رفتن به مطلب

Quantum Break برای PC تایید شد (سیستم موردنیاز)

StarCraft
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا

مفهموم زمان

r0ng_quantum-break-horizontal-key-art.jp

یکی از برترین بازیها تحسین شده xbox که توانسته توجهات بسیاری را به سوی خود جلب کند بازی تحسین بر انگیز Quantum Break است. درNovember سال گذشته  Sam Lake گارگردان  QB طی مصاحبه ایی ازعلاقه خود در مورد عرضه این بازی برایPC گفته بود همچنین نشانه هایی دیگری از امدن این بازی بر روی PC خبر میدادند.

مدتی قبل سایت سازمان رده بندی بازیها در برزیل QB را برای عرضه بر روی PC  لیست کرد، اما هیچگاه این موضوع  به صورت رسمی تایید نشد

امروز سایت المانی GameStar طی گزارشی اعلام کرد که بازی QBهمزمان با نسخه کنسولی ان در تاریخ April 5th برای PC عرضه خواهد شد

GameStar مدعی شده که این اطلاعات را مستقیما از Remedy در طول preview eventبازی کسب کرده است ولی بلافاصله خبر را از روی سایت خود حذف کرد!

اما بعد از این گزارش بالاخره Microsoft و Remedyبه صورت رسمی تایید کردند بازی همزمان با نسخه کنسولی در تاریخ پنجم اوریل برای PC وXbox one عرضه خواهد شد بازی از ویندوز 10 (فعلا اسمی از ویندوزهای دیگر نیامده) پشتیبانی خواهد کرد

بر همین اساس دقایقی پیش سیستم مورد نیاز بازی اعلام شد

طبق این اعلام بازی از DX12 پشتیبانی خواهد کرد و برای اجرا به 8GB رم 2GB VRAM وپردازنده 4 هسته ایی نیازمند است

برای سیستم پیشنهادی Remedy کارت 980TI یا FUYX و 16 گیگ رم را پیشنهاد داده است

62u_asdasdas.png

screenshot های بازی

ycgo_quantum_break_drone_thumb.jpg

9i59_quantum_break_striker_thumb.jpg

tgex_quantum_break_sunrise_thumb.jpg

6ev_quantum_break_time_blast_thumb.jpg

un9c_quantum_break_jack_joyce_thumb.jpg

ut4_quantum_break_time_tech_heavy_thumb.

اپدیت خبر

Remedy سیستم مورد نیاز بازی را به روز رسانی کرد

طبق گفته تیم سازنده بازی برای سیستم پیشنهادی اکنون کارتهای GeForce GTX 970 یا AMD Radeon R9 390 پیشنهاد شده است

w14x_capture.png

با تشکر از کاربر PreMieR که در همین تاپیک زودتر اصلاع رسانی کردند

منبع :DSOG

ویرایش ---

جدیدترین تصاویر منتشر شده از نسخه رایانه های شخصی

o4g_go.p1hp_thumb.jpg

zvpv_12345678_thumb.jpg

به نظر میرسد با توجه به محبوبیت روز افزون پلتفرم PC و سود اوری بسیار بالای ان همچنین بالا بردن محبوبیت WIN10 مایکروسافت در سالهای اخیر توجه ویژه ای به پلتفرم PC پیدا کرده همچنان که قبل از عرضه کنسول XBOX پلتفرم اول مایکروسافت ویندوز بود.از طرفی فروش بسیار بالای بازیها روی پلتفرم محبوب ما جای هیچ تردیدی رو برای بازیسازها مبنی بر عرضه کردن بازیهایشان برای PC باقی نمیگذارد .نمونه بارز این موضوع فروش بالای بازی Rise of tomb raider بر روی PC وبیشتر از هر دو کنسول ماکروسافت در بازه زمانی یکسان بود

