رفتن به مطلب

battlefield4

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من بکاپ battlefield 4 premium رو گرفتم. می خواستم بدونم آیا راهی هست که قبل اینکه اکانت original برای مولتی تهیه کنم، بتونم با کرک قسمت سینگل بکاپ رو اجرا کنم... چون کرک ریلودد رو که می ریزم باز این ارور میاد

yxtk_awea.jpg

لینک به دیدگاه

شما میتونی با اکانت Game Time به مدت یک هفته حتی آنلاین هم بازی کنید!فقط رو عکس کلیک کنید

post-21484-0-24615600-1454367862_thumb.jpg

ویرایش شده توسط ZAKHAR
لینک به دیدگاه

جدی ؟ نمی دونستم  :D اما چون در حال حاضر زیاد وقت برای گیم ندارم می خواستم بدونم آیا راهی هست که بتونم با کرک همین بکاپ رو اجرا کنم؟

لینک به دیدگاه

در این مورد اطلاعی ندارم! اما چرا وقتی میتونی بی دردسر بازی کنی دنبال کرک میری!

لینک به دیدگاه

چون وقت خالی زیاد ندارم.چون الان نمی تونم اکانت ارجینال رو بگیرم میخواستم فعلا 1ماهیرو روی سینگل بگذرونم تا اکانت بخرم. شمام که میگی 1هفته بیشتر نیست.  برای همین تاپیک رو زدم که کمک کنین بهم

لینک به دیدگاه

سینگل پلیر بتل اصلا جالب نیست! مراحل کوتاهی هم داره! اگه با اکانت گیم تایم هم بازی کنی یه سری اسلحه آزاد میشه اما با کرک باز نمیشه!

اگه روزی 1-2 ساعت هم بازی کنی تو یک هفته کل مراحل رو تموم کردی چون همش 7 مرحله بیشتر نیست!

1. Baku

2. Shanghai

3. South China Sea

4. Singapore

5. Kunlun Mountains

6. Tashgar

7. Suez

ویرایش شده توسط ZAKHAR
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...