رفتن به مطلب

ایا digibane قابل اعتماد هست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان باتوجه به قیمت های فوق العاده ی این سایت و ضمانت نامه های شرکتی اون درمورد صحت گفته ها و تجربیات دوستان لیونی در باره این سایت و این که تقریبا همه یک بار به فکر این افتادن که ازین سایت خرید کنن اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشیم که برای ما به اشتراک بزاره

لینک به دیدگاه

شما میتونید پست اکسپرس سفارش بدین میارن دم خونه براتون تست میکنن تحویل میدن بعد پولشو ازتون میگیرن.

لینک به دیدگاه

چیزی که راجع به این سایت digibaneh.com هست اینه که وقتی روی لوگو نماد اعتماد الکترونیکی در بایین صفحه کلیک میکنین هیچ اتفاقی نمیفته در صورتی که باید به سایت مرجع وصل بشه و این سایت رو تایید کنه و وقتی نماد رو در صفحه ی دیگه ای باز میکنیم فقط عکسش هست نه لایسنس معتبر ! 

یعنی این لینک : http://trustseal.enamad.ir/logo.aspx?id=10579&p=lznbgthvfujypeukzpfv 

ولی وقتی روی نماد ساماندهی کلیک میکنیم این عکس رو میاره که ظاهرا باید معتبر باشه : 

http://logo.samandehi.ir/Verify.aspx?id=18058&p=rfthmcsiobpddshwmcsi 

به هر حال امیدوارم که من اشتباه کرده باشم ‍! 

لینک به دیدگاه

سلام داداش دقیقا کدوم جنسش ارزون تر هست ؟  :-?

باتشکر

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

من خودم سقز هستم یعنی نیم ساعت تا بانه راهه.این فروشگاهها وجود خارجی ندارن و به هیچ وجه قابل اعتماد نیستن.من رو یکی از این ها تا خود بانه رفتم و آدرسش رو طبق خود سایت رفتم نگاه کردم یه اتاق خالی بود با در پلمپ شده.از همسایه هاشون پرسیدم گفتند اینجا اصلا دو ساله که خالیه.اون سایت ها هم یه دو سه نفر دوستن خودشون میرن از مغازه ها خرید میکنن و یه چیزی میزارن روش و برا شما و ما میفرستن به همین سادگی

لینک به دیدگاه

برای اطمینان از نماد به لینک زیر برید:

http://reg.enamad.ir/ApprovedList.aspx

ادرس سایت رو جست و جو کنید.

به عنوان مثال : digibaneh.com

ردیف  نام کسب و کار  نام دامنه  استان  شهر  تاریخ صدور  تاریخ انقضا  تعداد ستاره 1 دیجی بانه digibaneh.com كردستان بانه 1393/05/01 1395/05/04

star.png

لینک به دیدگاه

من خودم سقز هستم یعنی نیم ساعت تا بانه راهه.این فروشگاهها وجود خارجی ندارن و به هیچ وجه قابل اعتماد نیستن.من رو یکی از این ها تا خود بانه رفتم و آدرسش رو طبق خود سایت رفتم نگاه کردم یه اتاق خالی بود با در پلمپ شده.از همسایه هاشون پرسیدم گفتند اینجا اصلا دو ساله که خالیه.اون سایت ها هم یه دو سه نفر دوستن خودشون میرن از مغازه ها خرید میکنن و یه چیزی میزارن روش و برا شما و ما میفرستن به همین سادگی

بَه کا شاهو

همشهری هستیم و نمیدونیستم :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بیشتر فروشگاه های اینترنتی کسب و کار خانگی هستند و ادرسی هم که برای نماد اعتماد یا .. استفاده میکنند معمولا یا ادرس خونه هست یا مغازه یا زمین که مربوط به کسب و کارشون هم نمیشه صرفا فقط برای دریافت نماد هست 

بیشتر هاستینگ ها یا همین فروشگاه های کالا یا اسباب بازی یا ...

چون بازاری ها انقدر سود دارن که تو فکر درامد از فروشگاه اینترنتی نیستند  :laughing:

لینک به دیدگاه

اینجور کالا هارو یا باید حضوری خرید یا به واسطه یه سایت معتبر که جوابشو به مشتریا پس داده مثل دیجیکالا...البته که گارانتی اصلی مهمه که دیجی بانه داره ببین یا نه  اگه گارانتیش شرکتیه اکیدن بی خیالش.   هیچ ارزونی بی دلیل نیست    این نماد الکترونیکی سایتش که فیک هرچی کلیک کردم کار نکرد.  بانه مانه دیگه از مد افتاده با این همه جنس تقلبی تو بازار از کشور دوست چ ی ن

لینک به دیدگاه

شما میتونید پست اکسپرس سفارش بدین میارن دم خونه براتون تست میکنن تحویل میدن بعد پولشو ازتون میگیرن.

درسته اینم راهیه

لینک به دیدگاه

درسته اینم راهیه

من منظورم کلی بود نه سایت دیجی بانه بنظرم حتی سایتهای معروفی مثل دیجیکالا و امثالهم هم همین طوری باید خرید کنید همین چند روز پیش بود که یکی از کاربران همین فروم یک هارد از دیجیکالا خریده بود و تغریبا نصف از گارانتی مونده بود.

ویرایش شده توسط STRIX
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...