رفتن به مطلب

کمک به یک مدرسه

sabawebhost
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اتفاقا خودمم توی همین فکر بودم و چیزا رو اولویت بندی کردم ، که به ترتیب ، سیستم،دیتا و اخریش برد هوشمنده ،اینطوری که تاپیک پیش میره یه موس هم کمک بشه حکم کفش کهنه در بیابان رو داره  :-?  :D

سیستم میشه دسته دوم و یه چیز تقریبا مناسب جور کرد ولی اگه بشه یک یا دو تا دیتا پروژکتور تهیه کرد از این طریق فوق العاده میشه  @};-

ویرایش شده توسط sabawebhost
لینک به دیدگاه

دوست عزیز یه پیشنهادی دارم که اونم اینه که کلا تخته ی هوشمندو بی خیال بشو واقعا به هزینش نمی ارزه یه پروژکتور بگیر وصل کن به یه لپ تاپ یا سیستم با یدونه از ان تبلتا (فکر کنم از 50 تومن شروع میشه و دیگه میره تا wacom های چند ملیونی ) اینجوری راحت معلم می تونه روی تخته بنویشه بدون اینکه جلوی تخته رو بگیره و حتی میتونه خلی راحت فایلایی که نوشته شده تو کلاس بعدا بده به دانش آموزا حتی میتونی یه میکروفون هم بگیری صدای معلم هم ظبط بشه دیگه الان همه یه گوشی دارن که mp3 پخش بکنه و یه کامپیوتر ساده که بتونه یه پاور پوینت باز بکنه.....  در کل هزینه ی این کار نسبت به تخته ی هوشمند کمترم هست ....

دلیلی هم که با این تخته ها مخالفم اینه که عملا هچ چیز بیشتری از حالت بالا ارائه نمیده به جز یه مورد اونم میتونه این باشه که مثلا یه دانش آموز بیاد پای تخته یه سوالی چیزی حل کنه که باز اونم میشه یه تبلت دیگه بزاری برای حل سوال.....

این کار به نظرم عالیه حتی تو دانشگاه هم اساتید  از این روش استفاده میکنن چون ذیق وقت هست مطالب سریع منتقل کنن

تخته هوشمند رو تا حالا من ندیدم به طور گسترده استفاده بشه مگر جایی آزمایشگاهی بوده تعداد زیادی جمع باشن 1 دونه برای یک مدرسه کافیه بنظرم تا تو هر کلاس باشه

یه خاطره تعریف کنم

یادش به خیر ما تا دبیرستان و پیش دانشگاهی دولتی میرفیتم از این جنگولک بازی ها خبری نبود  =)) یادمه سال 84 بود دبیرستان بودم هیچ کس از بچه ها حتی یک گوشی دستش نبود تازه رفته بودیم دبیرستان خصوصی که آزمایشگاه و کلاس کامپیوتر و هر هفته زمین فوتبال کرایه میکردن میرفتیم ورزش بد نبود یادمه شهریه اش سال اول 500 هزار تومن سال های بعدی تا پیش دانشگاهی کلا سر جمع 3 میلیون نشد !!

ولی امسال پسر دایی بنده همون دبیرستان ثبت نام کرد شهریه یک سال حدود 16 میلیون  :wacko:  :wacko:  وقتی شنیدم تمام ستون فقراتم درد گرفت  :-t  :-t

سال قبلش که مقطع تحصیلی قبلش بوده 12 میلیون شهریه داده من تا چند روز هنگ بودم !!! :excl:

این چه عدالتی هست که یک عده لنگ یک کیس پنتیوم 4 باشن و از اینور اینا رو میبینه بعد جور دلخور میشه  !! به خدا اینا هم بچه های همین مملکت هستن بگذاریم حداقل دلشون خوش باشه با اینا چون بزرگ میشن تو جامعه قرار میگیرن سرخورده نباشن تا اینکه بگیم این مدرسه هست یا گیم نت!!!! :-@

خوب زمونه عوض شده شیوه های تدریس هم نوین شده در خارج تو سایت ها برید ببینید برای بچه های پناهنده هایی که به اروپا رفتن چه امکاناتی فراهم کردن اونایی که دید منفی به قضیه دارن واقعا قضاوت کنن پیش خودشون تو تمام دنیا آموزش صحیح حرف اول میزنه تا جامعه قوی داشته باشیم تا مشکلات اجتماعی کم بشه 

مدارس خصوصی که من دیدم خیلی مجهز هستن دولتیای مرکز استان همچنین چون فشار مردم رو آموزش پرورش زیاده حداقلی هارو فراهم میکنن

