم.

corei5 3570

R9 290

8gb

main p75 giga

درود

دوست عزیز شما به احتمال زیاد داخل درایور گرافیکتون منظور درایور کریمسون در قسمت گیمینگ رویه پروفایل بازی کلیک کردید وبازی رو add کردید و در قسمت frame rate target control اون رو بر رویه 55 گذاشتید اینطوری درایور به خاطر اینکه مصرف و حرارت کارت پایین بیاد هسته گرافیک رو بر رویه فول لود نمیبره و 50 یا 60 درصد از هسته رو درگیر میکنه اون عدد 55 رو ببرید بر رویه 100 یا بالاتر بگذارید gpu میره رویه 100 درصد فول لود

ویرایش شده توسط HD5870
لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز شما به احتمال زیاد داخل درایور گرافیکتون منظور درایور کریمسون در قسمت گیمینگ رویه پروفایل بازی کلیک کردید وبازی رو add کردید و در قسمت frame rate target control اون رو بر رویه 55 گذاشتید اینطوری درایور به خاطر اینکه مصرف و حرارت کارت پایین بیاد هسته گرافیک رو بر رویه فول لود نمیبره و 50 یا 60 درصد از هسته رو درگیر میکنه اون عدد 55 رو ببرید بر رویه 100 یا بالاتر بگذارید gpu میره رویه 100 درصد فول لود

نه قفل نکردم...فریم بازی هم در بعضی از صحنه ها میره رویه 60.

لینک به دیدگاه

اینم راهنمای کامل مراحل بازی: :)

http://guides.gamepressure.com/riseofthetombraider/

لینک به دیدگاه

bdbd_rise_of_the_tomb_raider_v1.0_build_

245_rise_of_the_tomb_raider_v1.0_build_6

عکش اول هومنطور که میبینید بالای 90 درصد کارت استفاده میشه و فریم خوبی هم میده.ولی دوباره تو عکس پایین فقط 57درصد(!!) از کارت استفاده میشه و متاسفانه فقط 40 فریم میده:(

راستی فریمتون سکته میزنه و بر میگرده یا ثابت میمونه؟

نظر من شاید حتمی نباشه اما با توجه به عکسهای شما

تنها فرقی که تو عکس های شما هست محیط شلوغ و محیط بسته است که میبینید تو محیط شلوغ بار پردازشی بالاست برا سی پی یو فریم و پردازش gpu کم شده و در محیط بسته پردازش cpu پایینه و gpu کامل پس نتیجه میشه که یا cpu شما ضعیفه و یا بازی خوب بهینه نشده ... پیشنهاد میکنم تنظیمات پردازش cpu رو کم کنید مثلا سایه و... و نتیجه رو ببینید اگه جواب نداد رزولیشن رو ۱۰۸۰ کنید ...

using tapatalk

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

cmnv_rottr_2016_02_05_21_56_55_838.jpg

mb12_rise_of_the_tomb_raider_display_gra

wphb_rise_of_the_tomb_raider_graphics_op

Reshade SweetFX OFF

pie_rottr_3_reshade_off.jpg

kl7o_rottr_4_reshade_off.jpg

2qaz_rottr_1_reshade_off_thumb.jpg

r0hz_rottr_2_reshade_off_thumb.jpg

Reshade SweetFX ON (قربانی کردن تقریبا 10 فریم)

0q69_rottr_3_reshade_on.jpg

ql30_rottr_4_reshade_on.jpg

qnh2_rottr_1_reshade_on_thumb.jpg

svx0_rottr_2_reshade_on_thumb.jpg

آخرین آپدیتی که برای عنوان مورد نظر منتشر شد، عملکرد کلی بازی رو خیلی بهتر کرده، میزان مصرف عجیب حافظه اصلی (RAM) که قبل از آپدیت مرز 7 گیگ را نیز پشت سر گذاشته بود به نصف کاهش پیدا کرده است(خبری بسیار خوب برای سیستم هایی که 8 گیگ رم بیشتر ندارند!)، علاوه بر این موارد آپشن جدیدی تحت عنوان Specular Reflection Quality به تنظیمات گرافیکی بازی اضافه شده که رفلکس و انعکاس نور روی بدن کاراکتر اصلی و به خصوص محیط بسیار زیباتر شده، همچنین مشکل عدم اجرای بازی در حالت Exclusive Full Screen که برای تعدادی از کاربران ایجاد شده بود نیز مرتفع شده است و مورد آخر نیز عملکرد روی GTX 970 با آخرین تنظیمات موجود + ماد گرافیکی کاملا سالید و کوچکترین افت فریم (میانگین 50 الی 60) مشاهده نشد، (مصرف GPU نیز روی 99% قفل شده) همه این موارد در آپدیتی تنها با حجم 150 مگابایت! (قابل توجه کمپانی باگیسافت با آپدیت های چند صد گیگی که کاری جزء بدتر کردن مشکلات ندارند!)
@};-
ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر کنم بازی رو حذف کردن :-? :-? :-?

https://www.skidrowreloaded.com/rise-of-the-tomb-raider-full-unlocked/

لینک به دیدگاه

فکر کنم بازی رو حذف کردن :-? :-? :-?

https://www.skidrowreloaded.com/rise-of-the-tomb-raider-full-unlocked/

این بازی در سایت www.skidrowcrack.com

موجوده .