ویرایش شده توسط StarCraft
لینک به دیدگاه

چه Rec Sys خوبی هم داره! آفرین، در کل استودیوی Remedy کارش رو با مکس پین رو پی سی آغاز کرد، Alan Wake روهم روی پی سی داد، خیلی  از کسانی که روی کنسول تجربه کرده بودند، روی پی سی هم دوباره این عنوان رو گرفتند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دیگه خبر اومدن بازی ها کسی رو متعجب و یا شگفت زده نمیکنه

خبر قفلی که قراره روش بزارن مهمتره

لینک به دیدگاه

:x :x :x :x پرچم PC بالاس :x :x :x

ویرایش شده توسط PreMieR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

قرار بود با دایرکتس 12 اوضاع بهتر بشه انگار بهتر نشد بدتر هم شده...  :D

بهترین تجربه ی بازی رو پیشنهاد کردن دست پر بری به استقبال بازی ...البته بنظرم یخورده ای تقصیر 4k هست که سیستم اینجوری پیشنهاد میدن...!  ^_^

لینک به دیدگاه

خبر خوشحال کننده ای هستش منتظرم ببینم اینبار استاد Sam Lake @};-  @};-  چه بازی برای ما تدارک دیده و بسیار بهش امیداورم

لینک به دیدگاه

از همون اولم مشخص بود میادش فقط مسئله این بود کی و در چه سالی!

ولی خب خیلی تاریخش نزدیکه و این عالیه

لینک به دیدگاه

خبر خیلی خیلی ناراحت کننده ای بود با اون سیستم پیشنهادیش  :( 
مثلا از دایرکت ایکس 12 پشتیبانی میکنه  :-?

لینک به دیدگاه

16gb رم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

post-16140-0-63546400-1455209308_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

16gb رم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داداش این چیزا برای ما فقیر بیچاره هاست. شما دیگه چرا نگرانی؟ این بازی که سیستم شما رو قلقلک می ده :D

سیستم خوبی داری ها :x

لینک به دیدگاه

اين موضوعش رو اعصابه كه مثكه براى استيم نيست و فقط براى ويندوز استور ١٠ مياد.

البته مسلما اين موضوع براى كرك بازى كن ها مهم نيست چون براى اونا استيمى وجود نداره.

لینک به دیدگاه

داداش این چیزا برای ما فقیر بیچاره هاست. شما دیگه چرا نگرانی؟ این بازی که سیستم شما رو قلقلک می ده :D

سیستم خوبی داری ها :x

درود

آخه من حساب کرده بودم تا زمان نوه دار شدنم دیگه احتمالا این رمی که دارم کافیه :D

لینک به دیدگاه

درود

آخه من حساب کرده بودم تا زمان نوه دار شدنم دیگه احتمالا این رمی که دارم کافیه :D

پس فکر کنم با این سیستمی که اینجا نوشته به زودی نوه دار می شی :D

ولی واقعا فکر کنم این سخت افزاری که اینجا نوشته یه کم زیاده رویه. این بازی که جداگانه برای PC ساخته نشده! :-?  (یا اگر ساخته شده من اطلاعی ندارم)

لینک به دیدگاه

سلام

فعلان باید به قفلش فکر کنیم تا بازی :D

ممنون :x

لینک به دیدگاه

ممنون از شما به خاطر اطلاع رسانی. @};- @};- @};-

اما آخه این که شد سنگین ترین بازی تاریخ. 16 گیگ + 980ti :wacko: :wacko: :wacko: 

لینک به دیدگاه

ی سوال ، xbox1 که نصف این قدرت سخت افزاری سیستم پیشنهادی رو هم نداره پس چجوری اولش هی میگفتن فقط انحصاری x1 هستش و ...