سرتون درد نیارم

دست استارتر درد نکنه واقعا همچین کارای تو جامعه کم دیده میشه  @};-

ویرایش شده توسط alireza3dshadow
لینک به دیدگاه

بحث از خاطره شد نمیزارید من خودمو لو ندم خخخخ

این تخته هوشمندا یه باک قشنگ داره اونم اینه که وقتی یه کاغذ گلوله شده خیس از خودکار بیک به سمتش شکلیک بشه و حاوی اب و ضرب کافی باشه هنگ میکنه و هر جایش دست بکشی خط خطی میکنه  =)) 

امتحان کنید لذت بخشه

متاسفانه همینطوری ،همین چند وقت پیش یه سیستم پنتیوم داشتن که اونم مرخص شد و الان فقط دو تا کلاس از 6 کلاس سیستم دارند که اوضاع خیلی جالبی نداره و معلوم نیست که همین ها هم به تاریخ پیوند بخورند با این حساب برای خرید هر دیتا حداقل 1 تومن لازمه و هر سیستم حتی اگه کارکرده مد نظر باشه 500 بعبارتی تجهیز هر کلاس 1/500/000 هزینه داره بدون در نظر گرفتن موس ،کیبرد و اسپیکر

دوستانی اگه کسی رو سراغ دارند که توانایی مالی این کار دارند در صورت تمایل حتی میتونن حضوری بیان و از نزدیک ببنید تا هم با خیال راحتی کمک کنند و این که عمق فاجعه رو درک کنند

لینک به دیدگاه

:(

یعنی

داریم ؟

مگه میشه

گاهی زندگی سخته  @};-

زندگی خالی نیست
مهربانی هست،سیب هست،ایمان هست 
آری تا شقایق هست زندگی باید کرد  سهراب سپهری

روزی خواهم آمد و پیامی خواهم آورد...
خواهم آمد گل یاسی به گدا خواهم داد 
زن زیبای جذامی را گوشواری دیگر خواهم بخشید 
کور را خواهم گفتم : چه تماشا دارد باغ ...
هر چه دشنام از لب خواهم برچید 
هر چه دیوار از جا خواهم برکند 
رهزنان را خواهم گفت : کاروانی آمد بارش لبخند 
ابر را پاره خواهم کرد 
من گره خواهم زد چشمان را با خورشید ، دل ها را با عشق ،سایه ها را با آب ،شاخه ها را با باد 
و به هم خواهم پیوست،خواب کودک را با زمزمه زنجره ها 
بادبادک ها به هوا خواهم برد 
گلدان ها آب خواهم داد ...
خواهم آمد ،سر هر دیواری میخکی خواهم کاشت 
پای هر پنجره ای شعری خواهم خواند 
هر کلاغی را کاجی خواهم داد 
مار را خواهم گفت : چه شکوهی دارد غوک 
آشتی خواهم داد 
آشنا خواهم کرد 
راه خواهم رفت 
نور خواهم خورد 
دوست خواهم داشت سهراب سپهری
لینک به دیدگاه

دوست من به این بچه ها بگین برن سر زمینی زراعتی چیزی والله بخدا . ما که برای دلخوشی پدر و مادرمون درس خوندیم ، بعد از کلی مدرک هم هنوز مثل یارو قشنگه ... تو گل موندیم . 

خود دانید .

لینک به دیدگاه

این کار به نظرم عالیه حتی تو دانشگاه هم اساتید  از این روش استفاده میکنن چون ذیق وقت هست مطالب سریع منتقل کنن

تخته هوشمند رو تا حالا من ندیدم به طور گسترده استفاده بشه مگر جایی آزمایشگاهی بوده تعداد زیادی جمع باشن 1 دونه برای یک مدرسه کافیه بنظرم تا تو هر کلاس باشه

یه خاطره تعریف کنم

یادش به خیر ما تا دبیرستان و پیش دانشگاهی دولتی میرفیتم از این جنگولک بازی ها خبری نبود  =)) یادمه سال 84 بود دبیرستان بودم هیچ کس از بچه ها حتی یک گوشی دستش نبود تازه رفته بودیم دبیرستان خصوصی که آزمایشگاه و کلاس کامپیوتر و هر هفته زمین فوتبال کرایه میکردن میرفتیم ورزش بد نبود یادمه شهریه اش سال اول 500 هزار تومن سال های بعدی تا پیش دانشگاهی کلا سر جمع 3 میلیون نشد !!

