رفتن به مطلب

مشکل عجیب با دورفن کارت گرافیکr9 280x

synthesizer
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی

2-3روزه که دورفن کارت گرافیکم بیخود وبی جهت توحالت بیکاری یاموقع وبگردی خودبخودمیره رو100درصد ازطریق تنظیم دستی هم پایین نمیاد

ولی وقتی میرم توبازیا درست میشه وکاملا نرماله

دمای گرافیک توفول لود69درجه بادورفن75درصد و درحالت بیکاری (که دورفن میره رو100درصد) دماش32درجه هستش

3تدرایورمختلف روهم امتحان کردم فرقی نکرد

به نظرتون چراتوحالت دسکتاپ وبیکاری دورفن میره رو100درصد؟وچراازطریق تنظیم دستی پاین نمیاد؟

لینک به دیدگاه

کارت منم هررچند وقت این طوری میشه وقتی ریست میکنم درست میشع منم علتشو دقیق نمیدونم. اگه فهمیدی بع منم بگو

البته یکی میگفت علتش بایوس هست من بایوس هم اپدیت کردم ولی هر چند وقت بازم دور فن خود به خود رو فول میره

لینک به دیدگاه

کارت منم هررچند وقت این طوری میشه وقتی ریست میکنم درست میشع منم علتشو دقیق نمیدونم. اگه فهمیدی بع منم بگو

البته یکی میگفت علتش بایوس هست من بایوس هم اپدیت کردم ولی هر چند وقت بازم دور فن خود به خود رو فول میره

بایوس مادربردو نمیگه واااا

بایوس گرافیکو میگه

توی این سایت ورژنای مختلف بایوس کارت گرافیکاتون هست بگیرید بریزید ببینید درست میشن

https://www.techpowerup.com/vgabios/

قبل اینم که بایوس جدید بریزید اول  با نرم افزار GPU-Z از بایوس فعلی کارتتون یه بک آپ بگیرید یه جایی ذخیره کنید . هم روی هارد هم روی فلش

اگر کمک خواستین یا سوالی داشتین بهم پیغام خصوصی بزنید

حتی میتونید بوسیله لینک زیر که فقط مخصوص کارتهای  AMD  هستش خودتون دستی بایوس کارتو جوری تنظیم کنید که با  رسیدن به دمای X دور فن Y% بشه

http://www.overclockingheroes.com/forum/thread1003.html

این توضیحات به این زیبایی چنتا لایک داره ؟ چنتا لایک ؟ چنتااااااا

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

بایوس تازه اپدیت کردم بعیدمیدونم ازبایوس باشه

با نرم افزارویرایش بایوس هم کارکردم ولی تاثیری نداره و فرقی نمیکنه

فکرکنم چیپ کنترلر دورفن مشکل داره این طورنیست؟

لینک به دیدگاه

بایوس تازه اپدیت کردم بعیدمیدونم ازبایوس باشه

با نرم افزارویرایش بایوس هم کارکردم ولی تاثیری نداره و فرقی نمیکنه

فکرکنم چیپ کنترلر دورفن مشکل داره این طورنیست؟

دیگه در این حد اطلاعات و تخصص ندارم

لینک به دیدگاه

این توضیحات به این زیبایی چنتا لایک داره ؟ چنتا لایک ؟ چنتااااااا =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

اگه بایوس رو آپدیت کردی همون ورژن قبلی رو دوباره بریز شاید از همین آپدیت باشه؟!! :-?

لینک به دیدگاه

درایور به روز کردین؟

راس میگه با نرم افزار DDU اول درایور قبلیو کامل پاک کن بعدش نسخه حدیدو بریز مثل اینکه ورژنش 16.1.1 هستش

یه ویندوزم عوض کنن ببین درست میشه

لینک به دیدگاه

4-5تادرایورعوض کردم همشونم باdduپاک میکردم بعدش دوباره نصب میکردم

ازویندوزهم فکرنکنم باشه چونکه حتی تومحیط بایوس مادربرد هم دورفن میره رو100درصد اونجا که دیگه ویندوز نیست!!

هرچی هست احتمال میدم ازچیپ کنترلر دورفن هستش که احتمالا قاطی کرده چونکه توبازی ها هیچ مشکلی نداره ودورفن کاملا نرماله ولی تومحیط دستکاپ.....

بایوس هم که اون قبلی رو میریزم اصلا سیستم بالا میادتصویر نمیده!!

والاگیج شدم معمولا گرافیک های خراب توبازی هامشکل دارن ماله من تومحیط دسکتاپ مشکل داره اینم ازبدشانسی ما

لینک به دیدگاه

4-5تادرایورعوض کردم همشونم باdduپاک میکردم بعدش دوباره نصب میکردم

ازویندوزهم فکرنکنم باشه چونکه حتی تومحیط بایوس مادربرد هم دورفن میره رو100درصد اونجا که دیگه ویندوز نیست!!

هرچی هست احتمال میدم ازچیپ کنترلر دورفن هستش که احتمالا قاطی کرده چونکه توبازی ها هیچ مشکلی نداره ودورفن کاملا نرماله ولی تومحیط دستکاپ.....

بایوس هم که اون قبلی رو میریزم اصلا سیستم بالا میادتصویر نمیده!!

والاگیج شدم معمولا گرافیک های خراب توبازی هامشکل دارن ماله من تومحیط دسکتاپ مشکل داره اینم ازبدشانسی ما

هر تولید کننده کارت گرافیکی یه نرم افزار انحصاری هم داره که برای اور کردن تحت ویندوز کارتای خودش مورد استفاده قرار میگیره

مثلا ایسوس نرم افزار GPU Tweak رو داره

شما اون نرم افزار مخصوص کارتتو بگیر ببین با اون نمیتونی دور فنو زیاد یا کم کنی ؟ اگر نتونی مشکلت خیلی دیگه قمر در عقربی میشه

شاید مشکل از گرافیک نباشه مادربرد یا پاور مشکل داشته باشن

میتونی گرافیکو ببری رو یهسیستم دیگه تست کنی

حالا یه بار ویندوز عوض کن مشکلی که نداره شاید درست شد . شاید یه نرم افزاری هست باعث افزایش دور فن گرافیک میشه

لینک به دیدگاه

نرم افزارمخصوص کارت گرافیکمsapphire trixxهستش

متاسفانه این مشکل توسط این نرم افزارهاحل نمیشه ودرواقع اصلادورفن به صورت دستی تنظیم نمیشه به هیچ عنوان!

وشایدبهترباشه بگیم این مشکل اصلانرم افزاری نیست که بخوادبانرم افزاردرست بشه

شماببینید وقتی من سیستم رو روشن میکنم ومیرم توصفحه تنظیمات بایوس مادربرد حتی اونجاهم دورفن میره رو100درصد ...

دیگه اونجا تومحیط بایوس مادربرد که ویندوزی وجودنداره! ...پس مشکل ازویندوز وسایرنرم افزارهانیست

اززمانی دکمه روشن شدن سیستم رومیزنم دورفن گرافیک میره رو100درصد تاموقعی که برم توبازیا....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...