رفتن به مطلب

مشکل خاموشی یکباره سیستم؟!

Alir3za
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه سیستم کارکرده جمع کردم، باندل و گرافیک رو از کاربران همینجا خریداری کردم

هارد 160 و مانیتور رو هم از شهر خودمون

منتها رم 4 گیگ و پاور 380 گرین رو اکبند اضافه کردم

مشکلی که دارم اینه که بعضی مواقع حین کار و روشن بودن پی سی، خود به خود خاموش میشه!!!

برای مثال وسط گوش دادن به موزیک خاموش میشه

وقتی اصلا هیچ کاری هم باهاش نمیکردم یه دفعه خاموش شده

یا یه روز خاموش میشه یه روز نمیشه و خلاصه هیچ الگوریتم خاصی برای خاموشی وجود نداره ...

لینک به دیدگاه

احتمال زیاد از پاورتون و یا از مادربوردتان است پاور رو روی سیستم دیگری امتحان کنید اگه مشکل پابرجا بود مشکل از پاوره ولی در غیر این صورت مادربوردت مشکل پیدا کرده

ویرایش شده توسط LORD.SAJAD
لینک به دیدگاه

ممنون از شما

امیدوارم پاور باشه چون گارانتی داره تعویض میشه ولی مادربورد کارکرده ست و اونجوری در اصل مشکل دار بوده و خریداری شده

امشب پاور رو تعویض میکنم

ویرایش شده توسط Alir3za
لینک به دیدگاه

دوستان پاور تعویض شد بازم سیستم خودبه خود وسط کار خاموش شد الان یعنی 100 درصد از مادربورده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شك نكن كه اين يكى پاوره هم خراب بوده....منم مشكلم عينه سيستم تو بود و سيستم قبليم هم همين مشكل رو داشت....پاور سيستم. قديميم رو براى اضافه كردن هارد مجبور شدم عوض كنم و مشكلش حل شد ولى نميدونستم كه از پاور بوده...سيستم فعليم هم با اون پاوره تست كردم كه خراب بود و كلى وقت فكر ميكردم از مين برده...پاور رو دادم گارانتى گفت زيادى داغ شده و خميرى كه براى جلوگيرى از اتصالى به خازن ها زده ميشه اب شده بوده و خازنها اتصالى ميكرده...

لینک به دیدگاه

نه مطمئنم پاوری که باهاش تست زدم سالمه چون از روی سیستم 3تومنی که هر روز داره کار میکنه باز کردم و تست زدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا با يه پاور ديگه هم تست كن....اگه تك ريل باشه هم بهتره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...