لینک به دیدگاه

به نام خدا

در گذشته  Sam Lake طی مصاحبه ایی  علاقه خود در مورد عرضه QB برایPC را ابراز کرده بود علاوه بر ان نشانه هایی از امدن بازیQuantum Break بر روی PC وجود داشت

مدتی قبل سایت رده بندی بازیها در برزیل QB را برای عرضه بر روی PC  لیست کرده بود اما هیچگاه این موضوع  به صورت رسمی تایید نشد

امروز سایت المانی GameStar گزارش داد که بازی Quantum Breakهمزمان با نسخه کنسولی ان در تاریخ April 5th برای PC عرضه خواهد شد

GameStar مدعی شده که این اطلاعات رو مستقیما از Remedy در طول preview eventبازی کسب کرده است

بعد از این 'گزارش بالاخره Microsoft و Remedyبه صورت رسمی تایید کردند بازی همزمان با نسخه کنسولی در تاریخ پنجم اوریل برای pc وxbox one عرضه خواهد شد بازی از ویندوز 10 (فعلا اسمی از ویندوزهای دیگر نیامده) پشتیبانی خواهد کرد

بر همین اساس دقایقی پیش سیستم مورد نیاز بازی اعلام شد

طبق این اعلام بازی از DX12 پشتیبانی خواهد کرد بازی برای اجرا به 8 گیگ رم 2گیگ VRAM وپردازنده 4 هسته ایی نیازمند است

برای سیستم پیشنهادی Remedy کارت 980TI یا FUYX و 16 گیگ رم را پیشنهاد داده است

62u_asdasdas.png

screenshot های بازی

ycgo_quantum_break_drone_thumb.jpg

9i59_quantum_break_striker_thumb.jpg

tgex_quantum_break_sunrise_thumb.jpg

6ev_quantum_break_time_blast_thumb.jpg

منبع :DSOG

به نظر میرسه با توجه به محبوبیت روز افزون پلتفرم PC و سود اوری بسیار بالای اون همچنین بالا بردن محبوبیت WIN10 ماکرو سافت

در سالهای اخیر توجه ویژه ای به پلتفرم PC پیدا کرده همچنان که قبل از عرضه کنسول XBOX پلتفرم اول ماکروسافت ویندوز بود

از طرفی فروش بسیار بالای بازیها روی پلتفرم محبوب ما جای هیچ تردیدی رو برای بازیسازها مبنی بر عرضه کردن بازیهاشون برای PC باقی نمیگذاره .نمونه بارز این موضوع فروش بالای بازی Rise of tomb raider بر روی pc وبیشتر از هر دو کنسول ماکروسافت هست

بیایید قبول کنیم مایکروسافت میخواد پی سی گیمر ها رو و هم XBOXیی ها رو کامل برای خودش کنه این حرکتش دو رو داره یا شکست یا تسلط بی چون و چرا در صنعت گیم

این سیستم برای سوپر التر هس؟ همان مینیوم رو دوست می داریم

لینک به دیدگاه

این طور که پیش میریم باید هر سال سیستم عوض کنیم :mad:

با پول این سیستم پیشنهادی چند تا کنسول میشه خرید :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر کنم 4 تا کنسول باندل با این بازی بشه گرفت...  :D

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

بستگی داره انتظارت چطور باشه برای من اجرای کرکی بازی های روز در کیفیت مینیوم کافیه که همینه داره از دستمون میره

لینک به دیدگاه

میگم جریان چیه؟ این شرکتا تا الان می ترسیدن اعلام کنن بازی هاشون DX12؟ :-?

Quantum Break که فقط اختصاصی برای ویندوز 10 و DX12 میاد، هیتمن هم جدیدا اعلام شده که از DX12 استفاده میکنه، خانم کرافت مقدم هم که احتمالا به زودی بله رو میگن! همه اینا هم که همین سه چهار روز اخیر مشخص شده! حالا ما یک ساله منتظر Deus Ex نشستیم (البته خودش کلا بازی خوبیه ارزش صبر کردن داره :x ).

دیگه غیر از اینا Gears Of War هست که مشخص بود، Watch Dogs 2 امروز مشخص شد تا مارس 2017 میاد که اونم باید DX12 باشه و Assassin's Creed که امسال رو بیخیال شده. احتمالا زیاد Project CARS هم یک Patch برای DX12 دریافت می کنه.