ولی امسال پسر دایی بنده همون دبیرستان ثبت نام کرد شهریه یک سال حدود 16 میلیون  :wacko:  :wacko:  وقتی شنیدم تمام ستون فقراتم درد گرفت  :-t  :-t

سال قبلش که مقطع تحصیلی قبلش بوده 12 میلیون شهریه داده من تا چند روز هنگ بودم !!! :excl:

این چه عدالتی هست که یک عده لنگ یک کیس پنتیوم 4 باشن و از اینور اینا رو میبینه بعد جور دلخور میشه  !! به خدا اینا هم بچه های همین مملکت هستن بگذاریم حداقل دلشون خوش باشه با اینا چون بزرگ میشن تو جامعه قرار میگیرن سرخورده نباشن تا اینکه بگیم این مدرسه هست یا گیم نت!!!! :-@

خوب زمونه عوض شده شیوه های تدریس هم نوین شده در خارج تو سایت ها برید ببینید برای بچه های پناهنده هایی که به اروپا رفتن چه امکاناتی فراهم کردن اونایی که دید منفی به قضیه دارن واقعا قضاوت کنن پیش خودشون تو تمام دنیا آموزش صحیح حرف اول میزنه تا جامعه قوی داشته باشیم تا مشکلات اجتماعی کم بشه 

مدارس خصوصی که من دیدم خیلی مجهز هستن دولتیای مرکز استان همچنین چون فشار مردم رو آموزش پرورش زیاده حداقلی هارو فراهم میکنن

سرتون درد نیارم

دست استارتر درد نکنه واقعا همچین کارای تو جامعه کم دیده میشه  @};-

من دوستانی دارم که الان دارن برای ساله چهارم 17 میلیون میدن 2 میلیون پول سرویس... 1.5 هم پول اردو مطلعاتی اینجور دری وری ها کلا 20-21 دارن میدن

ولی مدرسه تخته هوشمند پروژکتور اینا هیچی نداره..

دوست من به این بچه ها بگین برن سر زمینی زراعتی چیزی والله بخدا . ما که برای دلخوشی پدر و مادرمون درس خوندیم ، بعد از کلی مدرک هم هنوز مثل یارو قشنگه ... تو گل موندیم . 

خود دانید .

دوست عزیز مدرک به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره...

تنها چیزی که یک نفر برای پیشرفت و رسیدن به جاهای بالا نیاز داره یک کامپیوتر و دسترسی به اینترنت و filtershekanهست, اگه دسترسی داشت و به جاهای بالا نرسید تقصیر خودشه و یک موجود بی مصرف بی لیاقته انگله.

به نظر بنده تخته هوشمند, مدرسه, دانشگاه همش مزخرف و وقت تلف کنیه.

لینک به دیدگاه

چیزی که به نظرم خیلی جالب اومد آمار بازدید تاپیک بود 

• 910 بازدید
  • اگه این تعداد نفر 2 هزار تومن که بعید میدونم حتی برای کم سن و سال ترین عضو انجمن هم مبلغ فوق العاده ناچیزیه الان 1820 هزار تومن پول جمع شده بود که خیلی خیلی مشکل این مدرسه رو حل میکرد

دوستان اگه موافق باشند یه لینک پرداخت آنلاین بزارم هر کسی اندازه تواننش حتی در حد همین یکی دو تومن ها کمک کنه موثر باشه

منتظر نظرات و پیشنهادتوون در این مورد هستم

لینک به دیدگاه

دوست گلم چیزی که باعث شده از تاپیکی با ۹۱۰ تا بازدید مبلغی حاصل نشه فقط یک دلیله

اینکه جسارت نباشه شما برای یک مدرسه توی یک شهر کوچیک میخواید امکاناتی فراهم کنید در حد مدارس غیر انتفاعی تهران

همسر بنده اموزگار هست در یکی از مناطق جنوبی تهران فکر میکنید مدرسه ای با ۵۰۰ ۶۰۰ تا دانش اموز چنتا ویدیو پرژکتور داره؟

فکر میکنید توی همه کلاس هاشون زیر دست بچه ها لپتاپ و تبلت هست؟ اموزششون روی تخته هوشمند انجام میشه؟

از این خبرا نیست عزیزم

کل کارگاه هوشمند سازی یک مدرسه ۲۰ کلاسی ختم میشه به یک لپتاپ قدیمی و یک پروژکتور زغالی

شما هم زیاد تو فکر ساختن یه مدرسه ی الکترونیکی نباشید بهتره

فکر میکنم توی همون مدرسه ای که شما مد نظرتونه هستن بچه هایی که گرسنه میخوابن یا لوازم والتحریر ندارن یا توی سرمای زمستون پوشاک کافی تنشون نیست