در ضمن همین سایت کرک های اولیه و آزمایشی همین بازی و بازی های fifa 16 و just cause 3 را قرار داده است ، دوستانی که این بازی ها را دارند کرک را دانلود و تست کنند ببینید کار میکنه یا خیر .

پ.ن : دوستانی که این بازی را نصب کردید ، از سی دی کی اشتراکی استفاده می کنید یا نسخه کامل را خریداری کردید ؟

ماشاالله همه اینجا مایه دارن !! خدا برکت بده ![emoji6]

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

راستی فریمتون سکته میزنه و بر میگرده یا ثابت میمونه؟

نظر من شاید حتمی نباشه اما با توجه به عکسهای شما

تنها فرقی که تو عکس های شما هست محیط شلوغ و محیط بسته است که میبینید تو محیط شلوغ بار پردازشی بالاست برا سی پی یو فریم و پردازش gpu کم شده و در محیط بسته پردازش cpu پایینه و gpu کامل پس نتیجه میشه که یا cpu شما ضعیفه و یا بازی خوب بهینه نشده ... پیشنهاد میکنم تنظیمات پردازش cpu رو کم کنید مثلا سایه و... و نتیجه رو ببینید اگه جواب نداد رزولیشن رو ۱۰۸۰ کنید ...

using tapatalk

اخه تو cpu هم از صد درصدش استفاده نمیشه.تنظیمات سایه رو تغییر دادم ولی فقط 2تا3 فریم تغییر میکرد.

شاید با این اپدیت جدید مشکل حل شد.

لینک به دیدگاه

اینم راهنمای کامل مراحل بازی: :)

http://guides.gamepressure.com/riseofthetombraider/

برای راهنمای ویدویی هم می تونید به سایت زیر سر بزنید

http://magame.ir/post/1407

http://magame.ir/post/1408

لینک به دیدگاه

اقا من این ایپدیت بازیو دانلود کردم . بدتر شد  :I Do not Know: فریم بهتر شنده که هیچ دو سه تا هم اومد پایین. کاش نمی زدم !

لینک به دیدگاه

اخه تو cpu هم از صد درصدش استفاده نمیشه.تنظیمات سایه رو تغییر دادم ولی فقط 2تا3 فریم تغییر میکرد.

شاید با این اپدیت جدید مشکل حل شد.

تفاوت کارت های GeForce و Radeon اینجا مشخص میشه، اسکرین های قبلی که گذاشتم اگر دقت کنی مصرف پردازنده به 13% هم نرسیده اما کارت گرافیک روی لود 99% قفل شده! به دلیل وابستگی زیاد کارت های Radeon به پردازنده برای عملکرد مناسب و درایور های ضعیف نتایج این چنینی دور از ذهن نیستند، رابط DirectX 12 برای پوشش همین ضعف ساختاری محصولات Radeon هست تا وابستگی تراشه گرافیکی به پردازنده کاهش پیدا کنه. تراشه های AMD با وجود داشتن قدرت موتور زیاد به دلیل عدم توانایی درست هدایت این توان به چرخ ها ناکارآمد هستند!

@};-

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تفاوت کارت های GeForce و Radeon اینجا مشخص میشه، اسکرین های قبلی که گذاشتم اگر دقت کنی مصرف پردازنده به 13% هم نرسیده اما کارت گرافیک روی لود 99% قفل شده! به دلیل وابستگی زیاد کارت های Radeon به پردازنده برای عملکرد مناسب و درایور های ضعیف نتایج این چنینی دور از ذهن نیستند، رابط DirectX 12 برای پوشش همین ضعف ساختاری محصولات Radeon هست تا وابستگی تراشه گرافیکی به پردازنده کاهش پیدا کنه. تراشه های AMD با وجود داشتن قدرت موتور زیاد به دلیل عدم توانایی درست هدایت این توان به چرخ ها ناکارآمد هستند!

@};-

درود

عجب پس بنا به این حرف شما( رابط DirectX 12 برای پوشش همین ضعف ساختاری محصولات Radeon هست )  مایکروسافت هدفش از ارائه dx 12 فقط پوشش ضعفهای کارتهای amd radeon هست دیگه کلا هدف دیگه ای هم نداشته

ضعف ساختاری میشه در این رابطه توضیحاتتون رو کامل کنید

amd معماری رو توسعه داده که از دوره سری 7000 نیاز به تغییر بنیادی نداشته و از همون زمان ساختش dx 12 رو هدف قرار داده تا به الان اونوقت شما با یک نظر شخصی اون رو بردید زیر سوال !!!

یک سوال شما که طرف دار برند جیفورس هستید چطوری تشخیص دادید که درایورهای amd ضعف داره حتما از رویه نظریه دیگران به همچین نتیجه ای رسیدی درسته ؟؟

بنده خودم از سری 4000 دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی با درایورهای ati یا amd نداشتم و ندارم حتی با نسخه های بتا

به این میگن ضعف ساختاری محصولات

محصولی فقط تبلیغاتش متمرکز dx 12 باشه ولی در عمل چیز دیگه ای نشون بده افت کارایی با dx 12

zapxdvwvrxw7oepqyyl8.jpg

1dnjbbkqmplnvha5qtmy.jpg

qm6uyklgx7idov6w17r0.jpg

حداقلش اینه amd با dx 12 افزایش کارایی نشون میده از خودش نه مثل کارتهای جیفورس کاهش کارایی داشته باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...