لینک به دیدگاه

درود

حقیقتش نیازی به ارتقا سالیانه پی سی نیست... چرا، فقط کسی میتونه این ادعا رو بکنه که بخواد با بهترین کیفیت بالاترین وضوح و سنگین ترین تکنیکها ،بهترین فریم هم بگیره وگرنه کیه که ندونه یه 970 به راحتی تا اخر نسل بهتر از همه کنسولها بازیا رو اجرا میکنه به خدا بیشتر از دو ساله کنسولا اومدن اما یه سخت افزار ضعیف ورده پایین داره تو اکثر بازیها به جز تعداد انگشت شمار بهتر از کنسولا عمل میکنه واقعا این ارتقا سالیانه پی سی چیزیه که خودمونم میدونیم همچین چیزی نیست ولی بازم میگیم

از طرفی همیشه سیستمهای حداقلی و پیشنهادی رو دست بالا میگرین این چیز جدیدی نیست همیشه همین بوده همین الان ملت دارن با 5450 و INTEL HD !بهترین بازیهای استیمو بازی میکنن!فکر کنم تو استیم بیشترین پردازنده گرافیکی کاربرا INTEL HD هست!برا همینه که تنظیمات گرافیکی تو بازیها میگذارن برا اینکه با توجه به سخت افزارت کیفیت وفریم دلخواهتو بگیری

با پول سیستم پیشنهادی یه 3 4 تایی کنسول میشه خرید ولی کیفیتو وفریمی هم که اون سیستم پیشنهادی میده کنسولو شخم میزنه :D شما تریلر های نسخه XO رو ببینید گرافیکش فوقالعادس تازه XO که یه کنسول ضعیفه حالا نسخه پی سی بماند 

DX12 هم  به این معنی نیست که سیستم پیشنهادی بازی بشه پردازنده دو هسته ایی و 4 گیگ رم!!به هر حال تو بازی از کلی تکنیک گرافیکی پیشرفته استفاده شده و خود این نیازمند سیستم مناسبی برای اجرا هست

تو مراسم سیگراف هم این بازی خیلی مورد توجه  قرار گرفت یه مراسمی هست که گرافیک بازیهای رایانه ایی رو بررسی میکنند و بهترین گرافیک رو انتخاب میکنند احتمالا نسخه PC بازی یه چیزی شبیه CG میشه!!!تو بازی از کلی تکنیک گرافیکی پیشرفته مثل سیستم نورپردازی Multi-Scale GI ,....استفاده شده

با توجه به این که پورت بازی بر عهده خود REMEDY (پورت فوقالعاده ALAN WAKE  رو هنوز یادمونه )هست و خیلی هم تو کارش استاده  فکر میکنم کارتهای قدرتمندی مثل 980TI و FUTYX و 16 گیگ رم رو برای اجرای بازی تو وضوح های بالاتر از FHD یا فریم 60 فیکس گفتند وگرنه اجرای بازیها برای این کارتها تو 1080 مثل جک میمونه.البته چیزی قابل پیشبینی نیست  ولی میشه به یه بازی بهینه با توجه به گرافیک بالا و سازندش امیدوار بود

------

الان کار به جایی رسیده که PC پای ثابت پلتفرمها برای همه بازیهاست...

علاوه بر انحصاریهای مثل ryse،Dead Rising 3، GEOW UE، D4 ،،Project Spark،Titanfall، Killer Instinct و همین QB که برای PC اومدن یا تایید شدند مییان، انحصاریهای دیگه ایی مثلRECORE یا FABLE LEGEND  هم در راه هستند :x

به امید اومدن HALO,FORZA :D

ویرایش شده توسط StarCraft
لینک به دیدگاه

سیستم قبلیم یک کارت gts 250 و4 گیگ رم وcpu 7500 اینتل بود 4 سال ازش استفاده کردم

ولی یه ساله  گرافیک7850 و cpu 4160 خریدم هیچی نشده باید عوض کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...