یکم نگاهمون رو ریزبینانه تر کنیم

موفق باشید

Sent from my C6602 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

فکر میکنم توی همون مدرسه ای که شما مد نظرتونه هستن بچه هایی که گرسنه میخوابن یا لوازم والتحریر ندارن یا توی سرمای زمستون پوشاک کافی تنشون نیست

اول جواب این مورد بدم بعد بقیه ماجرا:

ببنید همینطوری که کفتم اینجا یه شهر کوچیکه و بر خلاف تصوراتی که ممکنه برای شما یا بعضی از دوستان پیش بیاد از این اتفاقا به ندرت توی این شهر میفته که کسی گرسنه بخوابه یه لباس خوب نداشته باشه و از نگاه بقیه دور بمونه این قضه و کمکی بهش نشه ، جمعیت کلی این شهر روی هم 5 هزار نفر بیشتر نیست و محیط بسته و 

کوچیکی داره و همه در حد جد و اجداد هم دیگه رو میشناسند و خرج ها هم اینجا خیلی کمتره برای مثال بدترین اجاره خونه به 250 تومن نمیرسه یه خونه دو خوابه 240 متری - همچین موردی توی تهران بعید میدونم ماهانه زیر 500 گرایش باشه.

و اما بحث مدرسه : مدرسه با 500 یا 600 دانش اموز اینقدر خرج و مخارج دیگه داره که خریدن سیستم واسش گم میشه ، نمونش قبض گاز و اب برق - هزینه ای هایی که هر ساله خرج نوسازی میشه مثل رنگ کردن و نو سازی سرویس های بهداشتی و خیلی موارد دیگه و البته خیلی ااز اینا بر میگرده به مدیریت مدرسه ف اینجا هم مدرسه ای داریم که نو ساخته و الی نگاشه کنید فغکر میکنید دویست سال از ساختش میکذره ولی مدرهس ای هم داریم که 100 سال عمر داره و خیلی تمیز و شیک داره اداره میشه

چند سالی شده که مدارس از دولت سرانه دانش اموزی دریافت نمیکننه و همین موضوع مدارس توی تنگنا گذاشته ولی بازم یه سرری هزینه رو به خوبی میتونه تامین کنه یه مدرسه 600 نفری

1.هزینه ای ثبت نامی که مدارس اول سال میگیرن + کمک های مردمی که اول سال یا به مرور جمع اوری میشه

2.اگه این مدرسه اتباع افغاتی یا عراقی داشته باشه به ازای هر دانش اموز در مقطع ابتدایی 150 اخذ میشه که نصفش بصورت مستقیم برمیگرده به حساب مدرسه پس شما اگه 100 دانش اموز تبعه خارجی در نظر بگیری میشه 7 میلیون 500 هزار تومن هر سال که با این مبلغ میشه سالانه دو کلاس هوشمند که کرد ، این در صورتی هست که اداره کل هیچ کمکی برای هوشمند سازی مدارس نکنه که با توجه به این که این موضوع از 5 سال پیش شروع شده و همواره پایتخت تو اولویت بوده محال به نظر میاد ، باقی مبلغی که گفتم یعنی اون 7 و میلون نیم دیگه واریز میشه بحساب قرض الحسنه فرهنگیان که دوباره بخشی از اون خرج مدارس میشه

3.کمک های افراد خیری که توی سال هست یه بخش از تامین کننده هزینه های مدرسه + این که بعضی از اولیا توانایی مالی خوبی دارند و کمک هایی رو میکنند

4.هر سال بلا استثنا کمک هایی رو جهت هوشمند سازی و نو سازی مدارس اموزش پروش به مدارش انجام میده

و در اخر این که شما حداقل 50 درصد کم کاری مدیر این مدرسه رو حتما در نظر بگیرید که توی پایتخت کشور یه لپ تاپ و یه روژکتور زغالی با 600 نفر دانش اموز داره کار میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دورد

واقعا کار جالبی هست هر کس هر چی در توان داره حتی اگر کمکش فکری باشه قابل تقدیره

@};-  @};-  @};-  @};-  @};-

آقا این اتباع بیگانه مورد سوالم بود دقیقا یعنی چی ؟ خخخ

لینک به دیدگاه

آقا این اتباع بیگانه مورد سوالم بود دقیقا یعنی چی ؟ خخخ

عراقی - افغانی - پاکستانی و البته آمریکا O_o

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...